Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: SFS testi hakkında Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
sorumvar
Yeni Üye
Yeni Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 3
Alıntı sorumvar Cevaplabullet Konu: SFS testi hakkında
    Gönderim Zamanı: 20-Temmuz-2022 Saat 00:44
Merhaba arkadaşlar yıllardır bu sorunla yaşayan her şeyi okuyup uygulayan 20 yıldır çare bulamayan biriyim ve tip1 özellikleri göstermeme rağmen ağız içi kaynaklı sorunum yok. Son zamanlarda bağırsak florası konusuna oldukça takmış durumdayım ağız floramın bağırsak floramın bozulması sonucu bozulabileceğini düşünmeye başladım ve bağırsak florası testlerine bakarken sıradan gaita testlerinin çok ayrıntılı olmadığını okudum ve SFS adında testi gördüm Ankara’da bir laboratuvarda yapılıyormuş internete yazarsanız hemen çıkıyor. Uzun uzun okudum bağırsaktaki bakteri mantar sayısını falan ölçüyor. Bağırsak mikrobiyotası hakkında ayrıntılı bilgi veriyormuş. Aradım 4000 lira fiyat verdiler kargo ile kit yollayabilir misiniz dedim örneğin 1 saat içinde ulaşması gerektiği için Ankara’ya gitmem gerektiğini söylediler. Ben bu testi yaptırıp bir uzmana göstermeyi düşünüyorum müsait zamanımda. Merak ettiğim sizlerden bu testi yaptırıp bir doktora gösteren veya doktoru bu testi yaptırmasını isteyen bağırsak mikrobiyotası ile ilgili bilgi alan oldu mu daha önce bilgilendirirseniz sevinirim
IP
Lavi
Üye
Üye

Gönderilenler: 53
Alıntı Lavi Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Temmuz-2022 Saat 09:49
Öncelikle geçmiş olsun hiç olmamışa dönsün ama benim fikrimce bu teste hem bu kadar zaman hemde bu kadar maliyet ayırmaman önemli bir durum olsa gaita da çıkıyor birde bağırsak florası düzelince kesin iyileşen varmı bilmiyorum inanın çözüm nerde aramaktan bıktım bende çözüm nerde diye sorgulamaktan ve neden ben demekten düzelicez inşallah diyelim
IP
sorumvar
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 3
Alıntı sorumvar Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Temmuz-2022 Saat 10:24
Çok teşekkürler size de geçmiş olsun 🙏🏻 Maliyeti gerçekten yüksek artık hepimiz ne yapacağını şaşırmış her dala tutunur durumdayız malesef. Bağırsak milrobiyatasının vücut için önemini anlatan bir kitap okumuştum ondan sonra denemek istedim aslında vücuttaki bütün mukozaları etkilediğini okumuştum. Birçok kişinin sebebi olabilir. Benim de tükürüğümün ağzımın içinde yoğun kıvamı bile rahatsız ediyor hep tükürük kaynaklı olduğunu düşünmüşümdür tükürük testinde de iplik iplik suyun dibine doğru çöküyor o yüzden düşündüm dediğiniz gibi önce normal bir test yaptırıp sonuç alamazsam denerim belki teşekkürler
IP
Tospik
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 392
Alıntı Tospik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Temmuz-2022 Saat 12:22
Tükürüklü su testinin tamamen palavra olduğunu Murat hoca ve gastrocu bazı hekimler açıkladı, inanmayın arkadaşlar. Türükürk testi yapan 10 kişiden 9'unun tükürüğü ipliksi, denşz anası şekline bürünüyor suda ama 9unun da ağzı kokmuyor. Yok sende kandida mantarı var, o var bu var palavra hepsi.
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu