|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben iyilestim | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
karamel
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29-Aralik-2011 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29-Aralik-2011 Saat 10:11 |
merhabalar,
senelerdir cektigim agiz kokusunun nedenini dün aksam gittigim dr. bademciklerden kaynaklandigini ve tek cözümün lazerle bademcikleri almak oldugunu söyledi, bademciklerimden bi sikayetim yok ama büyüteçle baktiginda dr. bademcigin üzeri beyaz iltihap gibi seylerle kapliydi görüntüsü bile korkunct:(( daha önce mideden kaynaklaniyo olabilir diye endoskopi yapildi bisey cikmadi, sinüzit tedavisi oldum koku gecmedi, bütün dis dolgularimi yenilettim sorunun onlardan kaynaklanmadigini da anladim... koku okadar yogunlasmaya basladi ki insanlarla konusmaktan cekinir hale geldim, agzimda devamli naneli sakiz, seker ama hepsi gecici cözümler bunlar. sanirim bademciklerimi aldiricam, umarim kesin cözümdür...
|
|
![]() |
|
misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
benzer bir durumu bende yasamistim.kbb uzmani sikayetimi(esneyerek,ilgisizce) dinledikten sonra bademciklerimin alinmasini önermisti ama sorunun kaynaginin kesinlikle bademcikler olup olmadigini kendisi de bilmiyordu, bu da beni düsündürmüstü biraz.
tibbin ilk ilkesidir daha fazla zarar vermemek.bunu göz önüne aldigimda doktorlarin güven verdiklerini söyleyemem.tedavi için ne kadar çaresiz olursam olayim vücuduma daha fazla zarar vermek istemedigimden önemsemedim önerisini. belkide konusuna daha hakim bir doktordan daha detayli bilgiler alabilirsin.ya da hiç ugrasmadan aldir gitsin o et parçalarini.zaten ne ise yaradigini hala anlamamislar degil mi ? her iki durumda da bu konuyu güncellersen sevinirim. |
|
![]() |
|
misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
bu arada burasi iyilesme hikayeleri için ayirilmis bir bölüm degil mi ?
|
|
![]() |
|
fb
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
karamel ameliyat oldunmu? Olduysan sonucu bizimle paylasirmisin..
|
|
![]() |
|
misafir2
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
karamel ayni belirtiler bende de var.gitmedigim gastroentolog ve kbb uzmani kalmadi.artik yoruldum.sakiz çgnemekten de yoruldum.bakteriyel tedaviye cevap verdim.ama sonra tekrar basladi.inanilmaz agir bir koku ve aci bir tad hissediyorum agzimda.
|
|
![]() |
|
ISIMIZI
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Benimde sizden farkim yok.birinizde desin ki sunu yaptm su doktora gittim ve ii oldum |
|
![]() |
|
MT
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Iyi sanslar, denemekte fayda var...
|
|
![]() |
|
rasitcalik
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31-Temmuz-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 16 |
![]() ![]() ![]() |
benim sorunum orta kulak iltihabindan kaynaklaniyordu ve ben bu durumun agiz kokusu yaptigini iyilestikten sonra ogrendim.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |