Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Ben iyilestim
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Ben iyilestim
Mesaj icon Konu: bitsin artik bu koku Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
karamel
Yeni Üye
Yeni Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 2
Alıntı karamel Cevaplabullet Konu: bitsin artik bu koku
    Gönderim Zamanı: 29-Aralik-2011 Saat 10:11
merhabalar,
senelerdir cektigim agiz kokusunun nedenini dün aksam gittigim dr. bademciklerden kaynaklandigini ve tek cözümün lazerle bademcikleri almak oldugunu söyledi, bademciklerimden bi sikayetim yok ama büyüteçle baktiginda dr. bademcigin üzeri beyaz iltihap gibi seylerle kapliydi görüntüsü bile korkunct:(( daha önce mideden kaynaklaniyo olabilir diye endoskopi yapildi bisey cikmadi, sinüzit tedavisi oldum koku gecmedi, bütün dis dolgularimi yenilettim sorunun onlardan kaynaklanmadigini da anladim... koku okadar yogunlasmaya basladi ki insanlarla konusmaktan cekinir hale geldim, agzimda devamli naneli sakiz, seker ama hepsi gecici cözümler bunlar. sanirim bademciklerimi aldiricam, umarim kesin cözümdür...
IP
misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Aralik-2011 Saat 20:11
benzer bir durumu bende yasamistim.kbb uzmani sikayetimi(esneyerek,ilgisizce) dinledikten sonra bademciklerimin alinmasini önermisti ama sorunun kaynaginin kesinlikle bademcikler olup olmadigini kendisi de bilmiyordu, bu da beni düsündürmüstü biraz.

tibbin ilk ilkesidir daha fazla zarar vermemek.bunu göz önüne aldigimda doktorlarin güven verdiklerini söyleyemem.tedavi için ne kadar çaresiz olursam olayim vücuduma daha fazla zarar vermek istemedigimden önemsemedim önerisini.

belkide konusuna daha hakim bir doktordan daha detayli bilgiler alabilirsin.ya da hiç ugrasmadan aldir gitsin o et parçalarini.zaten ne ise yaradigini hala anlamamislar degil mi ?

her iki durumda da bu konuyu güncellersen sevinirim.
IP
misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Aralik-2011 Saat 20:12
bu arada burasi iyilesme hikayeleri için ayirilmis bir bölüm degil mi ?
IP
fb
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı fb Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Subat-2012 Saat 18:44
karamel ameliyat oldunmu? Olduysan sonucu bizimle paylasirmisin..
IP
misafir2
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı misafir2 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Subat-2012 Saat 19:31
karamel ayni belirtiler bende de var.gitmedigim gastroentolog ve kbb uzmani kalmadi.artik yoruldum.sakiz çgnemekten de yoruldum.bakteriyel tedaviye cevap verdim.ama sonra tekrar basladi.inanilmaz agir bir koku ve aci bir tad hissediyorum agzimda.
IP
ISIMIZI
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı ISIMIZI Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Mayis-2012 Saat 07:38

Benimde sizden farkim yok.birinizde desin ki sunu yaptm su doktora gittim ve ii oldum

IP
MT
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı MT Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Haziran-2012 Saat 19:39
Iyi sanslar, denemekte fayda var...
IP
rasitcalik
Yeni Üye
Yeni Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 16
Alıntı rasitcalik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Agustos-2012 Saat 03:12
benim sorunum orta kulak iltihabindan kaynaklaniyordu ve ben bu durumun agiz kokusu yaptigini iyilestikten sonra ogrendim.
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu