|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben iyilestim | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 2 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj | |
Kurtuldum1903
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05-Temmuz-2022 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 16 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05-Temmuz-2022 Saat 21:54 |
|
Yaklasik 25 yil çektim arkadaslar yasadimmi öldümmü ne siz sorun ne ben söyleyeyim koskoca ömür heba oldu gitti en sonunda denedim oldu yaklasik 1,5 aydir ne dis firçaliyorum ne baska bir sey çok sükür yasadigimi hissettim belki bu konu basligi burada paylasildi bilemedim ben sifasini gördüm sizlerle de paylasmak istedim belki faydam olur
|
||
![]() |
||
Kurtuldum1903
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05-Temmuz-2022 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 16 |
![]() ![]() ![]() |
|
ne evliligimden bisey anladim esimi çocugumu doyasiya öptüm ne yaklasabildim akrabalarim dahil tüm arakadaslarim hepsi köse bucak kaçtilar hep yalniz kaldim esnafi komsusu tanidigi tanimadigi iananilmaz asagiladilar pencere kapi açmalar aralarinda konusup agiz burun tutmalar yerin dibine girdim çiktim günlerce aylarca yillarca
|
||
![]() |
||
Tospik
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 397 |
![]() ![]() ![]() |
|
Eee nasil kurtuldunuz?
|
||
![]() |
||
Kurtuldum1903
![]() ![]() ![]() |
|
Arkadaslar iki asamali 1 hafta ara vererek 10 ar günlük su diyeti ile kurtuldum aç susuz kaldim ve basardim bedenime reset attim çok sükür bugün mucizesini yasiyorum tekrar abuk subuk beslenip bu sistemi yine bozarmiyim onu zaman gösterecek mümkün oldugunca peynir islenmis et ürünleri yemiyorum çok sükür
|
||
![]() |
||
Kurtuldum1903
![]() ![]() ![]() |
|
Isin en güzel yani ne biliyormusunuz artik yillarca senin bu halini kaniksamis dost düsman bu duruma inanamayip nerdeyse dudaklarinin dibine kadar gelip o koku nasil gitmis ya hallerine giriyorlar adeta saskina dönüyorlar yillarca asagilayanlarin bu halini görmek çildirtiyor insani inanilmaz bir duygu
|
||
![]() |
||
Ethic1
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27-Subat-2018 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 169 |
![]() ![]() ![]() |
|
Merhaba, peki su diyetiniz ne zaman bitti. Ve nasil bir sey tarif edebilir misiniz??
|
||
![]() |
||
Kurtuldum1903
![]() ![]() ![]() |
|
Yaklasik 1,5 ay önce bitti iyice emin olmak için bekledim Su diyeti çok zor ama kabus gibi yasamaktansa son bir sans olarak karsima çikti kanserli hastalari bile sifasinin oldugunu duydum vücut resetleme olayi cazip geldi karaciger in temizlenmesi de çok önemli faktör benim olayimda koku kana karisip vucüt kokusuna kadar ulasmisti bunun için ölesiye sikintiya katlanarak basardigimi düsünüyorum
|
||
![]() |
||
Kurtuldum1903
![]() ![]() ![]() |
|
Su diyetini söyle yaptim ;
Bir kaç gün önceden salata çorba tarzi hafif seylerle diyete hazirlandim diyete baslayacagim günün öncesinde aksamdan eczaneden bildiginiz kolonoskopi için hekimlerin verdigi ishal edici sodayi hafif meyve suyuyla karistirarak tamamini içtim sabah etkisini gösterdi tamamen bagirsaklarimi bosalttim 3 yada 4 kez WC ye gittim sadece sabah limonlu soguk su ve günde 3 litreden az olmamak üzere su içtim 3 günde bir lavman ile temizlemeye destek verdim sekizinci gün kivircik salata ve son gün yesil elma ile 10 günü tamamladim ikinci periyodda tamamen su ile geçirdim sadece bitki çaylari ile takviye aldim zor ama imkansiz degil baska sansim yoktu basarili benim benzerim hikayesi olan kisilerin yasadiklarini okumustum forumlardan |
||
![]() |
||
Kurtuldum1903
![]() ![]() ![]() |
|
Bu siteyi yillarca takip edip bir çare ariyordum hep diyordum en ufak bir çare umut görürsem bunu en aci yasayan kisilerden birisi olarak paylasip derdi olanlara paylasmak ahdim olmustu o yüzden belli bir süre bekleyip yanlislik olmamasi adina degerlendirip akabinde birkaç kisiye dahi olsa faydam olmasi harika olacak amacim o yalniz hocam beni destekler sanirim bu diyet faydali ama bir o kadar da tehlikeli 10 ar günlük sürelerde sadece su ile geçirmek her bünyenin kaldirabilecegi bir durum degil komplikasyonlari yan etkileri olabilir kimsenin vebalini de almak istemem mümkünse hekim onayli yaparsaniz sevinirim ben hekimden onay aldimmi hayir bünyem saglam di birazda tehlikeye attim kendimi ama degdi çok sükür
|
||
![]() |
||
Tospik
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 397 |
![]() ![]() ![]() |
|
Söylediklerini dogru kabul edelim, bünyen o kadar kuvvetli ki 10 gün hemen hemen sadece su içerek yasadin, protein, karbonhidrat vs yeterli miktarda almadin. Bu süreçte kaslarin yikima ugramaya baslar ve kas kayiplari yasarsin. Kendini asiri yorgun da hissetmen lazim çünkü normal oruçta bile 9-10 saat aç kalinca fenalasiyoruz bunda ise çok daha kötü olmamiz gerekir.
Kisacasi eger koku bu islemle gittiyse sebebini bulmak lazim böylece 10 gün bunlari yapmaya gerek kalmaz, neden sadece su içince koku gitti sence? Bir de 1.5 aydir dis firçalamiyorum koku falan yok demissin de bana bu biraz tuhaf geldi. Hayatinda hiç koku sorunu yasamamis bir insan bile olsan birak 1,5 ayi 3 gün dislerini firçalamasa agzi kokar. Emin misin kokunun kesildigine? Belki de senin kokuyu algilama esiginin altina inmistir de sen almiyorsundur kokuyu ama muhtemelen hala koku vardir. |
||
![]() |
||
ismimnefarkeder
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10-Eylül-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
![]() ![]() ![]() |
|
@kurtuldum1903 iyi niyetle önerdigini farz ediyorum fakat hiç ama hiç saglikli bir yöntem degil gibi geldi bana. Murat hocanin yorumunu merak ettim açikçasi. Yine de geçmis olsun. Umarim ebediyen kurtulmussundur.
|
||
![]() |
||
Kurtuldum1903
![]() ![]() ![]() |
|
Degerli kardesim söylediklerimi farkli yorumlamissin hayal satmiyorum denedim farkliligi yasayinca da paylastim diyorum bunu farkli bir psikoloji ile yazmadim yani yapilamaz diye birsey yok forumlari iyi arastir su diyeti çok agir bir diyet dogru ben ilk alti gün bas agrisindan kafami kaldiramadim zaten berbat olan agiz kokusu çok da kötü oldu kat kat artti elini kaldiracak namaza gidecek gücü zor buluyorsun açlik krizlerinle mücadele ediyorsun ama ölmüyorsun bunlar oluyor altinci günün sonunda vücut bu durumu kabullenmeye basliyor açlik çekmiyorsun vücut zehirini atmaya basliyor amaç o zaten bizim gibi sikinti çekenlerin kanina intikal eden bir durum oldugunu düsünüyorum mide ve bagirsak da zararli ve koku yapan bakterilerinde beslenecek bisey bulamamalari neticesinde bu zaman içinde akciger ve karacigerde temizleniyor ben 20 günde 8 kg verdim aile içinde ve yasadigim çevrede aldigim reaksiyonlari burada ifade bile edemiyorum çok bariz fark oldugu belli ben kendi kokumu aliyordum simdi o yok içtigim su bile farkli geliyor sadece sunu düzelteyim ben kokuyu baskilamak adina 2-3 saatte bir disini firçalayan bir kisi olarak artik çildirmis gibi dis firçalamiyorum sabah firçalamak yetiyor onu düzelteyim hee buna inanmak istemeyen varsa kendi bilir saygi duyarim yada bunu uygular geçmez sorunun kökeni bambaskadir bunun tibbi açiklamasini yapmak bana düsmez sorunun kökeni konusunda açikcasi bende çok meraktayim ama buraya linçlenmeye biseyler uydurmak içinde yazmadim burayi yillarca takip eden birisi olarak 5 günde sonucu yazmadim bekledim aldigim reaksiyonlar neticesinde paylastim herkesin keyfi bilir diyetin zor ve tehlikeli bir süreç oldugunu da özellikle belirttim zaten
|
||
![]() |
||
Melina
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06-Temmuz-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
![]() ![]() ![]() |
|
Kurtuldum1903 merhabalar öncelikle çok geçmis olsun dileklerimi iletiyorum umarim ebediyen kurtulmussunuzdur:) Bende sizin gibi ve diger arkadaslar gibi tabiki durumun kontrolden çikmasi durumunda vücutta kalici hasar birakabilecegini düsünüyorum özellikle benim gibi zayif bunyeniz varsa. Yalniz yinede arastirmak için bu su diyeti olayini nerden arastirdiniz çok fazla bilgi var internette ama hepsi birbirinden farkli bunu söyleyen kimdir bazi doktorlarda gördüm ama emin olamadim. Belki sizin kadar uzun sürelerde yapmak gerekmiyordur hatta bazi su diyeti örneklerinde çorbalar ve salatalar da gördüm yalniz içecek yada su zorunlu demiyordu haslanmis yumurtayi bile serbest birakan su diyeti örnekleri gördüm. Bilgi karmasasi var biraz. Siz nereyi referans aldiniz
|
||
![]() |
||
Ethic1
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27-Subat-2018 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 169 |
![]() ![]() ![]() |
|
Kurtuldum1903 deneyimini paylastigin için çok tesekkür ederiz. Umarim geçici degildir. Ara ara koku durumunu güncelleyebilirsen sevinirim.
|
||
![]() |
||
Kurtuldum1903
![]() ![]() ![]() |
|
Su diyetini tabiiki arastirdim dediginiz gibi 40 türlü degisik alternatifleri var ama en dogru olani yalnizca su ile yapilani oldugu kanisina vardigim için uyguladim ben dahada etkili olmasi için 10 günlük yaptim tabiiki kivircik salatasi yumurtalisi sebzelisi çorbalisi seklinde var normali önce 1-2 yada 3 günlük alistirma seanslari ile baslamak gerekiyor normal su diyeti 7 gün olmalida deniyor çünkü sonrasinda 3-5 gün arasi salata çorba seklinde normal yemeye hemen geçilmiyor forumlarda ve youtube üzerinden genis bilgi almak mümkün gerçi okuyunca kiyamet alametleri yapiliyor ama ben basagrisi ve halsizlik disinda sikinti yasamadim hem kilo verip hemde saglikli oldugumu düsünüyorum
|
||
![]() |
||
Kurtuldum1903
![]() ![]() ![]() |
|
sucuk salam pastirma kavurma sosis tarzi islenmis etler ile simdilik peynirden uzak duruyorum ama bunun disindan yedigim herseyden de aman tekrar edecekmi diyerek korkarak yiyorum ancak çok sükür tekerrür etmedi esim benim teyit uzmanim gelismeleri peyderpey paylasacam ama yinede hekim tavsiyesi ile gidilmeli
|
||
![]() |
||
Kurtuldum1903
![]() ![]() ![]() |
|
Sunuda kesinlikle ekleyeyim ben bunlari yaptim artik tamam istersem hiç birsey yapmayayim agiz bakimima yedigime içtigime dikkat etmeyeyim zihniyeti çok yalnis tabbiki bunlara dikkat etmek zorundayiz sonuçta lavaboya yada çöpe biseyler atsak ve temizlemesek zaman içinde illa koku yapar bu felsefeye göre hareket etmek zorundayiz
|
||
![]() |
||
Melina
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06-Temmuz-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
![]() ![]() ![]() |
|
Lütfen forumda elinizden geldigince aktif olun arkadaslarimizin soracagi ve paylasacagi seyler olacaktir sizden ricam arada buraya ugrayip sorulanlari cevaplamaniz
|
||
![]() |
||
Tospik
![]() ![]() ![]() |
|
Bunlardan uzak durdugun için koku gitmis olabilir mi? Su perhizi yapmadan önce de hiç denedin mi peynir ve islenmis etleri yememeyi? Belki de onlari yemedigin için olabilir mi koku kesilmesi? |
||
![]() |
||
Kurtuldum1903
![]() ![]() ![]() |
|
|
||
![]() |
||
Kurtuldum1903
![]() ![]() ![]() |
|
Yasiniz kaç bilemedim ama ben bu çileyi 25 yildir çekiyorum sanki yeni yas almis ergen gençlerle karistirdin sanirim beni gitmedigim doktor olmadigim ameliyat kalmadi bademcikten tut mide kapagina kadar 1 ay süt ürünleri et tavuk balik yemedigim haftalik diyetlerimde oldu dirhem düzelme olmadi bu diyetin faydali oldugunu iddia ediyorum siz baska seylerden dem vuruyorsunuz denedim kardesim denedim diyetin de haplarinda doktorlarinda alasini denedim hatiri sayilir paralar harcadim vücudun detoks etkisini kabul edip etmemek sizin tercihiniz
|
||
![]() |
||
Melina
![]() ![]() ![]() |
|
Ben birsey soracaktim size öncelikle agiz kokusuna yol açtigini düsündügünüz sorunun bundan kaynakli oldugunu düsündügünüz problemleriniz varmiydi (örn. Geniz akintisi, agiz kurulugu vb.) Varsa ayrintili sekilde yapabilirmisiniz hepsini. Birde bu diyeti yaptiktan sonra bunlarda da iyilesme oldu mu
|
||
![]() |
||
Kurtuldum1903
![]() ![]() ![]() |
|
Seker hastaligim sebebiyle agiz kurulugum vardi geniz akintim hep var ancak inanin bunlarda dahi azalmalar oldu zaten diyet esnasinda almakta oldugum ilaçlarimida o ara kullanmamistim yalniz agiz kokumun agiz kurulugu ve geniz akintisindan ziyade mide bagirsak kaynakli oldugu düsüncesindeydim vücudu 20 gün dinlendirmek bu baglamda nokta atisi etkisi yapti kanimca
|
||
![]() |
||
Tospik
![]() ![]() ![]() |
|
Peki su perhizine basladiktan kaçinci gün sonra koku azalmaya basladi? Etkisini ilk ne zaman farkettin? |
||
![]() |
||
Kurtuldum1903
![]() ![]() ![]() |
|
ilk 10 günlük bitiminde bir azalma oldu ancak kötü reaksiyonlari almaya devam ettigini görünce 1 hafta aranin ardindan ikinci 10 günlük diyete basladim bitiminden 5-6 sonra azaldi sonra jilet gibi kesildi dedigim gibi 1,5 aydir dünyaya yeniden gelmis gibiyim kendimce sorunun çözümü olarak görüyorum yine koku baslarsa tekrar diyete baslyacam alistim artik kökünü kaziyana kadar devam edecem su an yasadiklarimi 25 yil sonra yasamak bile harika bir duygu çünkü
|
||
![]() |
||
Melina
![]() ![]() ![]() |
|
Bende arastiriyorum hala benim bünyem çok zayif zaten sadece suyla yapamam ama bu corbayla, kuruyemisle, salatayla filan da yapilabilecegi söyleniyor sizinki kadar etkili olmaz belki ama vücuda biraz daha az yük bindirmek iyi gelebilir
|
||
![]() |
||
Lavi
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06-Temmuz-2022 Konum: Hatay Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 53 |
![]() ![]() ![]() |
|
Uzun süredir bunu çektiginizi söylemissiniz bisey merak ettim evlimiydiniz esiniz destek oldu mu birde seker hastaligi belirtileriniz neydi
|
||
![]() |
||
Lavi
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06-Temmuz-2022 Konum: Hatay Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 53 |
![]() ![]() ![]() |
|
Birde arkadaslar hiç bu problemi yasayipta evlilik yasi gelen yokmu ne yapacagimi sasirmis durumdayim ailem sürekli artik seni mutlu görmek istiyoruz evlen diyorlar ben bu halde biriyle ayni hayati paylasabilirmiyim bilmiyorum açik açikta anlatamiyorum ki derdimi sikismis durumdayim bu süreçte siz nasil davraniyorsunuz yada ne tavsiye edersiniz
|
||
![]() |
||
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
|
Suyun diyeti olmaz.
Su diyeti göz yumulan bir aldatmacadir. Para ve sükse elde etmek için bir grup sarlatan bu terimi kullanarak bilim disi bir uygulama baslatip cahil, magdur ve masum bireylerin cebindeki parayi avlamaktadir. Sinirli bir kaç besin ve su ile beslenmek, organizmayi metabolik strese sokmak, hayati tehlike olusturabilir. Su diyeti vücudun kas ve su kaybina sebep olur Sagliksiz olarak kilo kaybedilir, hiç bir hastaliga iyi gelmez. Agiz kokusunu da artirmasi beklenir. Kalbin ritmi bozulabilir, bozulan iyon dengesi böbrekte protein dahil bir çok maddenin klirensini bozar. Bilmeden yanlislikla böyle tuhaf hurafelere sapanlar varsa kendisini uyariniz, ayiktiriniz, aydinlatiniz, uyandiriniz. Sahtekarliklara kapilmasina engel olunuz. Parasi cebinde kalsin, sagligi bedeninde kalsin. Benim yeni kitabimin birinci bölümünü ücretsiz indirebiliyorsunuz. Orda diger sarlatanliklari bulacaksiniz https://kitabin.org/agiz-kokusu/agiz-kokusu-kitap-1/agiz-ve-nefes-kokusu-kitabi-icindekiler.html |
||
![]() |
||
Ethic1
![]() ![]() ![]() |
|
Hocam açlik ile Nobel alan bilim adami var, sürecin tüm bilimsel açiklamasi ile ilgili çok sayida yayin var. Ben basladim 2. Günündeyim ve ücret ödemiyorum bu süreç için.
|
||
![]() |
||
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
|
Bu nobel çalismasini eksiksiz düzgün bir sekilde yaziniz bir kontrol edeyim Su diyeti ile zayiflatan ayda 7-10 bin TL alan kalp doktoru biliyorum. Düzenleyen aydinmur - 09-Temmuz-2022 Saat 21:51 |
||
![]() |
||
Ethic1
![]() ![]() ![]() |
|
Ben biraktim arkadaslar 2,5 gün dayanabildim, 2. Gün kokuda biraz azalma oldu dogal olarak karbonhidrat alimi olmadigindan diye düsünüyorum.
|
||
![]() |
||
Tospik
![]() ![]() ![]() |
|
Hocam, dr oldugunu iddia eden bu adamin bir youtube kanali var orda detayli anlatiyor, yorumlara bakinca türlü hastaliklara karsi epey fayda saglayan olmus. tikla |
||
![]() |
||
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
|
Bunlarin çogu doktordur. Tip fakültesinden mezun olmustur. Hatta bir kismi akademik dereceli olabilir. doçent profesör falan.
Burada problem 2 tanedir. Bigrisi rant elde ediliyor olmasidir. Bir kardiyolog yeteri kadar para kazanamazsa su diyetine basliyor. Baska bir kardiyolog ise (Canan Karatay)ot yersen koyun gibi yaglanirsin diyor. Bunlar pirim yapiyor, her söyledikleri halkin kilcallarina ulasiyor. Yillardir agiz kokusundan kurtulmak için yumusak firça toplatilmalidir diyorum, sadece dilini temizlese 100 agiz kokusu hastasinin yaridan fazlasi iyilesecek diyorum sizden baska kimseye duyuramiyorum. Ikinci problem eksik ve yanlis egitimdir. Bu doktorlar mezun olduktan sonra dr gogil'dan egitim alip piyasaya çikiyor, mevcut hurafeleri yaymaya devam ediyorlar. Halkimiz bunlarin diploma veya ünvanlarina güvenip yaydiklari hurafeye inaniyor deve idrari bile içiyor. Eksik ve yanlis egitim giderek artiyor. Yüzlerde tip ve dis hekimligi fakültesi açildi. Her emzun olanin doktor olacagini zannediyorlar. Ama mezun olanlar diplomasi olan yetersiz hekimler oluyor ve dr gogil'a bakarak hasta tedavi ediyor. Gerçek doktorlar hocalar ve bilim adamlari ülkeden kaçiyor. Yeni mezun hekimler giderek zayifliyor, hastabakicilar doktora egitim verecek kadar bilgili duruma geldiler. Kitabimin birinci bölümde tip fakültesi dekani olan bir profesörün agiz kokusu hastasina yazdigi reçeteyi yayinladim. Gördünüz mü? Doktor eksik egitilmeye baslayinca Allah adiyla kupa çekenler, agiz kokusuna ayet okuyan doktorlar, hastaya jilet atanlar (hajamat) deve idrari tavsiye edenler, muska yazanlar, hastanin diline sülük yapistiranlar, su diyeti alkali diyet, kandida diyeti sifadir diyenler, karaciger detoksu, bagirsak ile beyini birbirine karistiranlar, birinin diskisini digerinin anüsüne sokanlar, fitoterapi, biyorezonans, ve sayisiz okus pokus Bindik bir alamete gidiyoruz kiyamete |
||
![]() |
||
Ethic1
![]() ![]() ![]() |
|
Hocam ben size 2015 yilinda gelmistim ve o zamandan buyana söylediginiz gibi orta sertlikte dis firçasi kullaniyorum. Ve dis etlerim hala kaniyor firçalarken. Bir çok dis hekimine gittim ve derin dis temizligi ile kloreben gargara kullanimi önerilmisti 1 hafta, ancak hala dis etlerim kanar, bir öneriniz olabilir mi peki bunun için??
|
||
![]() |
||
Kurtuldum1903
![]() ![]() ![]() |
|
Ben sonuca bakarim 25 yillik sikintili hayatimin sonunda ilk defa bir bayram çevremde aksirip öksürmeyen burnunu tutmayan kaçmayan insanlarla resmen hasret giderdim su diyeti ile vücudumu temizledigime inaniyorum sekerim tansiyonum normale döndü vücut toksinlerden arinarak feraha erdi he hiçmi koku yok sabahlari çok hafif aliyorum oluyor ama oda normal gün içinde kayboluyor peynir kullanmaya basladim bu arada bunun etkisi ile olabilir
|
||
![]() |
||
Ethic1
![]() ![]() ![]() |
|
Arkadaslar tekrar merhaba,
Tip 1,2,3 farketmez, birinde agiz florasi digerinde sinüs bogaz bir digerinde mide florasinda ötekinde barsak florasinda bozukluk mevcut, florayi düzeltebilenler iyilesiyor. Kiminin sadece temizlemesi (dil dis firçalama-tip1) kiminin de açlik orucu (tip3-4’de etkili diye düsünüyorum) hepsinde denklem belli iyi bakteri sayin fazla ise koku olmaz. YouTube a “how i successfully cured my 20 years halitosis” yazip çikan videoyu izleyin. Hem nedenini güzelce anlatiyor hem de çözümünü. Çözüm ne mi pre+probiyotik kullanimi. Önerdigi ürün Türkiye’de yok, ancak önerdigi üründeki içerikler 2 ayri grobiyotikte var. Ben az önce siparis verdi 2 sini de ayni anda kullanip size yazicam. Ürünleri Amazon’da bulamadim. Stokta yok ancak yorumlari hep olumlu, kadinin diger videolarinda da yorumlar olumlu. Sizler de bakin. Benim gözden kaçirdigim bir sey olursa yine paylasalim. |
||
![]() |
||
Tospik
![]() ![]() ![]() |
|
Bu çekikgözlü kadinin videosundan bahsediyorsun sanirim : tikla Reklam amaçli yapildigi zaten videodan anlasiliyor ama eger ürünler ise yarayorsa yapsin reklamini elbette. Videonun altindaki yorumlara söyle bir baktim geneli deneyecegim, sag olun, umarim denedigimde koku gitmesi kalici olur vb tarzinda. Kullandim iyilestim diyen pek göremedim ben. Neyse belki de vardir ben görememisimdir. Senin geri bildirimini heyecanla bekliyoruz, umarim ise yarar. Simdi bu kadinin dedikleriyle alakali bir olaydan bahsedecegim, bunu da dün aksam gördüm. Bu tür ürünlerin vücutta tutunma yapabilmesi lazim yoksa yine ise yaramiyor. Asagidaki baglantiya tiklayinca sayfanin altina dogru inin güzelce anlatmis. Konu agiz kokusu degil huzursuz bagirsak sendromu ama videodaki olayla da ilgili, agiz kokusuyla da. Hani bazilarimiz diyoruz ya peynir, süt yiyip içince koku artiyor falan iste bunun sebebi de bu yazida. tikla |
||
![]() |
||
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
|
Kisiye özel seyleri forumda konusmayi dogru bulmam. Bir soru varsa eposta adresimi biliyor olmalisiniz |
||
![]() |
||
Ethic1
![]() ![]() ![]() |
|
Esasen bireysel sormak istemedim. Orta sertlikte firça kullanilsa bile dis eti kanamasi olan birey ne yapabilir diye sormak istedim.
|
||
![]() |
||
Sayfa 2 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |