Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Ben iyilestim
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Ben iyilestim
Mesaj icon Konu: AGIZ KOKUSU-SINÜZIT-GENIZ AKINTISI Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
<< Önceki Sayfa   2
Yazar Mesaj
Murat880
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 377
Alıntı Murat880 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Mayis-2021 Saat 19:12
Günde 1 2 defa tuvalete çikarsan yapicak zaman bulamiyorlar
Yasam,bize bütün kitaplarin ögrettiginden daha çogunu ögretir; çünkü yasam bize karsi direnir. Insan, ancak engellerle karsilasip onlari asmaya çalistikça, kendini taniyabilir.         
IP
Inception
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 110
Alıntı Inception Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Mayis-2021 Saat 19:53
Eyvallah kardesim dogrudur :)))
IP
Murat880
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Murat880 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Mayis-2021 Saat 20:50
neye gülüyorsun anlamadim benim koku psikoljik degildi cok uzaktan bile fark ediliyordu ki ben zaten uzaga gittigini insanlarin tepkisinden olsun fark ediyordum yakin arkadasimda soyledi o zamanlar tuvalet aliskanligim cok kötuydu suan gunde 1 2 defa gidiyorum magnezyum sitrat toz formda sabah ac karna aliyorum agiz kokusu bende %95 yok
IP
Efeefe
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 162
Alıntı Efeefe Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Mayis-2021 Saat 23:00
Orjinalini yazan: Murat880

neye gülüyorsun anlamadim benim koku psikoljik degildi cok uzaktan bile fark ediliyordu ki ben zaten uzaga gittigini insanlarin tepkisinden olsun fark ediyordum yakin arkadasimda soyledi o zamanlar tuvalet aliskanligim cok kötuydu suan gunde 1 2 defa gidiyorum magnezyum sitrat toz formda sabah ac karna aliyorum agiz kokusu bende %95 yok

Ozaman sendeki sorun kabizlikdi
IP
Efeefe
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 162
Alıntı Efeefe Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Mayis-2021 Saat 23:06
Magnezyum sitrat kabizlik icinmi?
IP
Inception
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Inception Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Mayis-2021 Saat 23:45
Murat880 kardes ne gülmesi iyimisin sen o emoji gülme emojisimi, seni dogruladim söyledigine bak psikolojik oldugunu nerde söyledim, neyse iyilestiysen sorun yok sevindim senin adina.
IP
Murat880
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Murat880 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Mayis-2021 Saat 23:46
evet flora bozulunca cinko magnezyum gibi minarel eksiklikleri oluyor bunu toz seklinde satiyolar hap sekli de var toz hali daha etkilidir sabah ac karna 1 su bardagina 1 cay kasigi koy ic 1 saat bisey yeme bu kadar hem bagirsaklari calistiyor hemde magnezyum eksikligini onluyor
IP
Murat880
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Murat880 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Mayis-2021 Saat 23:47
%100 iyilesme çabasindayim akintiyi artik hissetmiycek kadar azaldi diger insanlardaki gibi temiz akmiyor halen ona takiyorum takintim tamamen kurtulmakta
IP
Murat880
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Murat880 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Mayis-2021 Saat 23:49
sadece kabizlik degil aldigim antibiyotikler yuzunden gecirgen bagirsak nedeni ile sinuzit oluyordum onuda halletim sizde sinus rinse devamli kullanip yada sinuzit icin verilen esansiyel yagli burun spreyleri kullanin ana neden geniz akintisiydi her zaman
IP
nicksizz4
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 363
Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Mayis-2021 Saat 16:07
Bütün gün arkadasimla dip dibeydik aramizda 20 30 cm anca vardi ve hiç koku duymadigini söyledi ama inanamiyorum ben hep diken üstünde oturuyorum kokuyor mu diye ama gelmiyor diyor
IP
Murat880
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Murat880 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Mayis-2021 Saat 16:51
Bence yediklerine göre artip azaliyordur süt ürünleri ekmek seker biraz arttirir ter kokusu yoksa sende et ürünleri dokunmuyor sana
IP
nicksizz4
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Mayis-2021 Saat 17:49
Ter kokum yok. Kahvaltida peynir ve kaymak yedim
IP
nicksizz4
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 24-Mayis-2021 Saat 20:24

Doktorum bu ilaçlari yazdi 5 gün kullanacagim daha 1 gün kullandim. Sanki burnum daha cok tikandi bunlardan sonra
IP
nicksizz4
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Mayis-2021 Saat 09:10
Burnumun ileri kisminda bi tikaniklik var mukus yapiskan yapiskan çikaramiyorum rinse kit tuzu bitti kendim tuz karbonat koysam da burnumu temizlemiyor kendi tuzu olmadan ve bogazimda ki balgam artti bu burun spreyleri hiçbir etki yapmiyor doktorum kullan dedigi için kullaniyorum ama daha cok tikaniklik yapti sanki ne yapmam lazim dilimi çikarip burnumdan nefes verince kötü tat aliyorum dilimin üzerinde. Burnumdan koku mu geliyor ve kokuyu dilimle mi hissediyorum anlamlandiramiyorum bu durumu
IP
nicksizz4
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Mayis-2021 Saat 22:34

Dilim böyle oldu pas mi bu beyazlik. Burnum tikali ilaçlardan sonra oldu ve de rinse kit i kullanmayi birakinca
IP
Maybeoneday
Üye
Üye

Gönderilenler: 56
Alıntı Maybeoneday Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Haziran-2021 Saat 12:59
Arkadaslar size bir önerim olacak. Baris muslu 'yu belki bazilariniz duymustur. Sahip oldugumuz bir çok hastaliga geçmiste yasadigimiz travmalarin sebep oldugunu ileri sürüyor. Ve hangi hastaliga ne gibi bir travmanin sebep olabilecegini gerek kitaplarinda gerek sosyal medya da her aksam canli yayin yaparak anlatiyor. Örnegin sinüzit hastaliginin travmasi geçmiste bizi etkileyen kötü bir olay aninda ortamda yogun kötü bir kokunun bulunmasi. Ve dogru travma bulundugunda ve çözüldügünde (kitaplarinda nasil çözüldügünü de anlatiyor) o hastalik tamamen iyilesiyor. Çok çilginca gelebilir ama kitaplarini okudum gayet mantikli bir sekilde açikliyor. Ben sinüzit için düsündüm fakat öyle bir olay hatirlayamadim maalesef çünkü çok küçük yaslardan beri var fakat aklinizin erdigi yaslarda baslamissa hatirlamaniniz daha kolay olacak . Bu dediklerimi saçma bulmayin ve arastirin lütfen belki bazilarimiza çözüm olacak. Instagram dan takip edin bir çok insan her gün. Canli yayinina katilip iyilesmelerini anlatiyor bu sizi ikna edecektir. Ayni zamanda cumartesi aksami demo yani travmalar üzerine çalisma yapacak bunu kaçirmayin derim
IP
nicksizz4
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Haziran-2021 Saat 21:50
Kendisini ben de takip ediyorum. Cok uzun bir süredir. Ve inaniyorum bu tedavi yöntemine. Fakat ben travmami bulamadim, ne yasadigimi bilmiyorum. Travma yasadi fonu bilenler uygulasin
IP
Ethic1
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 169
Alıntı Ethic1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Haziran-2021 Saat 15:24
Ben onu deniyorum arkadaslar ama su ana kadar bulamadim agiz ile ilgili sorunlari elde edememe yiyememe olarak yazmislar nedenini. Ben 3 seans thetahealing de aldim ama ise yaramadi umarim siz bulursunuz travmanizi.
IP
Ethic1
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 169
Alıntı Ethic1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Haziran-2021 Saat 23:59
Niksizz sen de muhtemelen tip 2 sin tüm yazilarini okudum. Anaeroblar maalesef oksijene de direnç gösterebiliyorlar yani havalanmiyor diye ameliyat olduktan sonra da ayni sorunu yapabilirsin benim sana önerim rinoclinil (adindan emin olamadim benzer bir sey) diye bir nazal sprey var. Kbb doktoruna git anlat derdini açikça burunda en etkili ilaç eger baslangiç asamasindaysan o, sende ise yarayabilir.
IP
nicksizz4
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Haziran-2021 Saat 07:53
Simdiye kadar illiadin, otrivine mentollü, memotix kullandim hiçbir ise yaramiyor spreyler. Söyledigini denemedim ama içerik olarak benzer olduklarini düsünüyorum spreylerin
IP
Inception
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Inception Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Haziran-2021 Saat 15:14
Spreylerin etkisi geçicidir zaten en fazla 1 hafta kullanim süresi var bazilari sprey bitene kadar burun içi sorunlariniz varsa, burun tikanikligi sinüzüt geniz akintisi vs burunla ilgli her soruna en etkili evde yapabileceginiz çözüm sinüs rinse kit. Içinden çikan toz tek basina ise yaramiyor içine tuz atip öyle kullanin 1-2 hafta kullandim etkisini göremedim diyip birakmayin geniz akintisi tam kesmiyor ama azaltiyor uzun vade kullanimda.Diger yöntem ise deniz-okyanus suyu spreyleri ancak uzun vade de etkisi ne olur bilmiyorim yakininizda deniz varsa gidip girmez lazim sinüsleri temizlemek lazim ben bu müsilaj yüzünden denize gidemiyorum temiz yer bulursam gidecegim.Ayrica geniz akintisi allerjiye bagli ise alerji haplari var reçetesiz satiliyor doktora danisip almak daha iyidir bence.Tip 2 ye bagli ise bunlari deneyebilirsiniz benim agiz kokum azaldi geniz akintisi azaldigi için.Insallah herkes sifa bulur umutsuzluga kapilmayin farkli hurafelere inanmayin bi süre 1 yil boyunca candida için ugrasmistim internette yazilan bilgilere bakarak çok inanmistim agiz kokusu yaptigini ancak candidanin agiz kokusu yapmadigini ögrendim murat hocam da burada defalarca söyledi candidanin agiz kokusu yapmadigini benim tecrübelerim bunlar söylemek istedim.:)
IP
nicksizz4
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Haziran-2021 Saat 16:08
Tesekkür ederiz yorumlarin için. Spreyler bana hiç etki etmiyor, alerji haplari da öyle. Allerset ve airpass kullandim. Azaltmiyor bile. Rinse kit kullandim bende söyle bi durum oluyo rinsekitin uzu bitince içine kendim tuz ve karbonat koydum ama bu sekilde burnumu açmadi su diger taraftan akmadi içeri gitti alnima dogru sanki alnim agridi çünkü. Kendi tuzu açiyor sadece
IP
Inception
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Inception Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Haziran-2021 Saat 16:43
Geniz akintisini hissediyormusun.
IP
nicksizz4
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Haziran-2021 Saat 19:16
Sürekli degil ama 2 gündür balgamim artti sanki burnumdan genzime dogru bir geçis hissediyorum. Burnum hiç disina akmaz zaten aylardir hiç burnum akmiyor ve burnumun içi yapiskan mukus dolu. Rinse kit daha önce kullandim evet rahatlatiyor ama kokuyu 3 günlügüne geçirdi bende, sonrasinda kullanmama ragmen koku devam etti. Burnumu hiç temizleyemiyorum o yapiskan mukusu çikaramiyorum
IP
Inception
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Inception Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Haziran-2021 Saat 23:23
Kullanmaya devam et kanallari açiyor daha kolay çikar.
IP
Maybeoneday
Üye
Üye

Alıntı Maybeoneday Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Temmuz-2021 Saat 14:04
Arkadaslar daha önce Baris Muslu'dan bahsetmistim. Bir de Abdullah canitez var ve 8 temmuz günü agiz kokusu için demo yapilacak. Instagram dan canli yayin seklinde yapiliyor. Ilgilenenler varsa diye haber vermek istedim. Belki sifa olur
IP
nicksizz4
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Temmuz-2021 Saat 15:35
Tesekkürler. Fakat travmami bulamiyorum, sanirim travmam yok. Bulabilenlere basarilar
IP
Maybeoneday
Üye
Üye

Alıntı Maybeoneday Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Temmuz-2021 Saat 17:05
Rica ederim. Direkt travmayi bilmesek bile hocanin telkinleriyle iyilesen çok insan var yinede denemekten zarar gelmez diye düsünüyorum.
IP
Tip2
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 2
Alıntı Tip2 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Temmuz-2023 Saat 11:44
Arkadaslar kisaca durumumdan bahsedicem. Bendeki koku tip2 kaynakli artik bundan eminim zaman zaman farkli seylere yönelmis olsam da. Kronik sinüzit, burun kemiginde hafif egrilik, alerjik rinit, sürekli geniz akintisi bu saydigim durumlar çok uzun yillardir mevcut bende. Bir kac haftadir uyanir uyanmaz burnuma çörek otu yagi damlatiyorum, ayriyeten 1 tatli kasigi içiyorum sonrasinda sinüs rinse kit ile burnumu temizliyorum. Ardindan kekik yagi damlattigim suyun buharini soluyorum devaminda da bu linklerini koydugum egzersizleri yapiyorum. Bir kac haftadir yapiyorum ve neredeyse koku sifirlandi. Gunde 2 kez yapiyorum bu egzersizleri bir sabah bir yatarken ve yatarken de sinüs rinse kit kullaniyorum asiri faydasini gördüm bu yaptiklarimin.Belli bir dure sonra tamamen iyilesme olacagini düsünüyorum çünkü bu egzersizlerle kronik sinüzitten kurtulanlar olmus. Lütfen saydigim problemler sizde de varsa umutsuz olmayin deneyin bir kac hafta düzenli olarak ve bana dua edin eminim ki iyi gelecek herkese acil sifalar.

IP
Tip2
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 2
Alıntı Tip2 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Temmuz-2023 Saat 11:49
https://youtu.be/GKoTz1pEZlo
https://youtu.be/cQYwPTNk6CM
https://youtu.be/MGNNjLbTuxQ
https://youtu.be/QsKSft4lqZ4
https://youtu.be/4iMCdmOl0DE
https://youtu.be/xmWrEwyHZGk
IP
<< Önceki Sayfa   2
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu