|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
Seagull
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06-Ocak-2022 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 6 |
![]() ![]() ![]() |
Bence olabilir, en azindan kbb uzmanina gittigimde net bir sikayetle gitmis olurum. Dil kökü bademcigi diye sormakta fayda var.
|
|
![]() |
|
Tospik
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 400 |
![]() ![]() ![]() |
Suraya baksana bi hele : https://youtu.be/4rQg1SkyYNg Dilin arkasi, yutak. 2 tane ses teli de gözüküyor. Cepler var yutakta. Bizimkilerin içi her nasilsa bakteri yönünden zengin ve koku yapiyor. Offf yaa, bu cepler herkeste var demek ki ama onlarda neden koku yok? |
|
![]() |
|
Badem
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01-Eylül-2022 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() ![]() ![]() |
Merhabalar ben burda yeniyim,yardim ederseniz sevinirim, kendimi bildim bileli agiz kokusu problemi yasiyorum bademcik taslarimdan dolayi, bundn eminim çünkü bademck taslari temizleme aparatiyla bademciklerim temizlendiginde koku 1 haftaligina filan kayb oluyor sonra taslar olustukca yine koku geri geliyordu ,bide oksijenli suyla gargara yaptigimda koku 1,2 günlügüne geçiyodu. ama su an 2,3 haftadir durum deyisti, sanki bademciklerimi tamamen temizleyemiyorum, ne yapsam koku geçmiyor, biraz azaliyor sadece, geniz akintimda yarandi, bu geçmeyen koku sadece sol tarafimda, sagdakini rahat temizleye biliyorum, kulak çöpünu sol bademcigime sürüp kokladigimda gerçekten kokunun ordan geldigini anliyorum, böyle durum yasayan oldumu? Bademcik ameliyyati olursam geçermi bu durum?
|
|
![]() |
|
Tospik
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 400 |
![]() ![]() ![]() |
Bu konu KBB uzmani Mert beye canli yayinda soruldu. Agiz kokunuza sebep olan bakteriler tükürügünüz araciligiyla bademcik ceplerine doluyor orayi da kokutuyor. Bademcik taslari da o kokuya sahip oluyor yani.
|
|
![]() |
|
Tospik
![]() ![]() ![]() |
Yani kokunun kaynagi bademcik taslari degil aslinda. Bademcik tasi yerine o oyuklara minicik çakil tasi koysaniz o da kokacakti |
|
![]() |
|
Badem
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01-Eylül-2022 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() ![]() ![]() |
Eger kokunun kaynagi bademcik tasi degilse neden o taslari çikardigim zaman koku kayboluyor?
|
|
![]() |
|
Tospik
![]() ![]() ![]() |
Ben doktorun yalancisiyim. Mantiken düsününce söyle olabilir; tas olmadan bademcikteki bosluklar iyi kötü hava aliyor ama tas olusmaya basladikça (adi tas ama aslinda yedigimiz süt ve peynirlerdeki kalsiyumun çökelmesiyle olusuyormus çogunlukla) o çukuru doldurmaya basliyor ve tasin arkasinda sikisip kalmaya baslayan bakteriler karanlik, nem ve isidan dolayi daha çok üremeye basliyor ve koku çogaliyor sanirim. Kendi kisisel görüsümdür, bilimsel, tibbi bir görüs degildir. |
|
![]() |
|
Tospik
![]() ![]() ![]() |
tikla Bakin, Colgate de her bademcik tasi koku yapmaz diyor. |
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |