|
|
Ben iyileştim | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Ben iyileştim |
Konu: Öneri yardim | |
Sayfa 3 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
Dunyadanbiri
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2023 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 15 |
Konu: Öneri yardim Gönderim Zamanı: 04-Ekim-2023 Saat 13:18 |
Arkadaşlar hangi doktorlardan fayda gördünüz, iyileşen arkadaşlar istanbul için butuncul bakan ve büyüdü iyileştiren kokuyu iyileştiren doktor varsa söyleyin lütfen, biri doktor filiz gokaslandan tedavi alıyorum diye yazmıştı o faydalı oldu mu geçti mi, doktor doktor gezip para harcamaktan bıktım param da kalmadı zaten, yardım edin arkadaşlar
|
|
Gececekinsl
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 03-Ekim-2023 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 201 |
Gönderim Zamanı: 04-Ekim-2023 Saat 14:04 |
Nein var tam olarak karsilastirmak istiyorum bendeki seyle aynimi die
|
|
Efem
Üye Kayıt Tarihi: 19-Kasım-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 48 |
Gönderim Zamanı: 04-Ekim-2023 Saat 23:47 |
Arkadaslar bunu bastira bastira hep yaziyorum eĝer Tip1 seniz ve muhtemelrn coğulari bu tipden ozaman dişipi alin ve dişaranizi tek tek temizleyin ve Koklayin.hangi aradan dişipi kokuyorsa ozaman o dişde sorun var.röntgende her cürük görünmüyo.ben 20 senden fazla hep dişdoktora gittim hep hicbisey yok dediler röntgen temiz dediler.sonra dişimi zorla cektirdikten sonra aaaah evet bu cürükmüş siz haklisiniz dedi.bence daha cok tip1 yönelin
|
|
Dunyadanbiri
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2023 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 15 |
Gönderim Zamanı: 05-Ekim-2023 Saat 04:44 |
Bademciklerimden şüphelenmeye başladım çünkü boğazım çok rahatsiz
|
|
Tospik
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 391 |
Gönderim Zamanı: 05-Ekim-2023 Saat 05:50 |
Geçti mi peki koku o çürüğü çektirince? |
|
Gececekinsl
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 03-Ekim-2023 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 201 |
Gönderim Zamanı: 05-Ekim-2023 Saat 07:38 |
Burda sibo positiv cikip sonra iylesen oldugumu tskl
|
|
Gececekinsl
Gönderim Zamanı: 05-Ekim-2023 Saat 07:48 |
Dün gittigim doktorun verdigi receteyi alcam sibo icin insl faydasi olur bugun almaya basliycam söyledigine Göre vuctt kalmiyor bagirsaga yerlesiyormus haplar bi deniycem
|
|
Gececekinsl
Gönderim Zamanı: 05-Ekim-2023 Saat 09:03 |
Suan aldim yazdigi haplari colidium ve onni boitik Artikel bogaz gargarasi icin tonsillol yazmis 27.30 ödeddum intertette pahali gözüküyordu neyse bunuda ödedim inanin son ayda harcdigim para 10 bin euro cok zoruma gidiyor artik harcadigim paradada degilim gecmiyor bide o daha cok zoruma gidiyor ..
Doktorun dedigi sibo degil diyor gastritist var oda midenin cikisinda bi Problem var dedi sibo testinide anlatri bir gün önce die yaptim sibo icin midem bostu yaparken ve dedigi sey suydu bak ictigin su sibo testi olurken ilk midenin en altina geciyor ve sibo testin hemen yukari cikmis sonra ince bagirsaga gecmis cok siddrtlenmis 40 Dan 55 yükselmis sonra kalin bagirsaga gecince ictigin su ppm decerlerin azalmis dedi sibo testi 3 Saat sürdü önce her 15 dk üfledim sonra her 30 dk ve sonuc su kalin bagirsaga ulasinca ppm de inmeye basladi .. Dedigi bir sey daha dikkatimi cekti oda yedigin yemeklerin ilk yerlestigi yer midenin cikisi yani en asagisi ve orda Problem varsa gastritis yediklerin Kokuyor ve yukari vuruyor mide Kapagi amaleyati olan cok kisi geldi hepside iyleserek gittim dedi allahim insl dogrudur bide bisey sorcam mide amaleyati oldum simdi yine icine bakmak istiyor tam bir ay sonra sorun olurmu dikisler acilirmi kapakcigi bozabilirmi buda kafimi cok karistiriyor |
|
kaderarkadaşlar
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 23-Ağustos-2022 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 162 |
Gönderim Zamanı: 05-Ekim-2023 Saat 11:43 |
Gececekins dilinde sarı veya beyaz bir tabaka oluşuyor mu? Acı tat ? Sabah uyandığında falan
|
|
Gececekinsl
Gönderim Zamanı: 05-Ekim-2023 Saat 12:09 |
Evet dilimde arka bölümde cikiklar var sanki tavuk götü gibi ama degil mantar degil kac kez test yaptirdim ve mantar ilaci aldim ondan degil Paß var beyaz seffal salya var dislerimde bisey yok dedi gittigim Doktor hatta 3 d Röntgen ceken yere gittim biseyin yok dedi simdi ayni 10unda Doktor serkan kaya viyanada bide türk doktoruna gitcem safra kesesi 10 gün önce baktirdim bisey yok tas Camus hic bisey yokdu gayet saglikli dedi karaciger akciğerler bisey yok defalarca pahali Parasit yerlere baktirdim ..yutkunma testi yaptirdim relü cikti amaleyat oldum rüflü kalmadi bitti ama amaleyattan sonra Balsam gögüs agrisi gecti seffal olan balgam halen var ama amaleyattan önce dabahlari brundan agizdan cok balgam geliyordu asiriydi yesil Katia jel gibi geliyordu onlarda Gitti aci tat da yok artik güclü nefes alinca gögsümdeki basinc agri gecti sirtimda agri halen mevcut onada baktirdim sirt kemigimde bisey yok gayet iyi dedi suan burnumda sümük yok ama akinti var neden oldugunu bilmiyorum alerji testi yaptirdim inek sütüne karsi hafif sekil alerjim var onuda kullanmiyorum peynir süt filan fisman kullanmiyorum daha tan testi alerji icin gelmedi insl haftaya oda gelcek bakalim tam ne cikcak ..son olarak sibo yaptirdim ve pozitif cikti bugun basladim haplara Eger doktorun dedigi gibiyse gecmesi lazim bidaha gelmedi dedi ölü ölüdür dedi yarin kkbye gitcem bogazim neden kirmizi diye bakalim aklima gelmiyor suan ama daha niceler yaptirdim bakacam ama sorun bulcam bu defa cok kafaya koydum
|
|
kaderarkadaşlar
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 23-Ağustos-2022 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 162 |
Gönderim Zamanı: 05-Ekim-2023 Saat 12:23 |
O çıkıklar hepimizde var o sorun değil ama eğer dilinde beyaz veya sarı tabaka varsa ( bende var) sabahları dişlerini fırçalarken dil sıyırma işlemini yap tahriş etmeden. Gün boyu kurtarıyor bir tık. Kokuyu baskılıyor. Aklında bulunsun
|
|
Gececekinsl
Gönderim Zamanı: 05-Ekim-2023 Saat 14:34 |
Evet dis ve beyazligi fircalayip gideriyorum gün boyu bi tik rahatlik veriyor dedigin gibi ..sorun o degil dedi 2 hafta önce gittigim kkb doktoru labor icin bir Tür cikibla örnek Aldi ve hic bisey cikmadi eski kkb doktoruna gitcem o beni yarin Saat 8.45 de randevum var o beni yillar önce labor yolladi ve bakteri cikmisti 5 türlü Antibiotika önwrilmisti ve ben 3 tanesini denemistim bisey degismwmisti bidaha onu deniycem ayni bakteriler halen duruyormu diye yine ayni ilaclar önerilirse bu defa hepsini deniycem care yok belkide son iki kalan Antibiotikleri deneseydim gecerdi diyom bazen insl gececer ..
Amaleyat olmadan önce yemek yedikten sonra okadar balgam geliyordiki inanmssin suan eser yok burnumda hic kalmafi tikanmiyor mesela dis doktoruna gittim enfeksion ve yukari disleri 20likleri Aldi birinde 3 gün boyunca Antibiotika aldim yoksa cekemem enfeksion cenene zarar verir dedi onuda yaptim özellikle mide Kapazität sonrasi gecen balgam cok iyi oldu suan seffaf var ama daha yemekten sonra cok cikiyor bir sey bozuk yüzden yüz bozuk piskologumda var benim oda halime cok üzülüyor anlayamiyor neden oldugunu mide amaleyati öncesi nesef almak bazen cok zorlasiyordu suan ondan kurtuldum cogu sey Gitti aslinda gide seyler söyle gögüs yanmasi süreli balgam burundan ve agizdan sicak su buharinda inhalieren icime cektigimde cok öksürüyordum suan yaptimmi hic öksürmüyorum ztn dus ali veya sicak hava soludunmu nefesi insanin biraz düzeliyor bakterileri yok ediyor sicak hava sanki |
|
kaderarkadaşlar
Gönderim Zamanı: 05-Ekim-2023 Saat 14:38 |
Anladım. Dene bakalım. Sırasıyla kullan ilaçlarını
|
|
Gececekinsl
Gönderim Zamanı: 05-Ekim-2023 Saat 14:44 |
Iyi gelen seyler sunlar sabahlari balgam azaltmak istiyorsaniz sabahlar bir barkad su sonrada salatalik kabugu ile tuzlayip yiyin bütün gün az balgamdan eser yok cok geliyorsa her 2 sagte bir yeyin cok fazdasi var kirmizi pancar kahvaltilik olandan ayni reflexi veriyor baglami icerden mide kapaninin oldugu yerden gelen balgami temizliyor balgamda barret ösofagus yüzünden geliyor cünkü mide asidi ve midenin yemek borusunun yanina yerlesmesiyle sürekli mide asidi sivi bir sekilde boruya ulasiyor bunu gegirdinken sonra yok yasiyordum oda amaleyattan sonra gecti test ein bakalim salatalik kalin olandan 3de 1 nicht ortadan bölümde yeyin balgam azaliyorsa barret ösafagus olmaniz cok yüksek son gittim Doktor tehsisi böyle koydu sonra tam girise baktilar ve kirmizi Doku degisikliligi gözüküyordu googlede fotolari var ama suan oraya mide asidi ve suyu gelmediginden kendiginden iylesir dedi Dramatik degil dedi istersen yakabilirzde dedi ama gerek duymuyoruz kendiliginden gecer dedi tahris olmadimi sürece gecermis neyse gecti bende hemen ztn bu slatalik yöntemi kokuyuda baya bi aliyor denn ve bana den hemen anlasiliyor ztn
|
|
Gececekinsl
Gönderim Zamanı: 05-Ekim-2023 Saat 14:46 |
Sende ne sorunlar tam olarak analatirmisin lüften cok merak ediyorum bir tek ben degilmisim bunu ceken
|
|
Gececekinsl
Gönderim Zamanı: 05-Ekim-2023 Saat 14:50 |
Bak suan yazdigi ilaclari aliyiyorum o doktorun colidium ve sonrasinda onnibiotik ince bagirsak sibo icin yazdigi ilaclar iste bu kesin hepsini öldürüyor diyor bidaha gelmez diyor bakalim bu sürecten sonra yine sibo yaptircam ve ne cikcak cok merkt ediyorum
|
|
Gececekinsl
Gönderim Zamanı: 05-Ekim-2023 Saat 14:58 |
Egerki normal cikarsa bir problemi daha cözmüs olcam önce mide kapagi amaleyati basarili oldu rüflü bitti suan 2 ay sonraya yutkunma testi var beyaz bi su iciyorsun makineye tutunup arkaya öne yana dönüyorsun felan ictigim su mideden geri geliyor diye bakacaklar son gittugimde akiyordu reflü bariz bir sekilde vardi..
Ztn amaleyattan sonra durmadan öksürmek Gitti bogazimdan cikarip atmak istiyordum balgam oda gitti sürekli öksürürmisgibi olmalarda bitti nefes alinca gögüsdeki basinc Gitti cogu sey Gitti aslinda |
|
Gececekinsl
Gönderim Zamanı: 05-Ekim-2023 Saat 15:24 |
Bu son gittigim Doktor söyledigine Göre sorunum gastritis
Midenin sonuna bakacam diyor cünkü sorun orda dedi Eger kücük bir aksilik durumunda yediklerin ictiklerin bazi yiycekler tikaniklik yapior sindiremiyorsun ve kokmaya basliyor kokuda yukari vuruyor cok kisi iylestirdim dedi cok ümitliyim bakalim bu defa olcak |
|
Gececekinsl
Gönderim Zamanı: 05-Ekim-2023 Saat 15:59 |
Arkadaslar mide kapagi oldugum doktorun konustum ve dedigi su 3 4 ay sonra tamamen iyleseceksin vucudun alismali yeniden sistemine dedi mide Kapagi olan ve gecmeyen arkadaslar varmi aramizda
|
|
Gececekinsl
Gönderim Zamanı: 05-Ekim-2023 Saat 16:47 |
barret ösophagus olan arkadaslar varmi grupda
|
|
Gececekinsl
Gönderim Zamanı: 05-Ekim-2023 Saat 16:57 |
Mide kapagi oldugum Doktor mideden asidi yukari cikmiyor ve mide girisinde olan barret ösophagus tahris olmuyor dedi normal dokusuna döndümü tamamen iyleseceksin diye Israel ediyor ve gecmesse mide girisindeki kizariklik ( barret ösophagus) onu yakariz dedi tamamen kurtulursun dedi ama normalde asid tahris etmediginden kendiliginden geciyormus 3 4 ayi buluyormus ama bazi vakalarda bende bu ayni 11 de bir ay olcak büyük bir düzelme var aslinda gögüs yanmasi gögüs agrisi ywmekden sonra bogaz temizlemem balgam yok balgam demisken amaleyattan sonra 3 4 gün boyunca yemekten sonra hala cikti sonra birden azaldi suan hic bir balgam yok sadece beyaz seffaf olan kaldi oda gecer belki 3 yere daha gittikten sonra beklemeye basliycam kkb de randevum var dis doktoru ve son olarak midenin cikisina bakilacak burdada bisey cikmassa beklemeye gececem
Mide kapagi barret ösophagus yapan Doktor dogru söylüyorsa 3 ay sonra gitmis olcak Prof Dr asari iranli galiba onda amelayat oldum |
|
Gececekinsl
Gönderim Zamanı: 05-Ekim-2023 Saat 18:44 |
Arkadaslar barret ösophagus olup mide kapagi amaleyatiyla iylesen oldumu veya bu hastaligi olup tedaviden sonra iylesen neden Kissen cevap yazmiyor
|
|
Dunyadanbiri
Gönderim Zamanı: 05-Ekim-2023 Saat 19:16 |
Arkadaşlar fonksiyonel tıp doktorlarının deneyip başarıya ulaşan var mi iyilesenler doktor önerisi verirse nasıl tedavi yapıldığını söylerse çok iyi olur, sorunum bağırsak allerji sindirim sistemi geniz akıntısı ile karışık halde
|
|
kaderarkadaşlar
Gönderim Zamanı: 05-Ekim-2023 Saat 19:48 |
Kendimi bildim bileli ağız kokum vardı. Yani çocukluktan beri. Tabi büyüdükçe daha çok idrak ettim çünkü bende tepkiler aldım birçoğumuzda olan travmalarım var. Sonrasında üç sene evvel bir doktora göründüm umut vadediyodu. Bu konu üzerinde gazete yazıları vs vardı. Öncesinde de birçok kbb hekimine görünmüştüm ama onlara bu şikayetle gittiğimde konuya hem çok uzaklardı hemde birşey bulamadılar. Genel cerraha da görünmüştüm. Endoskopi yapmıştı ve örnek almıştı. Fakat helikobaktere raslamamıştı. Bana mide koruyucu vs verip yollamıştı. Her neyse bu hekime gittğimde bana antibiyotik tedavisi verdi. Helikobakteri içindi. ona endoskopi yaptım helikobakter yok dedim ama testlerde görünemiyebiliyo tarzı bişey demişti. Baya ağır bir tedaviydi. Tedavi sırasında herşey çok güzeldi. Sabahları mis gibi uyanıyordum. En güzeli buydu. Büyük bir özgürlük. Sonra 14 gün kontrolüne gittm ve tekrardan testler yaptı. Hala koku vardı. Bana bağırsak için verilen antibiyotikten yazdı. (Flagy sanırım) onu kulkanırken alerji tarzı birşey yaşadım ve bıraktım. Sonra doktora yeniden gitmedim. Koku da tat da bir ay gbi bir sürede geri geldi. Hatta antibiyotikleri bırakır bırakmaz geri geldi ama daha hafiflemişti. Bir de dilimi sıyırma alışkanlığı edindim. Hafifledi en azından. böyle işte.
|
|
Gececekinsl
Gönderim Zamanı: 05-Ekim-2023 Saat 20:49 |
Bende hic gecmedi bu 20 yasindaydim birden geldi bidaha gitmedi okadar Antibiotika yuttum gecmedi yani Antibiotika aldikdan sonra bir ay gelmedi hmm o bende hic olmadi kesesi bir ayda olsa gecse super olur ama sanki bu defa bulcam sorun bisey kalmadi cogu sey Gitti ..
Mesela nasil syptonlarin var tam net olarak yazsene bi zahmet karsilastirikmak istiyorum herseyi suan süzgecden geciriyorum bisey atladimmi diye |
|
Gececekinsl
Gönderim Zamanı: 05-Ekim-2023 Saat 21:05 |
Flagy bagirsak icinmi gastritis icin okudum intette ..benim suan aldigim colidinim doktorun yazdigi vucutta kalmiyormus bagirsaga yerlesip ordan atiliyormus öyle dedi Eger bakteriler sorunsa bu kesin öldürcek ve omni biotikle normal bagirsak florana kovusacaksin dedi insl dedidigi gibi olur bu yüzden neler cektim cok kötü en güzel yillarim Gitti tam 20 yasindaydim kasada calisiyordum sonra bu olunca kafayi yiyecektim resmen bogaz infeksionu oldum bu koku geldi bidaha gitmedi markete gelen müsteriler yüzüme yüzüme her gün söyledi senin gibilerinden mikrop kapiyoz dediler doktora git su bu hemen bi geriliyorlardi yanima gelenler birden olan bisey bidaha gitmedi ..bide hergün spor yapiorum yüzüyorum saglikli ormanlik alanda yasiyorum mutluyum hatta cok mutluyum cocuklarim var esim var suan calismiyorum bu yüzden 6 aydir calismiyorum 10 bin euro harcadim buranin asgari ücreti 1350 euro büyük para yinede pes etmiycem ugrascam son bir ay kaldi sonra ise basliycam gecti gecti gecmedi böyle yasamaya devam
|
|
Gececekinsl
Gönderim Zamanı: 05-Ekim-2023 Saat 21:21 |
Bide cikik kirmizi bogazin arkasinda geniz altinda
Esimde yok kiz kareslerimdw yok abimde yok Annemde yok hatta kimi taniyorsam actirip agizlarini baktim hic kimsede rastlamadim bu ilginc |
|
kaderarkadaşlar
Gönderim Zamanı: 05-Ekim-2023 Saat 22:03 |
Benim hep vardı. Çocukkende. Yani kendimi bildim bileli. Farkettiğim zamandan sonra kimseyle yakınken konuşamayacak derecedeydi yani. Biri yaklaşınca hatta nefesimi tutuyodum. Yattığım odanın havası bile kötü olacak şekildeydi. İşte bende gittim doktorlara ama birşey çıkmadı. Sinüslere bademciye boğaza mideye baktırmıştım birşey çıkmadı. Dediğin gibi gastrit ilaçları veriyolardı. En son gittiğim hekim baya bir antibiyotik mide kpruyucu yani geniş kapsamlı bir tedavi uyguladı. Benim o süreçte gerçekten koku tamamen geçti gibiydi. Kokuyla beraber dilde tabaka , sabahları acı tat , koku hepsi gitmişti. Ya varya insan olduğumu hissettim ben o zaman. Böyle bir duygu özgürlük yok. Ama antibiyotikleri mide koruyuculrı bırakınca geri geldi. Bu şekilde. Şuan dediğim gibi sabahları dil temizleme diş fırçalama ile başlıyorum güne ve günümü kurtarıyo. Bu şekilde. Senin antibiyotikle geçmeme nedenin tedavinde olabilir. Aradan zaman geçti isimleri hatırlamıyorum ilaçların ama benim tedavimde iki antibiyotik mide koruyucuları falan vardı aynı gün içtiğim ve bedenim çok yorgun düşmüştü kullanırken bayılacak gibiydim yani. Bu şekilde benimki
|
|
Gececekinsl
Gönderim Zamanı: 05-Ekim-2023 Saat 22:25 |
Evet anliyorum pantoprazol bende hic ise yaramadi
Aci tat hep vardi özellikle bi ise girmistim yillar önce 4 ay dayanabildim orda eksi 23 derecede calisiyordum buz dalabinda okadar kötü olmusduki nefes almam bide zorlasmiti bigazim full dokuydu ama asagisi tamamen bogaz denmez hep öksürüp cikarmaya calisiyordum suan o yok amaleyattan sonra ..sürekli öksürük yok suan ama beyaz seffal balgam var ..tekrardan gastrtis hap almaya denemedinmi basta türler bi kezmi denedin sonucta gecirmis bende hic gecmedi bir ay bide olsa gecmedi Bak ben bu hastaliktan önce haftada 3 defa Disco gidiyordum hic yerimde durmazdim konuskan atilgan biriydim Fitness gidiyordum birakmak zorunda kaldim discoya gidiyordum arkadasin kulagina bisey diyemiyordum yanasip 2 3 defadan sonra bidaha gitmedim cok kötü günlerdi bende 20 yasinda olunca alisamadim halen alisamadim alisacak gibi bisey degil |
|
kaderarkadaşlar
Gönderim Zamanı: 05-Ekim-2023 Saat 22:41 |
Evet ama yan etkileri çok ve ben sürekli ilaç kullanmak istemiyorum. O nedenle doğal yollardan yada kesin sonuçlu bir tedavi ( direk hastalığa yönelik) istiyorum. Şu sıralar yeniden tedavi için maddi olarak ta pek müsait değilim. Sibo için iyi bir yer araştırıcam ve bütçe oluşturucam. En kısa sürede.
Bu sayfa en azından ne yapmam gerektiği konusunda fikir veriyor bana. Bence bu konu hakkında bir branş açsalar yeridir. Çünkü derdimizi anlayan doktor bulmak çok zor. |
|
Gececekinsl
Gönderim Zamanı: 05-Ekim-2023 Saat 22:50 |
Evet sibo ince bagirsakdaki bakteri seviyesini ölcüyor 20 ppmden sonra positiv cikiyor suan onun icin verilen haplara basladim bidaha gelmez dedi
hab tedavisi sonrasi yine sibo yaptirip bakcam ilk yaptigimla karsilastiracam haber edicem Eger sorun bulursam Burda paylasacam ok iylestim diye bidaha yazmam diye bisey yok iylesirsem kesin herseyi detayiyla Burda paylasacam |
|
Gececekinsl
Gönderim Zamanı: 05-Ekim-2023 Saat 22:53 |
Siboyuda tam olarak arastirdim
Sibo icin aldigim ilaclarin hedefi bakterileri öldürmesi iyi kötü farketmiyor öldüryor ve onmi biotik ise sonradan iyi bakteri olusumunu desteklemek icin |
|
kaderarkadaşlar
Gönderim Zamanı: 05-Ekim-2023 Saat 22:58 |
Tabikide. Bende kurtulup burda herkesi bilgilendirmenin hayalini kuruyorum. Sende kullan bakalım. Sana iyi gelirse kendi hekimimden de aynı ilaçları isterim. Ama benim tedavime benzettim. Banada antibiotik tedavimde probiotik takviyesi vermişti. Tabi ilaç aynı değil. İlacın ilk günü sanırım bir farklılık varmı suan
|
|
BlackSea58
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 15-Haziran-2020 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 17 |
Gönderim Zamanı: 06-Ekim-2023 Saat 01:39 |
Selamlar, @gececekinsl hangi ülkede yasıyorsunu? Bende 22 yaşındayım ama hayatımı yaşıyamıyorum ağız kokusundan, birde şöyle bir sorun var bazen birden bir koku yayılıyor etrafımdakiler gaz mı çıkarttın falan diye soruyor, odam sabahları cok kötü kokuyor ağız bakımımı yapıyorum ama nafile fayda etmiyor. Burun estetiği falan oldum etki etmedi doktorlar pekde ilgilenmiyor burada. Midemde reflu çıkmıştı uzun süre önce. Yatakta uzanırken falan böyle gurultu oluyor midemde ve dilimde beyaz pas var. Ve sürekli olarak geniz akıntım oluyor ağızımın içerisi yapış yapış oluyor böyle.
|
|
Gececekinsl
Gönderim Zamanı: 06-Ekim-2023 Saat 09:03 |
Slm arkadaslar sibo icin kullandigim ilac
Kullanir kullanmaz Karin bagirsak guruldusunu aninda kesin Suan cok az ara sira kullanmadan önce hic susmuyordu Özellikle mide kapagi amaleyati sonrasi cok siddetlenmisdi Doktora demisti asid ve gaz kacagi önlenince bagirsaklara daha cok is düsecek demisti aynida o oldu sonra sibo yaptirdim ve sonuc pozitifdi yazmistim yazilan colidium guruldamayi hemen gecirdi ..suanda kkb ye geldim akintinivin ne yapabilirim onu sorcam geldigim Doktor Prof Dr schröckenfuchs viyana cevresinde iyi bir doktormus size ne yazdigini ve ne sonuc ciktigini yazmam ama guruldama yüzden 90 azaldi kullanir kullanmaz esimde hemen fark etti insl buda gececek bir seyidaha halletmis olcam haftaya carsamba mideme bakcak cikis bölümüne gastritis var diye Doktor insl ordanda bisey cikar ve oda halledir sonra bisey kalmiyor iylesmem gerekir normal sartlarda bu mide cikisina bakacak doktorun söyledigine Göre kapakcik istedigin kadar yaptir Eger gastritis varsa O icerde basinca neden olur ve bir zamandan sonra yolunda bulur yine asid cikar basinca dayanamaz dedi yani gastritis cözülürse mideden basinc kalmiycak ve asid tamamen gitcek öyle diyor bakalim insl dogrudur |
|
Gececekinsl
Gönderim Zamanı: 06-Ekim-2023 Saat 10:12 |
Suan kkb den ciktim bu adama yillar öncede gelmistim ve Antibiotika yazmisti ama bogazimdaki kirmizilik ve cikiklik gecmemisti ve bana ozamanda demisti reflün var asagidan gelen asid sürekli bogazini tahris ediyor ve Antibiotika ise yaramiyor diye ..suan amaleyat oldum asagidan balgam asid gelmiyor dedi evt dedi bogazindaki kirmizilik ve kizariklik hala duruyor dedi bu bir bakteri diyor bana zamanindada cikmisti tahlillerimde ama yazdigi Antibiotika ise yaramamisdi ..velhasil simdi gelecek cuma gün bogazimdan ve burnumdan örnek ali labor yolliyxak hangi bakteri diye sonra yazacagim haplar kesin bogazdaki cikiklik ve kirmiziligi gecircek dedi cok mutluyum oldum bogazimizdaki kirmizilik kaimler bakteri diyor normale gecmesi gerekiyordu ama senin asagidan gelen asid yakiyordu ve gecmiyordu dedi yani az kaldi sanki bu defa geccek detaylica bidaha yazmam suan isim var grsz
|
|
Anonim Tosbağa
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 05-Haziran-2023 Konum: Elazığ Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 23 |
Gönderim Zamanı: 06-Ekim-2023 Saat 11:55 |
|
|
Gececekinsl
Gönderim Zamanı: 06-Ekim-2023 Saat 12:41 |
Yazdigi ilaclar sunlar collargol 2 % cum Pipett
Bide hidrojensuyu 3% Günlük 3 defa Sarah ögle aksam |
|
Gececekinsl
Gönderim Zamanı: 06-Ekim-2023 Saat 12:54 |
Arkadaslar suan herseye baktiriyorum harbiden herseye baktiriyorum son olarak kbb ye gittim 7 8 sene sonra ayni Doktor.. ve muane oldum bogazima bakti ve halen enfeksion var dedi yani kirmizilik ve cikiklik reflü amaleyati oldugumu söyledim oda cok iyi yapmissin sende reflü vardi ve Antibiotikler ise yaramiyordu bogazini tahris ediyorum ve o kirmizi Doku bir türlü iylesemedi cünkü sürekli zarar görüyordu özellikle yattigin zaman geriye gelen asid orani yakiyordu ve iylesemiyordun dedi cok sevindim amaleyat olmana dedi piskologa gittim dedim senin olayi piskolejik degil dedi ama hasta oldugundan piskolejinede badki uyguluyor buda midenin eksimesine ve asidi daha fazla cikmasina neden oluyordu dedi bende amaleyattan sonra balgam sifirlandi burnumda tikanmiyor artik dedim super diyor sonra bu seffal beyaz balgam neden hala Burda diye sordum doktorun cavabi bogazindaki enfeksiondan dolayi vucudun orasi kurumasin diye salgiladigi balgam dedi kirmizilik ve cikik kirmizilik yok olunca o seffal balgam gidecek diyor cok mutlu oldum harbiden haftaya cuma gün örnekler alcak burundan ve agizdan yillar önce bakteri cikmisti 3 kez Antibiotik yazmisti hic biri fayda etmemisti ozmda bana dedigi ayniydi reflü iylesmesine neden oluyor oda kizartiyor ve seffal olan balgami vucudun üretiyor dedi
|
|
Gececekinsl
Gönderim Zamanı: 06-Ekim-2023 Saat 13:10 |
Arkadasla disciye gitcem ve midenin son cicis bölgesine baktircam ordanda sonuc cikmasa bu kkbnin söyledi dogru neden diye sorarsaniz ben aci yedigimde veya yemek veya biraz bahatli bisey hemen o kizariklik daha kizariyor ve sisiyor üstelikde cok fazla baglam yapior cünkü yaranin üstüne tut basmak gibi oluyor buda vucutta Reaktion a yol aciyor ve balgam salgiliyor sorun sanki yüzde yüz bogazdaki kizariklik ve Süskind olan kizariklik cünkü size yemin ederimki hic kimsenin bogazi kizarik degildi benim baktigim kisilerin hic birinde kizariklik yoktu esiminkine bakiyorum hic bisey yok normal et yanak eti gibi beyaz benimki ise tam bogazin arkasinda olusan kirmizilik bakin kardeslerime baktim esime ve cok yarin arkadaslarima en az 30 40 kisinin bogazina baktim karsilastirmak icin :))) abiminkine bin defa baktim hep normal et ama benimki kirmizi et ve yara gibi cikik Kinder bu Tür bogazda kizariklik var yazabilirmi ltf
|
|
Sayfa 3 Sonraki >> |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|