|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj | |
Lavi
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06-Temmuz-2022 Konum: Hatay Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 53 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20-Temmuz-2022 Saat 11:22 |
|
Merhaba arkadaslar bu koku probleminin tip kaç olursa olsun nerden gelirse gelsin fakir hastaligi oldugunu düsünüyorum çok varlikli olupta hiç bu problemi çeken yoktur eminim ünlüler is insanlari onlarda da yok parayi bulursak düzeliriz diye düsünüyorum
![]() |
||
![]() |
||
Tospik
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 400 |
![]() ![]() ![]() |
|
Kismen katiliyorum, açliktan nefesi kokmak diye deyim bile var. 😁 Simdi yeterince paramiz olsa Murat hocadan baslariz, test yaptirip tüm dolgulari, kanal tedavilerini, dis taslarini tedavi ettiririz. Geçmezse KBB ye özele gider sinüzit, burun egriligi cart curt hepsini tedavi ettirir ameliyat oluruz. Yine geçmezse gastrocuya gidip mide bagirsak testleri yaptiririz. O da olmasa psikologa gideriz. Tamamen olmasa bile zenginler agiz kokusu sorununun %90 oranla çözebilirken fakirlerin anca %10-20 si çözebiliyor muhtemelen. |
||
![]() |
||
Tospik
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 400 |
![]() ![]() ![]() |
|
Bu video tikla yitupda 23 milyon kez izlenmis. Dis tasi temizleme videosu. Adamin agzindan hafriyat kamyonuna sigacak kadar tas çikti ama dili pembe kirmizi ve pas mas yok. En ufak agzi da kokmuyordur haa bunun. |
||
![]() |
||
Melina
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06-Temmuz-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
![]() ![]() ![]() |
|
Ben dün is yerine yeni gelen bir arkadasimla otobüs yolculugu yaptim kiz dibime oturdu kiz konustukfa dislerine filan baktim alt disleri kökleri sapsari ve tamamen dîs tasi ile kaplanmis disleri sari ama sifir koku. Ben çikamiyorum bu isin icinden gerçekten anlayamiyorum da.
|
||
![]() |
||
Tospik
![]() ![]() ![]() |
|
Yaaa evet insani delirtiyor bu. 😁 Imkan olsa o kizi tutacaksin kolundan zorla Murat hocaya götüreceksin, ölçtüreceksin çikan gazlari sonra da kendini ölçtüreceksin. Aradaki farka baktiracaksin. Aramizda hangi gazlarin çikmasi farki var ki onda koku yok bizde var. |
||
![]() |
||
Melina
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06-Temmuz-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
![]() ![]() ![]() |
|
Ben kafamdan bagirsak sindirim sistemini ihtimalini elemistim çünkü o kadar çok saglikli beslenmistim ki bir dönem geçmemisti o yüzden dedim sinidirmden degildir. Ama sonra mide asidi olayini kesfettim birde siz foruma sibo hastaligini yazinca belirtileri çogumuzun belirtileriyle ayni. Zaten bu kadar uzun süreli ve sürekli bir seyin sistemsel bir sikinti olmadan ortaya çikabilecegini düsünmüyorum artik. Çogumuzun yediklerine göre bile degisiyor koku. Ayni xamanda sinidirm sistemiyle ilgili oldugunu düsünmem beni psikolojik olarak daha da zora soktu. Çünkü sindirim sistemi uzun süreli tedaviye ihtiyaç duyuyor genelde ve burda meydana gelen hastaliklar tekrarlayabiliyor siklikla bende fazlasiyla yorulmus durumdayim
|
||
![]() |
||
Cihangir
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27-Ekim-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 24 |
![]() ![]() ![]() |
|
dimi dimi benimde dogdugundan beri dislerini firçalamamis tanidiklarim var ama koku sifir kafayi yememek elde degil
|
||
![]() |
||
Kelime
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17-Mart-2019 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 285 |
![]() ![]() ![]() |
|
Ben hepsini yaptim yine de çözüm yok. Dil firçalama ve farenjit üzerine yogunlastim. |
||
![]() |
||
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |