Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bunlari biliyor muydunuz?
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Bunlari biliyor muydunuz?
Mesaj icon Konu: Hikayenizi yazin Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
<< Önceki Sayfa   4 Sonraki >>
Yazar Mesaj
Biktimartikkkk
Yeni Üye
Yeni Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 18
Alıntı Biktimartikkkk Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Mart-2019 Saat 19:38
Murat hocam
Özellikle yumurta peynir yedigimde kökünün artma sebebi ne olabilir sizce ?
Öyle berbat kokuyo ki özellikle de peynir ve yumurta yiyince. ☹
IP
mahoni
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 422
Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Mart-2019 Saat 20:23
Ben bulusmaya gelirimde, kaç kisi olacagiz simdiden belli mi?
Bilgilerimizi paylasalim
Bir yerden fedakarlik yapip bence de bulusup ögrendiklerimizi
Birbirimize aktaralim.
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2403
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Mart-2019 Saat 16:16
Orjinalini yazan: Biktimartikkkk

Murat hocam
Özellikle yumurta peynir yedigimde kökünün artma sebebi ne olabilir sizce ?
Öyle berbat kokuyo ki özellikle de peynir ve yumurta yiyince. ☹

Bize faydali olan gidalar bakterilerin de en sevdigi ve onlari en fazla besleyen seylerdir.

Fakat onlari bu gidalardan mahrum biramak için kendimizi de sgt yumurta gibi degerli besinlerden mahrum birakmamak gerekir.
-M

IP
nyks
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 12
Alıntı nyks Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Mart-2019 Saat 16:18
Kaç kisi olacagimiz belli degil ne yazik ki. Yer için Kadiköy olacak gibi duruyor.
IP
mahoni
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 422
Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Mart-2019 Saat 20:11
Ok hayirlisi olsun
IP
bedbahtadam2
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 22
Alıntı bedbahtadam2 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Mart-2019 Saat 02:09
Merhabalar, alnin son yaninda özellikle aksamlari agri varsa, gicik kuru öksürük varsa, çok yapiskan bir salgi geliyorsa neyden süphelenebilirim hocam ve arkadaslar? Agiz kokum var sogan Vs yesem agzi tadimdan 2 gün geçmiyor afedersiniz
Tonsilektomi +check
Septum Deviasyonu Ameliyati +check
Yan yatik iltihabli 20lik dis cekimi +check
IP
nyks
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı nyks Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Mart-2019 Saat 14:35
Kadiköyde, rihtimdaki starbucksta bulusuyoruz. Saat 16:00 da. Pazar günü. Gelmek isteyenleri bekleriz :)
IP
Biktimartikkkk
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı Biktimartikkkk Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Nisan-2019 Saat 15:38
Murat hocam merhaba tekrar
Keske yakin olsaniz da size muayene olsam aslinda adanaliyim ama pek yolumuz düsmüyor o taraflara
Hocam ben kokuyu dislerimi emdigim zaman alabiliyorum daha önce yazmistim size tip1 oldugunu gösterir demistiniz. Bu durumda dis doktoruna mi gitmem gerekir? Kbb de mi aramaliyim sorunu? Bir de hocam ben 25 yasindayim kendimi bildim bileli bu koku var bademciklerimi aldirmak çözüm olmadi ne yazik ki? Dislerimi emdigimde koku almam sorunun nerden geldigine ipucu olabilir mi hocam yardimci olur musunuz ☹
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Nisan-2019 Saat 21:17
Kötü veya eksik veya yanlis firçaliyor olabilir misiniz? Mesela firçalarken kanama oluyorsa tip 1 agiz kokusu için açik bir belirtidir

Buradakileri yapiniz
http://www.drmurataydin.com/dis-nasil-fircalanir.html
IP
Biktimartikkkk
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı Biktimartikkkk Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Nisan-2019 Saat 21:36
Hocam her sorumuza cevap vermeye çalistiginiz için çok çok tesekkür ederim oyle çaresiz hissediyorum ki sizin yazdiginiz her kelime bir umut oluyor.
Hocam ben sizi uzun zamandir takip ediyorum firçalama seklimi sizin yazdiginiz sekilde yapiyorum cok uzun zamandir ama çözüm olmadi. Hocam dislerimi emdigimde aldigim koku tip 1 ise ben iyi bir dis doktoruna detayli muayene olsam olur mu?
Yani benim sikintim çok büyük ihtimalle agiz içi kaynakli midir?
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Nisan-2019 Saat 07:48

Yani benim sikintim çok büyük ihtimalle agiz içi kaynakli midir?

Anlattiklariniza bakarak evet agizinizdan kaynakli oldugunu düsünüyorum.
Yumusak firça kullanan bir agiz kokusu hastasinin agziyla konustunuz. Çok büyük bir ihtimal ile kötü firçaliyorsunuz. Ya süreniz 3 dakikadan kisa, ya da firçaniz yumusak. Veya çekinik firçaliyorsunuz. Neden verdigim sitede yazildigi gibi yapmayi denemiyorsunuz.

Bir çok insan dis firçalamasini bildigini zanneder. Verdigim sitenin baska sitelerde yazilanlara benzedigini zanneder. Dikkatli okuyun. Verdigim sayfayi Eksiksiz uygulayin. Yumusak firçayi terk edin. Elektrikli dis firçasi (varsa) terk edin.
-M

IP
onur04
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 2
Alıntı onur04 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Nisan-2019 Saat 21:46
Merhaba murat hocam size cok kisa bir soru sormak istiyorum sigara kullaniyorum ve hiç agiz kokusu sikayeti almadigim halde birden bire sigara icerken duman cikmamaya basladi ve ardindan siddetli agiz kokusu artik her sigara ictigimde duman cikmiyor ve kendimi cok kötu hissediyorum korkudan sigarayi birakmak zorunda kaldim ama agiz kokusu hic gitmedi birden bire ne olmus olabilir okulum notlarim berbat durumda ne olur yardim edin
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Nisan-2019 Saat 09:28
Sigara içmeyin.
Sigara içerseniz ölürsünüz.

Simdi sorunuza gelelim.
Sigara içerken emilen dumanin vücudun içinde bekletirseniz, disari üflemeyi ertelerseniz, geciktirirseniz dumanin yapisinda bulunan katran ve nitriller, arsenik ve diger kanser yapan, öldüren gazlar daha çok kaniniza karisir.
Bu dumanin akcigerinize hiç girmemis olmasi lazimdir. Sigarayi terk ediniz. Hemen !

-M
IP
Biktimartikkkk
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı Biktimartikkkk Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Nisan-2019 Saat 16:32
Murat hocam tekrar merhaba
Yazdiklarinizi ve söylediklerinizi harfiyen uyguluyorum maalesef agiz kokusu devam kimse bana yaklasmiyor hocam önce sormak istiyorum zirkonyum var ön disimde 4 adet zirkonyum koku yapar mi?
Bir de hocam disçiye her gittiginde gargara yazip gönderiyor dinlemiyor ilgilenmiyor bile agiz kokusunu hastalik olarak görmüyor. Keske size muayene olabilsem ama su an izin durumumda yok bütün isinimi bademcik ameliyatinda kullandim.
Izmirde tavsiye edeceginiz dis doktoru var mi hocam nolur bu konuda yardim edin
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Nisan-2019 Saat 21:14
Izmir'de Konuyla yeteri kadar yakin ilgilenen bir klinik bilmiyorum
Her kaplama potansiyel agiz kokusu sebebi olabiliyor. Buna implant da dahildir.
-M
IP
Biktimartikkkk
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı Biktimartikkkk Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Nisan-2019 Saat 22:35
Tamam hocam çok sagolun tesekkür ederim
IP
onur04
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 2
Alıntı onur04 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Nisan-2019 Saat 23:11
Merhaba hocam son aularda yeni birseyler farkettim ben hizli yoeulan uykuya egimli bir insanim spor yaptigimda basketbol oynadimda agiz kokumun siddeti %90artiyor nasil desem yoruldugumda sinifi bile kapliyor egildip büküldugumde bu koku banada geliyor hep dik durmaya calisiyorum beni rahatlatiyor.acaba sorun tip 3 müdür oysa sorun ne olabilir

(Çok yememe ragmen kilo alamiyorum her zaman aç hissediyorum)
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Nisan-2019 Saat 10:21
Orjinalini yazan: onur04

Merhaba hocam son aularda ...makas...

Onur bey, Bu kadar az veri ile bir seyler söylemek zor olabilir. Isabetsiz bir seyler yazip kafanizi karistirmamak için hiç yazmayayim dedim.

-M
IP
Biktimartikkkk
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı Biktimartikkkk Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Nisan-2019 Saat 13:16
Hocam merhabalar
Benim yine bir sorum var bendeki agiz kokusu burnumdan nefes verdigimde de geliyormus bu kbb kaynakli midir yoksa tüm agiz kokulari burunda da kötü koku yapar mi
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Nisan-2019 Saat 15:50

herhangi agiz kokusu burundan verilen havadan algilanabilir
IP
Dünya
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 20
Alıntı Dünya Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Nisan-2019 Saat 18:41
Arkadaslar kurtulan yok mu hiç aramizda? Ya da kurtulanlar artik girmiyor mu foruma? Ya nasil çaresi yok aklim almiyor. Resmen ömrümüz bosa gidiyor. Hayat kalitemi düsürdü resmen. Herkes dip dibe gülüp eglenip sohbet ederken ben insanlarin içine karisamiyorum. Hihi evet hayir demekle geçistiriyorum. Her an agzim kokuyor düsüncesiyle yasiyorum. Ve bu bir zulüm resmen zulüm :(
Dünya dönüyor.
IP
nyks
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı nyks Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Nisan-2019 Saat 13:44
Ben de onu merak ediyorum. Nasil kurtulduklarini söylemeseler de olur. Kurtulduk desinler, bir umut görelim biz buluruz kendi basimiza :(
IP
bazenhissediyor
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 525
Alıntı bazenhissediyor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Nisan-2019 Saat 16:32
Orjinalini yazan: Dünya

Arkadaslar kurtulan yok mu hiç aramizda? Ya da kurtulanlar artik girmiyor mu foruma? Ya nasil çaresi yok aklim almiyor. Resmen ömrümüz bosa gidiyor. Hayat kalitemi düsürdü resmen. Herkes dip dibe gülüp eglenip sohbet ederken ben insanlarin içine karisamiyorum. Hihi evet hayir demekle geçistiriyorum. Her an agzim kokuyor düsüncesiyle yasiyorum. Ve bu bir zulüm resmen zulüm :(

kendinize var olan veya süphe ettiginiz tüm rahatsizliklarinizi bir yazarmisiniz ve var olan agiz sagligi durumunuzuda tartisalim fikir alis verisi yapalim
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..      
IP
bazenhissediyor
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı bazenhissediyor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Nisan-2019 Saat 21:12

bademcikler büyük bir etken çogu insanda sizin bademcik durumunuz nedir?

mide problemleri bagirsaklarla orantilidir kabizlik sikintiniz varsa bu ayni zamanda mideninde isini bozar biribiriyle iliskisi olan organlardir , kabizlik gibi probleminiz varsa mutlaka bunu asin kroniklesmissede tuvalet egitimi verin kendinize bilimsel olarak yapilmasi gereken sey budur nitekim varsa mide ile ilgili sikintinizda dolayli olarak muhtemel düzelicektir , gidalarinizi ögünler arasinda sik yemek yemeyin mide hazmetsin ve kolay sindirim olsun

sahsi fikrimdir eger ekmek hamur isi tarzi glutenli gidalar yediginizde karninizda siskinlik ve bir hazmedememe yine mide bagirsak problemleri yasiyorsaniz alerjiniz olabilir yasamiyorsaniz bile günümüzde birçok doktorun tavsiye etmedigi ekmeklerin bilimsel olarak bilmiyorum ama zararli olduklarin dair birçok söylenti var bu yüzden bence bunu tüketiyorsaniz birakin sadece yemek yiyin kasikla ekmegi ilave etmeyin

dislerinizi elips biçimide firçalayin görüceksinizki dis aranizda yemek artigi kalmiyacak elips biçiminde genisine dairesel firçalamak yillardir hatali firçaladigim için dis aralarimi iyi temizliyedigimi bu firçalama yöntemiyle kesfettim Dr Murat Hocamizin önerdigi stilde bu tarzdi sanirim o zaten isin uzmani olarak en düzgününü sitede yazdi tüm herkes için ben elips dairesel biçimi çok etkili bir yöntem olarak kesfettim kendimde

stres yapmayin endise yapmayin önyarginizi kirin bunuda söyle yapin agziniz kötü koksa ne olur kokmasa ne olur bunun çok önemli birsey olmadigini hatta buna alisin bunu sundan dolayi diyorum psikolojinizi düzeltmeniz için bunu yapmazsaniz sürekli negatif düsünce stresi ve endiseyi tetikliyecek hangi sartlarda olursa olsun stres ve negatiflikten uzaklasin bu sizin iyilesmenizde emin olun önemli rol oynuyacak

ve bunlarin disinda hastalanmayin kendinize iyi bakin mutlu yasamlar dilerim diyeceklerim bukadar :=)
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..      
IP
Dünya
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı Dünya Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Nisan-2019 Saat 06:17
Çok dogru bilgiler içeren bir yazi👍 yillar önce bademcik tasi sebebiyle bademciklerimi aldirdim. Sinüslerime baktirdim temiz sadece alerjik rinit sorunum var. Dis kontrolümü yaptirdim. Kabizlik sorunum yok. Günlük düzenli olarak tuvaletime çikarim. Endoskopi yapildi.helikobakter ve gastrit çikti. Helikobakter için tedavi gördüm. Huzursuz bagirsak sendromu var. Hamurisi sekerli seyler yedigimde ve süt içtigimde inanilmaz siskinlik agiz kokusu oluyor. Son 1 aydir diyetteyim kesinlikle 1 dilim ekmek tüketmedim ögünlerim düzenli az hep faydali seyler fakat koku gitmedi hala benimle. Koku azaliyor ama gitmiyor.
Dünya dönüyor.
IP
Dünya
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı Dünya Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Nisan-2019 Saat 08:32
Gariptir ki agzimin koktugunu düsündükçe sanki o kokuyu daha da yogun hissediyorum. Ve insanlarin benimle konusurken sergiledikleri davranislardan agzimin koktugunu anliyorum. Konusurken çok çok tedirgin oldugum bazi insanlar var agzimin koktugunu hissediyor su an da ne yapsam diye düsünmekten konustugum konuya yogunlasamiyorum. Ve biliyorum ki sadece beni çok seven insanlarin bu kokuya karsi tepkileri daha normal oluyor o sira kendimi daha iyi hissediyor ve biraz olsun daha iyi konusabiliyorum.
Dünya dönüyor.
IP
bazenhissediyor
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı bazenhissediyor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Nisan-2019 Saat 21:08

Çok dogru bilgiler içeren bir yazi👍 yillar önce bademcik tasi sebebiyle bademciklerimi aldirdim. Sinüslerime baktirdim temiz sadece alerjik rinit sorunum var. Dis kontrolümü yaptirdim. Kabizlik sorunum yok. Günlük düzenli olarak tuvaletime çikarim. Endoskopi yapildi.helikobakter ve gastrit çikti. Helikobakter için tedavi gördüm. Huzursuz bagirsak sendromu var. Hamurisi sekerli seyler yedigimde ve süt içtigimde inanilmaz siskinlik agiz kokusu oluyor. Son 1 aydir diyetteyim kesinlikle 1 dilim ekmek tüketmedim ögünlerim düzenli az hep faydali seyler fakat koku gitmedi hala benimle. Koku azaliyor ama gitmiyor.

helikobaktere tekrar yakalanmamak adina vücut genel hijyeninize ve disarida sadece güvenilir beslenme alanlarini tercih etmenizde fayda olcagini düsünüyorum

ibs yani huzursuz barsak sendromunda aslinda kabizlikta yer alir ama sizde görülmüyor ve diger etkenler görülüyorsa buda bi sikintidir bu konu üzerine düsün yani diger var olan etkenler belki koku sebebidir , ozaman diyetinize sporunuza ve dahada önemlisi stres ve kaygiyi yenmeye baslayin bunu yaptiginizda inaniyorumki ibs sorununuz tarihe gömülücektir çünkü sonuç varsa sebepte vardir sonuçu yok etmek için sebebi bulmak gerekir sonuçta agiz kokusu varsa sebep vardir sebepte gizlidir kesfetmek gerekir

sekerli süt ürünleri ve ekmek tarzi besinlerde siskinlik agri kabizlik ayni sekilde bu belirtilerin midede siskinlik gaz ve hazmedememe tarzi sorunlariniz varsa yaptiginiz gibi bu gidalardan uzak durmak veya minimum sabah kahvaltilarinda tüketme taraftariyim belkide glutene karsi alerjinizde olabilir test yaptirmaniz sart degil gidip paranoyak olmayin glutenli besinler çok faydali seyler degil zaten bunlarin bulunmadigi gidalari yogun tüketin genelde glutenin en çok oldugu gida ekmektir ekmegi biraktiginizda büyük ölçüde ondan kurtulmus olcaginizi tahmin ediyorum

son olarak tip bes denen psikolojik faktör belkide siz hep sizde var diye endise ettiginiz anlar aslinda koku olmuyor fakat bu endise ve stres arttikça nedenini tam olarak kesfedemediginiz fakat agiz kokusuna sebep olan durum belkide ibs stres sayesinde nüks ediyor ve küçük bir miktar agiz kokusu ortaya çikiyor yani bunuda stres sebebiyle siz nüksettirmis oluyorsunuz ve bu ortaya çiktiktan sonra zaten stresinizde eskiye göre daha daha yükseliyor kisir döngüye girmenize neden oluyor.

tavsiyelerim ibs üzerine rahatlatici önlemler çözümler alin psikolojinizi rahatlatin genel vücut hijyeninize hergün oldugu gibi önem verin zihninizi rahatlatin büyük oranda çogu seyi elediginize göre avcunuzda kalan birkaç seçenek var onlarin üzerinde yogunlasip iyi tedbir alin ve sonra insallh iyi sonuçlarinizi bizlerle paylasin , iyi günler dilerim.
IP
bazenhissediyor
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı bazenhissediyor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Nisan-2019 Saat 21:14

Gariptir ki agzimin koktugunu düsündükçe sanki o kokuyu daha da yogun hissediyorum. Ve insanlarin benimle konusurken sergiledikleri davranislardan agzimin koktugunu anliyorum. Konusurken çok çok tedirgin oldugum bazi insanlar var agzimin koktugunu hissediyor su an da ne yapsam diye düsünmekten konustugum konuya yogunlasamiyorum. Ve biliyorum ki sadece beni çok seven insanlarin bu kokuya karsi tepkileri daha normal oluyor o sira kendimi daha iyi hissediyor ve biraz olsun daha iyi konusabiliyorum.

yasadiginiz süreçleri burda herkes ama herkes yasadi burda olmuyan çogu insanda yasamistir insanin dogasi geregi psikolojik bir tepki olusturur her hastalik insanin zihninde bence felsefi olarak her halükarda çekinmemek utanmamak ve hatta korkularin üstüne gitmek gerekir kaçarak özgür olunmaz
IP
Dünya
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı Dünya Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Nisan-2019 Saat 19:57
Tavsiyeleriniz için tesekkür ederim. Burada sohbet edip dertlesmek benim için çok kiymetli.
Dünya dönüyor.
IP
Unuttum
Üye
Üye

Gönderilenler: 46
Alıntı Unuttum Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 24-Nisan-2019 Saat 12:20
Orjinalini yazan: nyks

Ben de onu merak ediyorum. Nasil kurtulduklarini söylemeseler de olur. Kurtulduk desinler, bir umut görelim biz buluruz kendi basimiza :(

Arkadasim ne güzel söylemissin, umut oldugunu bilmek de çok rahatlaticu.

Su bi gerçek ki bizim sorunumuz mide ve bagirsaktaki mikroplar ve antibiyotige direnç gösterecek kadar da güçlüler malesef. Ben nedeni bilip sonuca ulasamayanlardanim.
IP
Biktimartikkkk
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı Biktimartikkkk Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Nisan-2019 Saat 09:54
Murat hocam halitosil gargara aldim kullaniyorum ama bu sabah dislerimi emdigimde yine o kokuyu aldim bu durumda tip 1 agiz kokusunu eliyoruz sanirim
Hocam dislerimi emdigimde aldigim koku kbb kaynakli midir bu durumda çünkü gargaranin hiç etkisi olmadi ama arkadasima verdim sarimsak yedigi halde kokuyu önlemis gargara. Hocam tip 1 degil ise agiz kokum kbb ye mi gitmeliyim
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Nisan-2019 Saat 13:54

bu sabah dislerimi emdigimde yine o kokuyu aldim

Bu ifadeyi kötü/eksik dis firçalayanlar söyler.
Hatta ayrica dis etim kaniyor diye yakinirlar. Muhtemelen siz de eksik veya kötü firçaliyor olabilir misiniz

IP
Unuttum
Üye
Üye

Alıntı Unuttum Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Nisan-2019 Saat 13:55
Murat hocam, burda bir kisi küflü sirke içince bu sorunun ortadan kalktigini yazmisti. Sizce mümkün müdür?
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Nisan-2019 Saat 16:39
Orjinalini yazan: Unuttum

Murat hocam, burda bir kisi küflü sirke içince bu sorunun ortadan kalktigini yazmisti. Sizce mümkün müdür?

Bilmiyorum

Ancak eger agiz kokusunu ortadan kaldiriyor olsa bile agiz kokusunda küflü sirke kullanilabilir diyemeyiz.

mesela 95 oktan benzini agzimiza alip agiz kokusunun kayboldugunu görsek agiz kokusu olanlar benzin gargarasi yapsin diyebilir miyiz? Diyemeyiz. Akil süzgecinden geçmiyor.

Birisi sulandirilmis tuztuhu ile agiz kokusunun iyilestigini söylese agiz kokusu olanlar tuztuhu kullanabilir sonucu çikarabilir miyiz? :ikaramayiz. Çünkü akil süzgecinden geçmiyor.

Birisi küflü sirke agiz kokusunu iyilestirdi dese ne düsünecegimizi anladiniz.

IP
Unuttum
Üye
Üye

Alıntı Unuttum Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Nisan-2019 Saat 23:23
Orjinalini yazan: aydinmur

Orjinalini yazan: Unuttum

Bilmiyorum

Ancak eger agiz kokusunu ortadan kaldiriyor olsa bile agiz kokusunda küflü sirke kullanilabilir diyemeyiz.

mesela 95 oktan benzini agzimiza alip agiz kokusunun kayboldugunu görsek agiz kokusu olanlar benzin gargarasi yapsin diyebilir miyiz? Diyemeyiz. Akil süzgecinden geçmiyor.

Birisi sulandirilmis tuztuhu ile agiz kokusunun iyilestigini söylese agiz kokusu olanlar tuztuhu kullanabilir sonucu çikarabilir miyiz? :ikaramayiz. Çünkü akil süzgecinden geçmiyor.

Birisi küflü sirke agiz kokusunu iyilestirdi dese ne düsünecegimizi anladiniz.

Yani mide vw bagirsak kaynakli bir sorun ise ordaki bakterileri yok etmis ilabilmw ihtimaliydi ilk aklima gelen
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Nisan-2019 Saat 19:54
Evet anliyorum
Ne yaparsak yapalim , hangi ilaci yutarsak yutalim, hangi kimyasali kullanirsak kullanalim mikroplarin tamamini öldürseniz 1 tane bile birakmasaniz dahi 4-5 saat sonra hepsi yeniden eski haline geri gelir.

Küflü sirke, benzin, gazoz, hipo, asit, probiyotik, antibiyotik veya herhangi bir sey ile öldüreceginiz bütün mikroplar saatler (en geç günler) içinde geri gelir.

Ekoloji (biyolojik kosullar) hangi mikroplarin hangi sayida bulunmasini gerektiriyorsa o mikroplar o sayida olarak yeniden gelir ve yerlesir.

-M

IP
Dünya
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı Dünya Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Mayis-2019 Saat 10:41
Herkese merhabalar hayirli ramazanlar. Oruç tutmak isteyip agiz kokusu sebebiyle cesaret edemeyenler var mi arkadaslar. Oruç tutmak istiyorum fakat aç kaldikça koku daha da artacak biliyorum. Gerçi aç kalmasam da koku var ama su içememek sakiz çigneyememek korkutuyor beni. Is yerinde arkadaslarim oruç tutuyorlar ya maasallah ne güzel 0 koku. Özeniyorum.
Dünya dönüyor.
IP
Dünya
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı Dünya Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Mayis-2019 Saat 12:59
Murat hocam bugüne kadar agiz kaynakli ve psikolojik sebebler disinda agiz kokusu olan birinin çözüme kavustuguna sahit oldunuz mu?
Dünya dönüyor.
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Mayis-2019 Saat 16:39

Murat hocam bugüne kadar agiz kaynakli ve psikolojik sebebler disinda agiz kokusu olan birinin çözüme kavustuguna sahit oldunuz mu?

Evet. Tabi. Elbette.
IP
Dünya
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı Dünya Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Mayis-2019 Saat 18:20
Peki sorun neydi hocam? Bir soru daha sormak istiyorum. Hocam konusurken agizdan çikan kokuyla avuç içimize hohladigimizdaki koku ayni midir?
Dünya dönüyor.
IP
<< Önceki Sayfa   4 Sonraki >>
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu