|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Söyleyeceklerim var | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Helicobacter
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17-Subat-2012 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 123 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08-Eylül-2012 Saat 20:44 |
bu illetten kurtulmaya çalisirken, arastirmalarim sonucu sayfaniza ulastim. uzun zamandir sayfanizi takip ediyorum. burda yazilanlari okuyunca ve kendi gözlemlerim sonucu bendeki sorunun agiz kokusu olmadigi kanaatine vardim. agiz hijyenine tamamen uymaya çalismamin hiçbir faydasi olmadi. saydiginiz sebepler nefes kokusunu isaret ediyor diyebiliriz. hizli ve yüksek sesle konustugum zaman diyaframdan gelen havanin karsimdaki insani rahatsiz ettigini seziyorum. o zaman; agiz gargaralarinin, naneli sakizlarin, sürekli dis firçalamanin etkisiz kaldigini anliyorum.
yukarida da bahsettigim gibi sayfanizi sürekli takip ediyorum ve bu sayfada; sizin bu konuda ne kadar güvenilir ve uzman oldugunuzu bir kere daha anladim. diger doktorlar gibi sayfanizda, size "has" tedavi yöntemleri, sizin ürettiginiz veya bi sekilde ticaretini yaptiginiz ilaçlarin tanitimi yok. ve hasta kim olursa olsun verdigi bilgiler isiginda yardimci olmaya çalisiyorsunuz. hiç tanimadigim halde size güveniyor ve basarilarinizin devamini diliyorum. Saygilarimla. |
|
![]() |
|
rasitcalik
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31-Temmuz-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 16 |
![]() ![]() ![]() |
cok gecmis olsun. bende de benzeri durum vardir. mide tedavisi ve orta kulak iltihabini tedavi ettim ve sorun kalkti ortadan. gozonunde bulundurmanizi oneririm. ozellikle mide konusunda. mideden kaynaklanan agiz kokusu hicbir sekilde tedavi edilmeden gecmiyor. ozellikle dil uzerinde sarimtrak tabaka olusmasi mideye isaret ediyor bence. su an hem midem rahatladi hemde agiz kokusu yokoldu...
|
|
![]() |
|
hakan
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
rasit bey benimde dilimde sarimtrak bir pas var sebebi dedginiz gibi mide olabilir nasil bir tedavi izleyebilirim
|
|
![]() |
|
rasitcalik
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31-Temmuz-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 16 |
![]() ![]() ![]() |
oncelikle bir gastroenteroloji uzmanina gorunun bence, muhtemelen endeskopi yapilacaktir. sonrasinda uygulanaak tedaviyi eksiksiz yerine getirin. eger dilinizdeki tabakada azalma gozlemliyorsaniz midenizden kaynaklandigini anlamis olursunuz. bu sorunu yasayan cogu kiside gozlemledigim sey; antibiyotik kullaninca geciyor tekrar geri geliyor diye bir durum... eger mide tedavisini yaptirdiktan sonra sigara icmek yada mideye zarar veren seylere devam edilirse sorun yeniden ortaya cikiyor. uzun sureli bir mide tedavisi ve mide hassasiyeti gerektigi kanaatindeyim. oncelikli olarak gastroenteroloji beraberinde de kbb uzmani ile gorusmek faydali olur. herkese cok gecmis olsun. saglikli gunler dilerim.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |