|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben iyilestim | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 2 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj | |
belinay
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21-Mayis-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 13 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21-Mayis-2021 Saat 16:21 |
|
Bunu yillardir çektigim için agzim son derece ferah diyemiyorum var gibi hissediyorum ama kokluyorum yok normalde kendim rahatça kokuyu hissederim farki anlayabiliyorum veya insanlardan geriye çekilme tepkisi almiyorum bizlerde bu psikolojinin düzelmesi zor.Pas için asiri derecede vardi diyemem ama mesela sabah kalktigimda kokunun derecesine göre sariligi artan bi pas oluyordu gece firçalamadan yattiysam hafif yesile bile dönük oluyordu dilimi firçaladigimda geçiyordu tabi. Mutlaka güncelleme yapacagim. Eger saglik açisindan kötü bir etkisi yoksa kullanmayi birakmayi düsünmüyorum böyle devam edebilirim. Zaten 90 gün devam edilmeliymis baslandigi zaman |
||
![]() |
||
nicksizz4
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08-Nisan-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 363 |
![]() ![]() ![]() |
|
Oral probiyotik ben de kullandim. Motiflor . 85 90 civari fiyati. Dedigin gibi gece yatmadan aliyordum. Ne içerken ne de içtikten sonra kokuya herhangi bir etkisi olmadi.
|
||
![]() |
||
belinay
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21-Mayis-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 13 |
![]() ![]() ![]() |
|
Merhaba simdi arastirdim Motiflor evet agizdan aliniyor ama oral probiyotik degil yani agizda koloni olusturmuyor açiklamasinda sindirim sistemini düzenledigi yaziyor o tarz probiyotikler bende de etki etmedi benim bahsettigim direkt agizda koloni olusturan bir bakteri salvarius k12 içeriyor belirtilerin benimle ayniysa bi de bunu deneyebilirsin |
||
![]() |
||
nicksizz4
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08-Nisan-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 363 |
![]() ![]() ![]() |
|
Anladim tesekkür ediyorum. Yedigim seylerle azalan ya da artan bir koku yok bende ne yazikki daha farkli
|
||
![]() |
||
belinay
![]() ![]() ![]() |
|
Umarim en yakin zamanda çözümü bulabilirsin benim de 20 yilim her seyi denemekle geçti |
||
![]() |
||
nicksizz4
![]() ![]() ![]() |
|
Umarim Allah razi olsun hepimiz kurtuluruz insallah
|
||
![]() |
||
Murat880
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09-Mayis-2020 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 377 |
![]() ![]() ![]() |
|
sizin durumunuz psikolijik duruyor yanlis anlamayin yoktur demiyorum insanlarin hissedicegi boyuta ulasmamistir sizde fazlasiyla takinti yapmissiniz bu probiyotigin kullanim tarihi var saklama kosullarini dusununcede ne kadar canli kalmistir ne kadar etkili olur bu bilinmez agiz floranizi bozmadan duzeltmek istiyorsaniz agiz florasini duzelten bir gargara var sabahlari kullanmaniz yeterli gunde 1 kere ismi meridol
|
||
![]() |
||
Murat880
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09-Mayis-2020 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 377 |
![]() ![]() ![]() |
|
tum dis eti kanamalarimi dil pasini cozdu dis tasinada iyi geliyor benim sorunum geniz akintisi ve bagirsak oldugu icin bagirsagi ne kadar tedavi etsende geniz akintisi nedeniyle %100 bi ferah bir nefesiniz olmuyor lanet bir durum yurt disinda bir urun var icindekiler hidronije hint yagi (nemlendirici) sitrik asit (sirke kulanilir 1 2 damla) tuz xylitol bununla yapilacak bir sunis rinse kit sinusu tamamen engeller param olsa coktan almistim yapmistim ogrenciyiz xylitol sinuziti engelliyor benim burnum cok kuru geniz akintim azaldiginda fark ettim
|
||
![]() |
||
belinay
![]() ![]() ![]() |
|
Merhaba keske dediginiz gibi olsaydi ama psikolojik degil. Evet kendim de kokuyu aliyordum ama insanlar da aliyordu. Özellikle okul ergenlik zamanlarinda çogu kez arkadaslarimdan ceset mi yedin sucuk mu yedin gibi laflar duydum, odaya yayilan bir koku degildi evet ama konusurken geri çekiyordu insanlar kendini. yedigim seylerin ne tadi ne kokusu geçmiyordu agzimdan. Bahsettigim ürünün kullanim amaçlarinda agiz kokusunu engellemesi var yani çogu insan bu amaçla kullanmis ve ise yaramis yillardir. Geniz akintisi orta kulak iltihabi gibi sorunlara da iyi geldigini yazanlar var. Ben agiz tükürük yapimda bi seyler oldugunu hissediyordum agzimda yemekleri çürüten bi seyler var gibiydi. Simdi yok sükür. Sizi anlayabiliyorum benim de maasimin yarisi onu deneyeyim bunu deneyeyim diye gitti yillardir. Geçmis olsun en kisa zamanda kurtulmaniz dilegiyle |
||
![]() |
||
nicksizz4
![]() ![]() ![]() |
|
Bademcik tasiniz var mi
|
||
![]() |
||
belinay
![]() ![]() ![]() |
|
Hayir bademcik tasim yok |
||
![]() |
||
Inception
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03-Mayis-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 110 |
![]() ![]() ![]() |
|
belinay sizi kokunun bagirsaklardan geldigine düsündüren sebeb neydi bagirsaklarda sorun varmiydi kabizlik sibo hazimsizlik vs.
|
||
![]() |
||
belinay
![]() ![]() ![]() |
|
Hiçbir sorun yoktu sadece sansimi deniyordum. Candida diyeti yapiyordum kefirle birlikte diyet biraz etkili olmustu ama bir parça seker yesem eskisinden daha kötü sekilde koku artiyordu ama dedigim gibi iyisi de kötüsü de bana yer yemez etki gösteriyordu bagirsaga ulasmadan o yüzden agizda oldugunu düsündüm çok siki uygulanmasi gereken bir diyet |
||
![]() |
||
Inception
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03-Mayis-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 110 |
![]() ![]() ![]() |
|
Insallah bu ürünle tamamen iyilesirsin bende ilk firsatta deneyecegim.
|
||
![]() |
||
belinay
![]() ![]() ![]() |
|
Insallah hepimiz tam anlamiyla iyilesiriz. Tableti almadan önce her aksam dis ipi dil temizligi yapmayi ihmal etmeyin ve etkisini tam anlamak için 1 hafta düzenli kullanin umarim faydasi olur |
||
![]() |
||
Inception
![]() ![]() ![]() |
|
Bende öyle umuyorum bakalim iyi gelir insallah. Bu arada üretici firmanin sayfasinda okudum agiz florasini düzene soktugu klinik çalismalarda gösterilmis 1 hafta kullanimda 3 ay etksini gösteriyormus üretici firma sitesinde yazdiklari böyle ayrica eczaneden almakta fayda var çünkü saklama kosullari var internette saticilarin buna pek dikkat edicegini sanmiyorum.
|
||
![]() |
||
belinay
![]() ![]() ![]() |
|
Yine de asiri seker tüketimini kesmek lazim sürekli kötü bakterileri besleyip iyi bakterilerin savasmasini bekleyemeyiz beslenmemize de dikkat etmemiz bence daha etkili sonuç getirecektir. Evet ben eczanede bulamadim ama bulabilen olursa daha güvenilir olabilir |
||
![]() |
||
Evin
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07-Temmuz-2019 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
![]() ![]() ![]() |
|
Murat880 Bu meridol gargara alkolsüz mü?
|
||
![]() |
||
Evin
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07-Temmuz-2019 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
![]() ![]() ![]() |
|
Belinay tesekkür ederiz bilgilendirdigin için uzun zamanfir bunu agiz florasini nasil düzeltebilirim diye düsünüyordum denemekte fayda var
|
||
![]() |
||
belinay
![]() ![]() ![]() |
|
Rica ederim, ise yarayan bir seyler buldugumuzda burada yillardir bize her konuda katki yapan insanlarla paylasmayi borç bilmeliyiz, umarim senin de isine yarar |
||
![]() |
||
Murat880
![]() ![]() ![]() |
|
evet alkolsüz zararsiz gunde 1 kere kullanmak yeterli 2 dk agzinda iyice calkala dis eti sorununu kökten cozuyor
|
||
![]() |
||
belinay
![]() ![]() ![]() |
|
Murat hocam gün içinde büyük oranda koku geçmis olsa da sabah kalktigimda yogun bir koku oluyor ama eskisi gibi igrenç bir koku degil yarim saat telefonla falan ilgilenince kendi kendine geçiyor bu normal midir sebebi nedir tabletin içinde fruktoz bulundugu için olabilir mi çünkü seker çok tetikliyor bendeki kokuyu
|
||
![]() |
||
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
|
Soruyu anlamadim Telefon nedir? Fruktoz nedir? Eskisi gibi derken? Neyden öncesini kast ettiniz? ne tableti bu? |
||
![]() |
||
belinay
![]() ![]() ![]() |
|
Kusura bakmayin hocam ilk yazdigima ithafen okumussunuzdur diye direkt yazdim. Ben bactoblis agiz probiyotigi kullaniyorum bende ise yaradi ve büyük oranda koku geçti. Fakat hala sabah yogun koku oluyor yarim saat uyanik kalinca kendi kendine geçiyor. Tabletten kastim Bactoblis probiyotik tableti içeriginde fruktoz var ve seker asiri derecede kokuyu artiriyor bende. Kalan kokunun sebebi bu olabilir mi diye merak ettim
|
||
![]() |
||
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
|
Probiyotikleri kullanmayi biraktiginizda her sey eski haline geri döner. Ilaçlara ilave edilen Fruktoz yok kadar azdir. |
||
![]() |
||
belinay
![]() ![]() ![]() |
|
Tesekkür ederim hocam
|
||
![]() |
||
nicksizz4
![]() ![]() ![]() |
|
Ben dilimi disari çikarip üzerine dislerimle bastirip yani dil disarida kaliyor o sekilde, burnumdan nefes verince dilimde kötü tat hissediyorum arkasinda. Bu neyin belirtisidir
|
||
![]() |
||
Inception
![]() ![]() ![]() |
|
Hocam agiz florasini düzeltmek için ne yapmaliyiz.?
|
||
![]() |
||
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
|
Bozuk oldugunu nerden bildiniz? Serbest birakilinca o kendi fabrika ayarlarina dönecektir. Disardan müdahale etmek iyi degildir. |
||
![]() |
||
Inception
![]() ![]() ![]() |
|
Hocam yazdiginizi geç gördüm kusuruma bakmayin.
Agzimin içinde inanilmaz derece de yogunluk var degisik bir tat sanki birseyler agzimin içini istila etmis gibi bi an önce dislerimi firçalasamda kurtulsam diyorum ama geri geliyor. Hocam serbest birakmak ne anlama geliyor orasini tam anlayamadim özür dilerim. |
||
![]() |
||
nicksizz4
![]() ![]() ![]() |
|
Benim de öyle. Agzim özellikle bogazima dogru agzimin arka kisminda yogun bir tat var agzim kapaliyken bile bu tat yüzünden koku var saniyorum. Degisik bir tat hiç gitmiyor
|
||
![]() |
||
Inception
![]() ![]() ![]() |
|
Ben su içince veya yutkunuca kokuyu daha çok hissediyorum
nicksizz4 sizin burundan koku geliyormu Ben kendimde burundan geldigini hiç hissetmedim ama yine süpheliyim |
||
![]() |
||
nicksizz4
![]() ![]() ![]() |
|
Eskiden geliyordu yani 1 2 ay önce. Mesela yatarken battaniyeyi burnuma kadar çekerdim koku battaniyeye sinerdi oradan anliyordum koku geldigini. Normal otururken burnumda koku hissetmiyordum. Bazen yutkundukca ben de hissediyorum evet. Ben sende bademcik tasi oldugunu düsünüyorum çünkü bu belirtileri bademcik tasi yapar. Kötü tat kötü koku ve de yutkunurken. Bogazina bakinca göremiyor olabilirsin bir kulak çöpü ucunun pamuk kismiyla bademcigine biraz dokun incitmeden. Ben öyle kesfettim. Görünürde hiçbir sey yoktu bi dokundum bastirdim aralardan çikmaya basladi.
|
||
![]() |
||
Inception
![]() ![]() ![]() |
|
Kbb doktoruna söylemistim bakmisti bademciklere tas yok demisti yinede bakarim sagol.
Bende söyle bi durumda var tükürügüm çok agir kokuyor yastiga sindigi zaman hiç çikmiyor kokusu bende tiksindim artik o yastiga sinen kokudan normal insanlarida kokuyor ama benimki ayri bi koku ve yemek yedikten hemen sonra afedersim agzimda kalan ufak yemek kalintisini çikarinca çok agir kokuyor hemen böyle olmasi normal degil, çürüten biseyler var. Geniz akintisa da var kurtulucaz insallah. |
||
![]() |
||
nicksizz4
![]() ![]() ![]() |
|
Ben de birkaç ay önce kbb doktoruma bademcik tasim var mi diye baktirdim. Ve yok dedi. Ben de üstelemedim tamam dedim. 1 2 ay geçti ama ya varsa diye hep süphe vardi. Bir gün dedigim yöntemi denedim. Ben kürdanla denedim ama kürdan incitebilir siz kulak çöpü yle deneyin. Kürdanla bademcigimde dokundukca içlerinden beyaz beyaz çikmaya basladi sok oldum. Çünkü görünürde gayet saglikli gözüküyordu bademciklerim. O gün bu gündür her gün bademcik tasi çikiyor. Ve daha ulasamadigim yerler var eminim. Benim agzim da böyle çürük çürük kokuyor. Sanki bogazimda bisey çürümüs de, ya da çöp kovasinin yanindan geçerken o çöpler bekleyince kokarya, ayni öyle kokuyor agzim. Hohladigimda özellikle. Dilimin arkasi eksi eksi kokuyor bilegimi yalayinca. Geniz akintisi da var ama doktorlar yok diyor. Yani bu her insanda olur bu kadar akinti diyorlar..
|
||
![]() |
||
Inception
![]() ![]() ![]() |
|
Az önce tekrardan baktim yine çikmadi yok yani keske sebebi bu olsaydi sadece çikarip kurtulsaydik. Sizde durum nasil çikardiginiz zaman tamamen kurtuldunuzmu.
|
||
![]() |
||
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
|
serbest birakmak = disaridan hiç bir ilaç veya müdahale yapmamak anlaminda |
||
![]() |
||
nicksizz4
![]() ![]() ![]() |
|
Hayir çikarinca koku geçmiyor. Göremedigim yerlerde de var oldugunu düsünüyorum
|
||
![]() |
||
Inception
![]() ![]() ![]() |
|
Tesekkür ederim hocam.
|
||
![]() |
||
Greeneyes
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09-Eylül-2021 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() ![]() ![]() |
|
Belinay agiz kokun su an nasil. Bactoblis gerçekten ise yariyor mu. Ne kadar süredir bactoblis kullaniyorsun. Yanitlarsan çok mutlu olurum çünkü bende bu durumdan yillardir muzdaribim
|
||
![]() |
||
Sayfa 2 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |