|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben iyilestim | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
SifaAllahtan
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17-Mart-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 30 |
![]() ![]() ![]() |
Hayirli olsun.Aksiliklerin bir karsiligi vardir elbet.Bizi bilgilendirirsin
|
|
Sorununuzun temeli burun kaynakliysa lütfen yazdiklarimi önemseyin.Kimseden ve hicbirseyden çikarim ve ücret beklentim yoktur.Ücretim Allah katindadir
|
|
![]() |
|
Murat880
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09-Mayis-2020 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 377 |
![]() ![]() ![]() |
merak ettigim burnun ön kisminda kikirdak tarzi kemik var oynatabiliyoruz birazcik biraz ust kisimda sert bir kemik var hangisini duzeltmemiz gerekiyor
|
|
![]() |
|
Murat880
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09-Mayis-2020 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 377 |
![]() ![]() ![]() |
sol tarafta devisyon oldugu icin oraya baski uyguluyorum saga dogru yukaridaki sert kemige uyguluyorum dogru mu yapiyorum
|
|
![]() |
|
Murat880
![]() ![]() ![]() |
aslinda demek istedigim aleti burnun ucundan göz hizasina kadar yukari asagi mi yapmamiz lazm göz hizasinin az altinda sert kemik var orayada baski uygulamalimiyiz
|
|
![]() |
|
SifaAllahtan
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17-Mart-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 30 |
![]() ![]() ![]() |
Murat kardesim kemigin en üstteki burun kemiginin yamuk olma ihtimali çok düsüktür. Yamuksa bile egzersizle düzelmez.onu düzeltmek için ameliyat sart.Nefes kokusunu yapan kikirdak egriligidir.Senin burnun sola dogru yattiysa yazacagim kismi çok iyi oku lütfen.
1)Üst dudagini ellerini kullanmadan (refleksle) assagi cekebildigin kadar çek .Bunu yapmaktaki neden kikirdagi açiga çikartmak 2)Burnun sola dogru egilmis.Kikirdagi ortalamak icin (ayakta dik durdugunu farz ediyorum) Kafani saga dogru yatir.Kafan omzuna degmeye yaklassin.Ilk yazdigim teknikle birlestirerek yavasça masaj yap.Kafani saga yatirdiktan sonra bosta kalan elinle kafani tutarak rahatça egzersizini yapabilirsin. Unutma yavasça yapman gerek burun çok hassas göz,beyin ve birçok organ göze bagli incitmeden yapiniz.Bu 2 teknik yeterlidir |
|
Sorununuzun temeli burun kaynakliysa lütfen yazdiklarimi önemseyin.Kimseden ve hicbirseyden çikarim ve ücret beklentim yoktur.Ücretim Allah katindadir
|
|
![]() |
|
SifaAllahtan
![]() ![]() ![]() |
Bu arada aleti burnunun içine kavra.Yani egzersiz aletinin ucu burnunun yanina dokunacak kadar girsin.Ilk basta bu olmayacak.Ama zamanla bunu yapmaya çalis.Asil amacimiz egzersiz aletinin üst kismiyla (dönen kisim üst kismi) masaj yapabilmek.Assagidan yukariya dogru egzersiz aletini hiç cikarmadan , burun kemigine kadar yapmayi denemelisin.Burun kemigine de istersen çok hafif yapabilirsin
|
|
|
|
![]() |
|
Maybeoneday
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18-Kasim-2020 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 56 |
![]() ![]() ![]() |
@SifaAllahtan bende siparis vermistim bugün geldi ürün fakat nasil yapacagimi çok kavrayamadim. Youtube da nasil yapildigina dair videonun oldugunu söylemistiniz, rica etsem linkini atar misiniz bulamadim da ben. Bu arada benim genelde burnumun sag tarafi tikali olur ama aynaya baktigimda egriligi çok farkedemedim
|
|
![]() |
|
Maybeoneday
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18-Kasim-2020 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 56 |
![]() ![]() ![]() |
Bir de söyle bir durum farkettim. Aynanin karsisina geçip derin nefes aldim ve sadece burnumun sol deligi hareket edip kapandi. Sag taraf tikali oldugu için sanirim hiç hareket etmedi. Siz de de böyle miydi
|
|
![]() |
|
SifaAllahtan
![]() ![]() ![]() |
https://m.youtube.com/watch?v=vQlKpFECRwA
Evet :) çözümün bu egzersiz.Ben nefes aldigimda iki burun deligimde oynamiyordu.Suan ikisinden de nefes aldikça aciliyorlar.Birde burun kanatlarim yoktu benim.Dusunki bu kadar egriydi.Bu aletle bir 3 ay devam et kardesim.Belli bir düzelme olacaktir sonrasinda googleye NOSE ROLLER yazin.Aldigin aletten çok daha etkili 2.level bir aparat var.Onunla devam edersin.Lila renginde oda.Insallah düzelme olur |
|
|
|
![]() |
|
Maybeoneday
![]() ![]() ![]() |
Umarim ise yarar, her seyi denedim çünkü bu zamana kadar suan tek umudum bu :/ Tesekkürler :)
|
|
![]() |
|
Sifa ariyorum
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18-Mayis-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 45 |
![]() ![]() ![]() |
Nasil memnun musun.
Normal sekilde burnu bolca yikamak disinda bir özelligi var mi |
|
![]() |
|
SifaAllahtan
![]() ![]() ![]() |
Odaklanmam artti yalnizca.Birde yemek yemesem dahi agzimin kokmadigini bilmek özgüven katti
|
|
|
|
![]() |
|
Tyoa
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20-Temmuz-2020 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
Benim üst dislerin alt disleri tamamen kapatiyordu tel taktirdim agiz kokusu geçmedi ama bayagi hafifletti ayric daha önceden bademciklerin bayagi gömülüydü hatta doktor bademciklerin yok gibi diyordu simdi bademciklerim bayagi görünüyor Murat hoca da damaginizi dilinize yapistirmamaya çalisin diyordu ben onu denemeye çalistiginda çenem çok agriyordu simdi öyle bir sorun yok yani dis teli en azindan bademciklerin oldugu kismi açarak hava o kismin daha çok hava almasina neden oldu
|
|
![]() |
|
Cilekes
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03-Mayis-2022 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
Iyilestiniz mi?
|
|
![]() |
|
SifaBulan
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29-Mayis-2022 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
![]() ![]() ![]() |
Iyilestim kardesim . Diger nickim SifaAllahtan. Burun egriligim düzeldi . Hastaligimin nedeni burun egriligiymis . Bunu geç farkettim ve ameliyat dahi olmadan iyilestim . Safi olan Allah'a hamdolsun
|
|
![]() |
|
Murat880
![]() ![]() ![]() |
Sifa Allah'tan kardesim senle 2 sene önce konusmustuk hatirlarsan bugün eski mesajlariniz aklima geldi baktim sende bugün dönmüssün hayat çok garip
|
|
![]() |
|
SifaBulan
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29-Mayis-2022 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
![]() ![]() ![]() |
Hatiliyorum . Iyilestin mi murat kardesim. Durumun nedir
|
|
![]() |
|
Murat880
![]() ![]() ![]() |
Ameliyat olsun baska hastaliklar olsun çok ilaç ve antibiyotik kullandigim için her yedigim gida geniz akintisi agiz kokusu yapiyor senin durumunda degilim burnum tamemen duzelse bile iyilesemicem gibi duruyor yakin zamanda gaita nakli olucam geniz akintisi nin nedeni bende en azindan gidalardan sonra olusuyor vücutta kasinti olusuyor besin alerjisi ve histamin intelorsndi belirtisi ve artiyor koku fark ediyorum yakin zamanda ayni sekilde sfs testide yapicam forumda sonuclari paylasirim cikicak. tahmini sonucu geçmis mesajlarda yazdim ne çikacagi belli bagirsagi en kotu durumda olan benimdir herhalde forumda suan burun aletini tekrar aldim dedim ya tesadüfün böylesi 23 Nisan'da siparis verdim dün geldi bugün mesajlara baktim hayat garip
|
|
Yasam,bize bütün kitaplarin ögrettiginden daha çogunu ögretir; çünkü yasam bize karsi direnir. Insan, ancak engellerle karsilasip onlari asmaya çalistikça, kendini taniyabilir.
|
|
![]() |
|
Murat880
![]() ![]() ![]() |
Burnum yamuk durmuyor nefes almayla ilgili problem yok fakat soldan akinti ve takilma biraz daha fazla
|
|
![]() |
|
Isimsizdunya
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25-Eylül-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 80 |
![]() ![]() ![]() |
Nasil iyilestigini hocam tam olarak? |
|
![]() |
|
SifaBulan
![]() ![]() ![]() |
Öncelikle merhaba.Anlattiklarimda en ufak bir yalan yoktur.Allah sahittir.Islenilen her günah insanin kendi elleriyle musibeti çekmesine vesiledir.Bunu söylememde ki neden çocuklugumda herhangi bir sorunum yoktu.Ancak ne zaman ortaokul,lise zamanlarinda yetim,gariban kisilerin bedenen koktuguyla alakali yorum yaptim, kinadim iste o zaman ayni sorun bende basladi. Hemde daha agir birsekilde üst bas degil nefes kokusuydu bu baslayan.Bu mücadeleyi tam 12 sene verdim.Artik yasama hevesim kalmamisken birgün Allah'a dua ettim.Nerede kusur ettim Safi isminle bana sifa ver . Sen degil misin duaya karsilik veren öyleyse bana yol göster dedim.Neticesini aldim tabii ki.Bir sonraki gece yatmadan evvel uykuyla uyaniklik arasinda dalga gectigim kiz geldi gözümün önüne iste o zaman herseyi anladim. Tevbemi ettim kinamak hor görmek uzerine ve sonraki gün istemsizce youtubede gezerken ( Burun egriligi egzersizi Merve Demir) diye bir video çikti.Bastan sona izledim videoyu.Elle yapilan hareketler mevcut basta inanmadim ama Allah sifa verecek ya.Icimden birsey dene zarar etmezsin dedi. Denedim ama nefesim en fazla 2 3 saat kokmamaya basladi.Normalde yemek yesem bile 5 dakka sonra acayip kokardi.Cok uzattigim için kisladan bitiriyorum
https://a.aliexpress.com/_mtkpNJM aliexpresten bu aleti aldim . Burunu kavriyor ve bir noktaya kadar düzeltiyor.Kullanimi basit burnunuz yamuksa ilk kullandiginizda içine dahi girmeyecektir.Ama zamanla burun duzeldikce nefes kokusuda bir hayli zayifliyor.yuzde 50 kadar.Sonra nefes kokusunu tamamen bitirme karari aldim . Çünkü gordum ki bu alet bir noktaya kadar düzeltiyor. https://a.aliexpress.com/_mqX8c1y sonrasinda bu koyu pembe olan aleti satin aldim.Bu aletise yine burunu içine sokup masaj yapmak suretiyle kullanmak istedim. Ancak olmadi. Orta kismi bos bu aletin burnu o kisma sokup terslik nereyeyse zit tarafa cekebilirsin . Bunu kendi denemelerinizle bulabilirsiniz. Detayli bilgi veremiyorum . Görsel olsa çok net anlasilir ama maalesef yazsam bir çok kisi anlamaz.kendiniz taktik gelistirmelisiniz benim gibi. Çok uzattim sonuç olarak sol burnumdan yüzde yüz sag burnumdan yüzde 80 nefes aliyorum.Nefes kokum tamamiyle bitti çok sükür.Ameliyat olmadan düzelmez derdim de insana sinir koyan beyinmis. Insan kalbi ve aklinin beraber inandigi her isi basarir Allah'in izniyle.Size de umut olur umarim |
|
![]() |
|
Brt16
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08-Mart-2023 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 11 |
![]() ![]() ![]() |
Etkisi varmi
|
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |