|
|
Ben iyileştim | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Ben iyileştim |
Konu: Öneri yardim | |
<< Önceki Sayfa 3 |
Yazar | Mesaj | |
Tospik
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 391 |
Gönderim Zamanı: 09-Ekim-2023 Saat 20:09 | |
İşte o genç : tıkla |
||
Gececekinsl
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 03-Ekim-2023 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 201 |
Gönderim Zamanı: 09-Ekim-2023 Saat 23:12 | |
Slm arkadaslar evet Tospik böyle seyler insani harbiden üzüyor ..
Bende bazen hastaneye gittigimde yari baygin bitmis insanlar görünce üzlüyorum hayat devam ediyor .. Sana sunu söyleyim ben evlendim 13 senedirde bu koku var kayinlarim beni sevmez uzak dururlar ama esim hic bir zaman benden igrenmedi tanisdigimiz zamandan beri hic bir zaman suan 2 cocugum var .. Yani diyecegim su dogru insani bulunca o kokuda farketmiyo harbiden .. |
||
Gececekinsl
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 03-Ekim-2023 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 201 |
Gönderim Zamanı: 09-Ekim-2023 Saat 23:21 | |
Ben evlwndikten sonra bu hastaligin pesini birakmistim
Kabullenmistim daha dogru olur Is degistirtim soguk depo firmasi eksi 23 derecede 10 Saat calisiyorduk molalarla birlikte o aralarda cok kötü oldum hastalik ve koku dahada fazlalasti 6 ay önce yeniden basladim |
||
kaderarkadaşlar
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 23-Ağustos-2022 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 162 |
Gönderim Zamanı: 09-Ekim-2023 Saat 23:54 | |
Tosbik okadar haklısın ki. Vallahi ben de sızlanıp ağladıktan sonra kendimi çok kötü hissediyorum. Ne kadar şükürsüzlük ettiğimi farkediyorum. Yapmamalıyım bunu. Hatırlattığın için teşekkür ederim. Dediğin gibi ne dertler var. Hele şuan… 😔
|
||
Gececekinsl
Gönderim Zamanı: 10-Ekim-2023 Saat 14:16 | |
Slm arkadaslar dis doktorundaydim 3 disimde cürük cikti
Son kalan 20 lik cürümüs ve iki tane hafif cürük var iki Tane dolgu yapilcak hafif cürüklere ve son 20ligide ayin 24ünde cekecek .. Sasirdigim sey doktorunda rüflü amaleyati olmasi doldurduxum kayida yazmistim beni muane ederken söyledi aci tat varmi diye sordu yok artik cok rahatim dedi biliyorum aynisini bende oldum dedi Doktor bende cok kötü Koku var dedim kesin dislerden dedi mideden bisey cikmiyorsa kesin disler diyor .. Arayip sorun inanmassaniz erkan kaya 1160 viyana Bunlarin hepsini toplayinca Reflü amaleyati Sibo Disteki cürük ve dolgu Ve cuma kbb bakteri örnegi alincak Kbb de bogazdaki enfeksiondan dolayi diyor Oda mideden artik olamaz dedi cünkü amaleyat oldun yanmada yok .. Mideden artik gelenez bencede o olayi kapandi Yani ya kkb dogru söylüyor yara o 3 cürük Koku yapior Diski doktorun reflü amaleyati olmasina cok sasirdim Yemin ederimki relfü amalayti oldugunu dedi ve mideden bisey yukari cikmiyorsa kesin disler dedi Ince kafam karisti bakalim cuma kkb sonucu ne olcak Onun yazdigi haplarida alcam Diski doktorumada gitcem sonra biti arkadaslar Bidaha arastirmam bisey gecmiyorsa gecmiyordur |
||
kaderarkadaşlar
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 23-Ağustos-2022 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 162 |
Gönderim Zamanı: 10-Ekim-2023 Saat 18:10 | |
Peki sibo için verilen ilaç kokuyu hiç kesmedi mi? Azalmadamı yok ?
|
||
Gececekinsl
Gönderim Zamanı: 10-Ekim-2023 Saat 19:07 | |
Siboda gecen sey siskinligim Karin agrisi veya bagirsak ve diski rengim degisti ise yaradi
amaleyat da baya faydali oldu baya gecerdi Hic balgam yok sabahlari kalktigimdada Gördüm yanmiyor agrimiyor nefes almam günlük nefes aldigimda gögsümde agriyi hissediyordum onlarin hepsi gecti Bi tek kirmizilik ve disler kaldi Dis doktoru diäten oldugunu söyledi Bak kac defa alman doktoruna gittim Muane ettiler ve hic birseyin yok dediler 3 defa kendi istedim 20 liklerin cekilmesini ve hepsi cürük cikmisti Bude defa türk doktora gittim ve tahmin ettigim gibi xürük cikti Son gittigim üst olani almisti ve hic cürügüm olmadigini demisti 2 ay felan oluyor .. Bu Doktor bu cürük 2 ayda olmaz bayadir var dedi |
||
Gececekinsl
Gönderim Zamanı: 10-Ekim-2023 Saat 19:54 | |
Kaderarkadaslar
Suan iki sey kaldi kbb ve disler Baska kalan bisey yok Kbb kirmizi bogazin ve o yüzden kokuyor diyor Discide mide amaleyati olmus benimgibi oda kesin disler diyor .. Ikisinden biri dogru söylüyor Ayni 24 ünde disimi cekecek ve dolgu yapacak Ücretsiz dolgu devletin karsiladi siyah dolgu Veya paralisini yapalim dedi parali olan daha kaleteli düsmez dedi 120 euro vercem agiz hijyeni icinde istersen Burda istersen baska yerde olabilirsin ilk kez dolgu yapilacak dislerime .. daha önce hic yapilmadi 4 Kere gittim hic bisey cikmamisti ben kendi istemistim agri yapiordu 20lik dislerim onlari cekmislerdi ve dogru cikmisti hatta biri enfeksionluydu .. 2 ay önce gittigim Doktor üst 20ligi Aldi asagidakini birakti asagidakide cürük cikti sacma sapan bisey bu Bugun gittigimm doktor bunu niye cekmedi anlatiyorum diyor dolgularida demedi beni basindan savmak istemis resmen .. Irkci olani cok var Burda belkide irkciydi olabilir bilmiyorum .. Yav sacma sapan seyler harbiden bak 3 ay önce gittim Cok eski bir yerdi tek tek rötgen yapiyorlardi dislerden Dis doktoru baya yasli bi adamdi o asagiyi cekti Ötekileri ben yapamiyorum deyip baska birine yönlerdirdi oda ondan 3 d rötgen vardi yukardakini de o cekti ve bide cürük oldugunuda söylemiyorlar Simdide bidaha geldim türk doktoruna oda son kalani cekecek ..iki dolgu yapacak agiz hijyeni yapticam dislerde sorun kalmiycak sonunda sacma sapan bisey yaa yoruldum ince neden ilk gittigim herseyi yapmiyor anlamiyorum... |
||
kaderarkadaşlar
Gönderim Zamanı: 10-Ekim-2023 Saat 20:02 | |
Hımm. Tüm tuşlara bastın en azından dediğin gibi sona geldin gibi. Bende boğazdaki kırmızılıktan olabilir diye düşünüyorum. Sen özellikle farketmişsin zaten ağır bir gripten sonra meydana geldiğini. Hadi bakalım hayırlısı olsun. Bende sırayla kbb diş hekimi gastroenteoloji randevuları oluşturuyorum. İnşallah bi sonuca varıcaz
|
||
Gececekinsl
Gönderim Zamanı: 10-Ekim-2023 Saat 20:40 | |
Evet herseyine baktir bence ben sanki bu defa
Sonuca cok yaklastim Ama kac kez ayni doktorlara gittim Mide doktoruna 3 defa degistirdim En son gittigim barret ösophagus u gördü ve Doku degisikligini ..ondan öncekiler hicbirseyin yok diyorlardi ... bakteriyel bakiyorlarmis her defasinda Bak ben laxenburg kaliyorum viyanin hemen dibi Badendeki orasida kücük sehir Dr Steiner gittim biseyin yok midemde dedi 14 üncü viyanada gitmistim 4 defa 7 8 sene önce bakteri cikmisti gitti 2 kez daha gittim biseyin yok demisti En son gittigim Martin reigler parali özrl olan Barrett-ösophagus kesfetti 3 tane mide doktoruna gittim bunu bulabilmek icin 4 farki dis doktoruna gittim bütün hatalar icin Sonunda cürüklerin hepsi gitcek bir tek bogaz kalacak Onuda tetikleyen hic bir bakteri kalmiyor ne bagirsakta ne cürük disler nede reflü hepsi tetikleyen her sey ortadan kalkmis oluyor Galiba bu defa basaracam 6 aydir ordan oraya gidiyorum sorunlar birden cözülmüyor |
||
Gececekinsl
Gönderim Zamanı: 10-Ekim-2023 Saat 20:42 | |
Simdi kalan son seyler disler cekilip dolgu
Ayni 24 nide anca gelir kbbnin alacagi örnekler .. Sonra bitmis olcak galiba |
||
<< Önceki Sayfa 3 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|