Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: Geniz Akintisi Tip 2 Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
<< Önceki Sayfa   4
Yazar Mesaj
evian
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 220
Alıntı evian Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 24-Subat-2014 Saat 07:02
:)) merci darisi basiniza inchAllah ! yilmak yok ilgili alakali doktoru bulana dek savasa devam !savas diyorum çunki bizimkisi mucadeleyi çoktan geçti bir Allah biliyor birde biz neler yaptigimizi.kader kismet iste dis firçasini kulak çopu sananlar utansin
IP
evian
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı evian Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Subat-2014 Saat 17:59
murat bey ! agizdaki seker asidi duzeyi hakkinda bir gorusunuz varmi tukruk kalitesine bagli olarak agiz kavitesi uzerindeki olumlu yada olumsuz etkileri nelerdir ? merci
IP
anamuur
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 53
Alıntı anamuur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Subat-2014 Saat 20:32
evian nasilsin nasil oldun
IP
Mehmet
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 388
Alıntı Mehmet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Subat-2014 Saat 20:42
Arkadaslar sali günü, konka smr ve deviasyon ameliyati olacagim insAllah. Doktora sorunlarimi anlattim o da insan evladi gibi dinledi. Oda da doktorun tek olmasini dilerdim ama malesef genç bir kiz vardi yeni mezun herhalde bende onun yaninda agzim kokuyor diyemedim :) Neyse deseydim de pek bir sey degismeyecekti. Doktor, konka ve deviasyon'un disinda kesin olarak alerjim oldugunu söyledi ve ameliyattan sonra solunumda sikinti duymayacagimi ve geniz akintisinin belli bir ölçüde (yani çok az) azalacagini ama alerji yüzünden devam edecegini söyledi. Belki kokuya alerji neden oluyordur fakat nefes alis verisim çok düzensiz oldugundan yine de bu ameliyati olmaya karar verdim. Ameliyattan çok ameliyat sonrasindan korkuyorum. Allah yardimcim olsun.
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2404
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Subat-2014 Saat 21:00
Orjinalini yazan: evian

murat bey ! agizdaki seker asidi duzeyi hakkinda bir gorusunuz varmi tukruk kalitesine bagli olarak agiz kavitesi uzerindeki olumlu yada olumsuz etkileri nelerdir ? merci

Soruyu anlamadim.
seker asidi derken neyi kast ettiniz?
-M
IP
evian
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı evian Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Mart-2014 Saat 06:33
içerigi hakkinda fikrim yok ama aldoz ve ketoz galiba
IP
Mehmet
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Mehmet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Mart-2014 Saat 16:53
Murat hocam yada diger arkadaslar lütfen acil yardim edin. Sali günkü ameliyati yapacak doktor genel anestezi yapacagiz dedi. Yalniz bende bir korku oldu. Acaba lokal olsam da bir sorun olur mu? Evian sen nasil oldun lokal mi oldun? Çok sikintili bir süreç degilse bende lokal olmak istiyorum.
IP
evian
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı evian Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Mart-2014 Saat 17:31
korkma neden korkuyosunki ? masaya yatiosun ismini soluyosun ilaci veriyor iyi geceler bide uyaniyosun hersey bitmis yatagindasin :)) hiç korkma
IP
effect
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 299
Alıntı effect Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Mart-2014 Saat 19:54
Lokal çok zordur, olanlar hiç tavsiye etmiyor. Ben genel anastezi oldum. Lokali düsünemezdim bile. (Benim görüsüm)
IP
Mehmet
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Mehmet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Mart-2014 Saat 16:17
Arkadaslar maalesef ameliyati olamadim :( Özel hastane diye gittim, doktor iyi falan dedim ama bu kadar laubali bir ortam görmedim. Ondan dolayi isi askere biraktim. Bakalim askerde olabilecek miyim?
IP
hakan44
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 30
Alıntı hakan44 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Mart-2014 Saat 21:44
arkadaslar çay agaci yagi denen bir ürün var avustralya'da yetisiyor çogunuz bilir belki , aktarlarda 5 lira falan bu çok kuvvetli bir antiseptik dünyaca biliniyor dis eti iltihaplari aftlar vs. için kullaniliyor ve agiz kokusu için dis firçasina 1-2- damla damlatabilirisiniz ayrica yarim bardak su içine 5-6 damla damlatip gargara yapabilirsiiniz ve geniz akintisi için hiç yazi okumadim ama kendi kanimca buruna da 1-2 damla damlatilabilir mi murat hocama sormak isterim.Tabi ki bu bitki hocamizin yasalar sebebiyle bir türlü piyasaya süremedigi burun damlasi gibi olmayacagi kesin...:)
IP
Helicobacter
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 123
Alıntı Helicobacter Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Mart-2014 Saat 21:17
evian sende durumlar nasil? bayadir yazmadin. iyilestin mi?
IP
derdnz
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 22
Alıntı derdnz Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Mart-2014 Saat 02:28
Doktorum banada geniz eti ameliyati önerdi.Geniz eti büyük degilmis ancak bulundugu yer sis ve kabarik seklindeymis. Burada kist olusumundan,küçük yasta olmus olmasindan bahsetti ve bunun koku yapabilecegini söyledi.

Evian arkadasin ameliyat sürecine benziyor,onun iyilesme sürecini merak ediyorum bende. Birde sanirim effect arkadasimiz böyle bir ameliyat geçirmisti ve koku geri gelmisti. Bahsettigim tarzda bir operasyon muydu yoksa farkli miydi effect cevaplarsan sevinirim. (özel mesaj yoluyla ulasamadim.)

Murat Hocam yaklasik 2 ay tatminkar sekilde koku kayboluyor dediginiz vakalar mi bunlar?
IP
effect
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 299
Alıntı effect Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 31-Mart-2014 Saat 20:46
Selam derdnz

msj kutusu dolmus olabilir bakiyorum simdi.

Benim konkalar küçültüldü ve kikirdaktaki egrilik giderildi. Doktorunun bahsettigi ameliyattan çok farkli.
Burun egriligin var mi ona bir baktir, doktorum sanirim tamamen geçmeyecegini bilmis ama (%100 iyilesirsin demedi) nedense kemigi düzeltme girisiminde bulunmadi. Bende çok istekli degildim onun etkisi belkide.

IP
01adanali
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 54
Alıntı 01adanali Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Haziran-2014 Saat 09:43
evian deviasyon ameliyati sürecini anlatir misin ameliyat sonrasi çektigin zorluklari anlatabilir misin,sence ders calismama engel olur mu
IP
evian
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı evian Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Haziran-2014 Saat 12:51
hic bir zorlugu yok kardes rahat ol ne ameliyatin nede ameliyat sonrasinin bir zorlugu var cok rahat ! tek birsey var eger mes koyarlarca ilk iki gun biraz rahatsiz ediyo burnundaki kalem seklindeki tampon yani !
IP
marln
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 56
Alıntı marln Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Agustos-2016 Saat 15:53
nefes kokusu icin kbb gittim sinus var dedi ama ilac ise yaramadi.saten akintim ve agrim yoktu.sonra aklima rotgende cikan beyaz tabakanin mukuz kalinlasmasi olabilme ihtimali geldi..cunku ben cocuklukytan beri burnumu guzel temizleyemem.icime cekerdim hep.simdi aklim karisti mukuz kalinlasmasi ve sinus ayni seymi?mukus kalinlasmasi icin peditus kullanmayi dusunuyorum hocam mukuz kalinlasmasina ise yararmi
IP
odysne
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 1
Alıntı odysne Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Agustos-2016 Saat 02:02
Iyi günler. Uzun süredir agiz kokusuna sahibim. Mesela disimi firçalarim 5-10 dakika hissetmem ya da yemek yerim ayni sekilde kisa bir süre hissetmem sonra yeniden baslar. Önce dislerimden oldugunu düsünüyordum gözüm gibi bakiyorum çürügüm 20lik disim vs hiçbir seyim yok temiz. Ama geçmedi.. Sunu farkettim tükürügümden degil de mesela bogazimin arkasina dokunursam oradan geliyor. Sürekli geniz akintim var gibi hissediyorum. ama geniz akintisi bu kadar agir koku yapar mi? benzin gibi koktugu bile söylendi bana lütfen bu konuda bilgili biri yardimci olabilirse çok güzel olur...
IP
Mehmet
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Mehmet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Agustos-2016 Saat 15:04
Dogrudur geniz akintisi sürekli bir koku yapar. Bu kokunun sebebini bir arkadas; dilin arka tabakasinin üstünü kapliyor o yapiskan sivi ve ondan dolayi orada hapsoluyor bakteriler demisti. dogru olabilir. Diger seçenek geniz de bu iltihap var belki sebebi sinüzit veya burun seklinden kaynakli güzel nefes alamama neticesinde iltihapli sinüzite çevirmis olma ihtimali yüksek ve bu akinti genizden aktikça oradaki bakterileri dil arkasina tasiyor. Bu akinti bildigimiz balgam gibi degil. Bazen bildigimiz balgam gibi de olabilir ama çogunlukla çok yogun seffaf bir akinti ve çikartmak çok çok güç. Iste kokuya sebep olan akinti bu. Ama akintiyi tedavi ise yaramaz, akintiya sebep olan nedeni bulup ortadan kaldirmak lazim ki bu seçenekler içinden en belirgini sinüs bosluklarinin iltihapli bir sekilde dolu olmasi.
IP
Camur
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 24
Alıntı Camur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Agustos-2016 Saat 13:27
Tamamen ayni sikayetlerden dr a gittim ve beni alerji testine yönlendirdi.Benim birden çok seye alerjim çiktigi için tedaviye uyumsuz bi hasta oldugumu bir asi ile bir kapiyi kapatirken diperini açagimi söyledi.Yinede istersen tedaviye basla dedi ama koku artarsa diye çok çekindim.Eger sizlere bi umut isigi olacaksa alerji testi yaptirmanizi öneririm ins tek bir seye alerjiniz vardirda tedavi olursunuz.
IP
Asli
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 7
Alıntı Asli Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Kasim-2016 Saat 15:46
IP
deniz uysal
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 1
Alıntı deniz uysal Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Kasim-2016 Saat 22:04
midemde gastrit ve geniz akintim var kbb dr israrla genizimin temiz oldugunu soyluyo fakat
zaman zaman bogazimda curumus et kokusu oluyo dr buna ragman bademciklerde de bisey olmadiginj soyledi
kokunun kaynagini bi turlu saptiyamiyorum ?????
IP
bazenhissediyor
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 525
Alıntı bazenhissediyor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Kasim-2016 Saat 15:17
Orjinalini yazan: Camur

Tamamen ayni sikayetlerden dr a gittim ve beni alerji testine yönlendirdi.Benim birden çok seye alerjim çiktigi için tedaviye uyumsuz bi hasta oldugumu bir asi ile bir kapiyi kapatirken diperini açagimi söyledi.Yinede istersen tedaviye basla dedi ama koku artarsa diye çok çekindim.Eger sizlere bi umut isigi olacaksa alerji testi yaptirmanizi öneririm ins tek bir seye alerjiniz vardirda tedavi olursunuz.

alerji testi nedir nasil olunur kim önerir ne sikayetle olunur?
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..      
IP
bazenhissediyor
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı bazenhissediyor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Kasim-2016 Saat 15:19
Murat hocam size bi soru sormak istiyorum

size muayeneye gelen hastalariniz arasinda

güzel agiz bakimi fakat nedenini bilemeyipte sizin kontrolünüz sonucunda kuruluktan oldugunu tespit ettiginiz agiz kurulugu bulunan hastalariniz ve bunu düzelttiginde kokunun geçtigini gördügünüz oldumu ve bu agiz kurulugu kronik biseymidir düzeltilmesi ilaç kullanmadan veya kendiliginden düzelebilcek bi durummudur ve bu agiz kokusu olarakmi nefes kokusu olarakmi rastlanir bu kuruluk ayni zamanda bogazida ilgilendirirmi yani bogaz kurulugu olupta bogazdan koku gelebilirmi agiz temiz oldugu halde veyahut hem agiz hem bogazda kuruluk olupta 2 sindende ortak gelebilirmi koku tesekkkürler hocam
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..      
IP
bazenhissediyor
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı bazenhissediyor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Kasim-2016 Saat 15:23
dostum bu sinüs bosluklarinin dolu olup olmadigi röntgenle anlasilir degilmi ? tamam ama normal yasantimizda sikinti yoksa yinede sinüzitle ilgili olabilirmi durum? sadece agiz kokusu belirtisimi verir genizimden devamli beyaz birsey akiyor bu normalmidir normal insanlarda akmazmi yani?
IP
bazenhissediyor
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı bazenhissediyor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Kasim-2016 Saat 12:18
Hocam aslinda tip2 ile ilgisi var tip2 direkt degil sorum su burun tikanikligi misal 1 delik tamamen yada yüksek oranda kapali digeride tamamen açik veya %80 açik böyle bi duruma sahip kisilerde agiz kokusu veya nefes kokusu bulunabilirmi alakasi nedir sizin bilimsel olarak bi bilginiz varmi paylasirmisiniz hocam tesekkürler
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Kasim-2016 Saat 13:08
Çok normal bir tespit.
Insanlarin 1-4 saatlik peryodlarla sag burnu tikanir sol burnu açilir.
Daha sonra sol burnu tikanir sag burnu açilir.

Bütün insanlar böyledir
-M
IP
bazenhissediyor
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı bazenhissediyor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Kasim-2016 Saat 16:08
peki bu sorumu yanitladiginiz için tesekkür ederim 2. aklimda yine baglantili bi soru genize dogru olan akinti nefes veya agiz kokusu yaparmi yoksa bu akinti normalmidir bi baglantisi yokmudur , hocam kendim karbonatli tuzlu suyla burunumu açinca sanki agzimdaki tati ya az hissediyorum yada ortadan kalkiyor bu psikolojik biseymi acaba bu karbonat tuzlu su burnumdaki mukusuda burunumdan çikarmama yardim ediyo zaman geçtikçe burunma giren tozlar tikadigiini düsünüyodum ve bende egrilik ve biraz parça oldugunu söylemisti doktor ama siz 1-4 saat aralikla sag tikanirsa sol açilir dediniz bu beni üzdü :D yani burunun kokuyla alakasi yok , peki balgam veya genize akan sivinin bi baglantisi varmidir?

tesekkürler saygilar
IP
bazenhissediyor
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı bazenhissediyor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Kasim-2016 Saat 16:20
hazir sormusken 3. sorumda suydu , küçük dilimin arkasi yani bogaz duvari gözümüzle gördügümüz yerde bazen kizariklik ve hafif hafif yuvarlak sisler görüyorum hocam bu farenjit olabilirmi? bogazimdada hep yanma yutkunurken yanma en hafif acili yiyeceklerde hemen bogaz tahrisi mevcut bende
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Aralik-2016 Saat 09:22
Orjinalini yazan: bazenhissediyor

genize dogru olan akinti nefes veya agiz kokusu yaparmi yoksa bu akinti normalmidir bi baglantisi yokmudur

Bu konuda Iki farkli düsünce var:
1- Geniz akintisi protein içerir. Bakterilere daha fazla yakit verir. Koku yapar
2- Savunma amaci ile geniz akintisi olusur, yikayici etkisiile kokuyu giderir

Ben bu 2 düsünce arasinda henüz net bir karar verebilmis degilim.

bu farenjit olabilirmi? bogazimdada hep yanma yutkunurken yanma en hafif acili yiyeceklerde hemen bogaz tahrisi mevcut bende

Bilmiyorum.
Kisisel sorulara cevap veremiyorum.
-M

IP
bazenhissediyor
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı bazenhissediyor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Aralik-2016 Saat 12:18
Orjinalini yazan: aydinmur

genize dogru olan akinti nefes veya agiz kokusu yaparmi yoksa bu akinti normalmidir bi baglantisi yokmudur

1- Geniz akintisi protein içerir. Bakterilere daha fazla yakit verir. Koku yapar

bu farenjit olabilirmi? bogazimdada hep yanma yutkunurken yanma en hafif acili yiyeceklerde hemen bogaz tahrisi mevcut bende

Bilmiyorum.
-M

bigün burnumu sürekli açik tutup ve balgamlari bogazimdan bitinceye kadar geçirdim sanirim yine degismedi

bigünde hepsini yuttum akan sivi artik balgammiydi normal beyaz bi sivimiydi bilmiyorum hepsini yuttum yine degismedi gibi
IP
bazenhissediyor
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı bazenhissediyor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Aralik-2016 Saat 12:20
Orjinalini yazan: aydinmur

Bilmiyorum.
-M

hocam dil temizligi yaptigim halde dilim hemen beyazlasiyor ve sarilasiyor sarilikta geçmek bilmiyor artik tükendim yani saatlerim bakima geçiyor etkisi dakikalar sonra yitiriyor artik kafayi yicek duruma geldim bilmiyorum ki ne yapmaliyim doktorlardan da utaniyorum anlatmaktan biktim birilerine derdimi sikintimi biktim yani hocam sikintili bi durum zaten bana yardim edemicek insanlara derdimi anlatsam dalga geçer gülerler ama bu isten anliyan biri olsa bana yol gösterir keske size muayene olabilsem bide hocam mutlaka çirak yetistirin hatta çiraginiz sizdende iyi olsun daha mucit hevesli birileri olsun bu bilgiler insanlara hep fayda etsin dilegiyle saygilar .. :'(
IP
bazenhissediyor
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı bazenhissediyor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Aralik-2016 Saat 12:27
dis etinde siyahlik ne anlama gelir hocam , ve bildigim kadariyla 4 yasindan sonra bademcikler ise yaramiyormus vücutta bunlarin alinmasi nedenini tespit edemedigim konuyu çözermi gibi saçma bi soru sorsam bilmiyorum diceksiniz :D hocam nedenini nasil bulucam nefesmi agizmi ondan bile emin degilim suanda kokunun
IP
derinlikli
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 2
Alıntı derinlikli Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Nisan-2021 Saat 00:21
Öncelikle herkese merhaba,
Buralarda yeniyim :) Ben de sizler gibi uzun zamandir agiz kokusu sorunu ile mücadele ediyorum. Aslinda bu forumu buluncaya kadar böyle düsünmüs de olabilirim. Çünkü birçok kisinin anlatimindan anladigim kadariyla ben sadece bu sorunu geçistirmisim ve psikolojik yükünü de fazla tasimamisim. Her neyse sorunumdan uzun uzadiya bahsetmeyecegim. Sadece son dönemlerde artik bu sorundan tamamen kurtulmak istedigimi fark ettim ve buna ayiracak zaman buldum.
Forumu çok inceledim, bunun üzerine düsünmeye basladim. Ben tip2 oldugumu düsünüyorum. Çocukluktan beri sinüzüt problemim vardi ve bir dönem antibiyotik kullandim ve sorunumun geçtigini hatirliyorum. Bu sey her neyse bence birçogumuzun vücudunda kronik enfeksiyona sebep olan bir sey oldugunu düsünüyorum. Bir sey ilgimi çekti bugün. Burna kaçan yabanci cisimlerin kötü kokuya sebep olduguna dair. Ben çocukken burnuma küçük parçalar halinde selpak parçalari soktugumu hatirliyorum.     Tabi uzun zaman oluyor. Arastirdigim kadariyla burnumda tip dilinde rinolit denilen seye dönüsmüs olabilir su anda. Ve buna benzer olgulari makalelerden inceledigimde hastalarin burun tikanikligi, agiz ve burun kokusu, nazal regüritasyon yani yutma güçlügü gibi belirtileri oldugunu okudum. Bazen de hiçbir belirti göstermeyebilirmis. Rinolit olgularinin seyrek olmasi dolayisiyla fark edilmesinin yillar aldigi vakalar var ve tabla gerçekten çok üzücü. Hala arastirmaya devam ediyorum. Her neyse bu benim için büyük bir umut kaynagi su anda bunu burada gerçekten hemen paylasmak istedim. Çünkü hepiniz bir umut bekliyorsunuz biliyorum.
Kisaca sunu söyleyebilirim tip2 oldugunu düsünenler, yutma güçlügü olanlar ve sürekli kronik sinüzit teshisi konanlar bu durumu bir arastirsin, doktara gidip burun tomografisi çektirsinler. Belki de bazilarimizin sorunu budur. Burunda bir cisim var ise (ki birçogunuz çocuklukta soktugunuz cisimleri hatirlamiyor olabilirsiniz) ya da bu rinolit denilen sey kendiliginden de olusuyormus. Bu cisim alindiginda hastadaki belirtiler kalici olarak geçiyormus. Bir bakin derim.
Herkese sifa diliyorum
her zaman umut vardir!
IP
<< Önceki Sayfa   4
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu