|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: Helikobakteri icin kan testi | |
Yazar | Mesaj |
ncort
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 19-Nisan-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 162 |
Konu: Helikobakteri icin kan testi Gönderim Zamanı: 04-Haziran-2015 Saat 18:29 |
Bugun kanlari verdim. Bir tanesini mikrobiyoloji laboratuarina goturmem soylendi. Oglede sonra sonuclari sonuclari aldim. Hemogram tsh glikoz urik asit vs ye bakilmis. Birde IgE diye birsey var. O normal gozukuyor. Helikobakteride daha baska antikorlara bakiliyormus.
Simdi kafami karistiran su. Mikrobiyoloji laboratuarindaki adam 1 hafta sonra gel dedi. Bu 1 hafta sonra cikacak olan sonuc ne oluyor bilginiz var mi? |
|
ncort
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 19-Nisan-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 162 |
Gönderim Zamanı: 09-Haziran-2015 Saat 13:38 |
Evet kan sonucum cikti. Helikobakter yokmus :( Keske sorunum bu olsaydi da cozseydik.
Negatif 0.79 yaziyor sonucta. 1.1 den buyukse pozitif oluyormus. 0.8-1.1 arasida sinir degerlermis. Ama ben yinede su brokoli kurunu yapacagim. Kan testi tam dogru sonucu vermeyebilirmis sanirim. |
|
ncort
Gönderim Zamanı: 09-Haziran-2015 Saat 13:50 |
Murat hocam dil arkasinda diski kokusu varsa bu ne anlama gelebilir ona gore diger testleri yaptirayim.
Benim midemden falan koku gelmiyor. Hatta bitter cikolata dil arkasina yapistigindan kokuyu kisa sure kesiyor. Mide taraflarindan gelse kesemez sanirim. Diski kokusuyla ilgili yazinizi okudum ama mideden veya akcigerlerden bahsetmissiniz. Bende sadece dil arkasinida olduguna gore neden suphelenmeliyim? Bu kasinti ile agiz kokusu arasinda bir baglanti var sanirim cunku ikiside kucuklukten beri var. |
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2396 |
Gönderim Zamanı: 09-Haziran-2015 Saat 19:14 |
Hemen söyleyeyim kandab Heklicobcter pylori teşhis edilmez. Fevkalade değersiz ve özgün olmayan bir testtir. Üre nefes testi veya biyopsi en doğru teşhistir.
Dilinizin arkasından geliyorsa ne kokusu olduğunun ne önemi var? Madem yerini biliyorsunuz neyi arıyorsunuz. ? Dilinizi arkasından geldiği belli ise dışkı kokusu, veya idrar kokusu veya çürümüş et kokusu veya başka bir şeyin kokusu olması neyi değiştirir? Yerini bulduysanız temizlemeniz yeterli olur diye düşünüyorum. -M |
|
Ben ❤
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 22-Temmuz-2022 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 15 |
Gönderim Zamanı: 27-Temmuz-2022 Saat 16:29 |
Arkadaşlar kan, idrar, gaita örneği verdim helikobakter mikrobu var mı diye. Sonuç negatif çıktı ama hala nefes kokum var. Sizce testler yanlış mı yoksa olsaydı kesin çıkar miydi?
|
|
Melina
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 06-Temmuz-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
Gönderim Zamanı: 27-Temmuz-2022 Saat 21:32 |
Nefes kokusunun tek sebebi h.pylori mıdır? Başka sebepleri olabilir neden onun üzerinde ısrar ediyorsunuz test negatifse
|
|
Ben ❤
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 22-Temmuz-2022 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 15 |
Gönderim Zamanı: 28-Temmuz-2022 Saat 19:27 |
Çünkü diğer sonuçlarım hep normal akla Sadece bu mikrop geliyor. |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|