Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Ben iyilestim
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Ben iyilestim
Mesaj icon Konu: Sonunda Iyilestim Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
<< Önceki Sayfa   2
Yazar Mesaj
ahmetmehmet1
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 316
Alıntı ahmetmehmet1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Ocak-2022 Saat 19:18
Orjinalini yazan: Tospik

Orjinalini yazan: mümkansiz

Arkadaslar 11 ay olmak üzere ve kokudan eser yok. Artik bu illetten kurtuldum. Darisi sizlere. Tekrardan gelirse(umarim gelmez) buraya yazacagim. Özelden mesaj atan arkadaslar olmus hepsine dönüs yaptim. Sormak istediginiz seyler varsa cevaplayabilirim. Ayrica arkadaslar ben bu çözümü bulmak için bütün forumu okudum not aldim ve denedim(karaciger detoksu gibi birsey de vardi o tamamen saçmalik oldugu için denemedim). Size de tavsiyem forumdaki iyilesenlerin nasil iyilestigini not alin ve deneyin. Çözümü 17 yil sonra buldum 17 yil ugrastim lütfen çözümü yok diye düsünmeyin neler hissettiginizi çok iyi biliyorum.

Özele gerek yok ki burdan yazsaniza lütfen.

2.yorum sayfanin, orada 2 ilaç ile geçtigini yazmis.
IP
tasteof
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 6
Alıntı tasteof Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Mart-2022 Saat 13:26
merhaba, yukarida yazmistim FLAGYL sayesinde agiz kokusundan kurtuldum diye.

lakin doktorun dedigi gibi oldu agiz kokum tekrar basladi. doktor bu ilaci verirken 3-4 ay kokuyu keser demisti.

ama uzun yillar sonra agiz kokumu kesen ve kendimi iyi hissettiren bir ilaç oldu FLAGYL.

Buradan sunu anliyorum ki benim agiz kokumun sebebi mide kaynakli mantar veya zararli bakterilermis. çünkü FLAGYL bunu düzenliyor.

IP
Tospik
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 398
Alıntı Tospik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Mart-2022 Saat 15:00
Orjinalini yazan: tasteof

lakin doktorun dedigi gibi oldu agiz kokum tekrar basladi. doktor bu ilaci verirken 3-4 ay kokuyu keser demisti.

ama uzun yillar sonra agiz kokumu kesen ve kendimi iyi hissettiren bir ilaç oldu FLAGYL.

Buradan sunu anliyorum ki benim agiz kokumun sebebi mide kaynakli mantar veya zararli bakterilermis. çünkü FLAGYL bunu düzenliyor.

Merhaba, baska bsr arkadasa da yazdim. 2 orta boy dis sarimsagi halkalar halinde kesip 1 yemek kasigi yogurtla yutun. Bagirsak ve midedeki mantar, maya, mikrop vs yi baskiliyor sarimsak. 1 hafta deneyin bakalim size de etki edecek mi?
IP
squid
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 6
Alıntı squid Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Mart-2022 Saat 18:02

Merhaba, baska bsr arkadasa da yazdim. 2 orta boy dis sarimsagi halkalar halinde kesip 1 yemek kasigi yogurtla yutun. Bagirsak ve midedeki mantar, maya, mikrop vs yi baskiliyor sarimsak. 1 hafta deneyin bakalim size de etki edecek mi?

Sarimsagi yogurta 1 hafta mi tutuyoruz, yoksa sarimsagi yogurt ile karistirip 1 hafta boyunca mi yiyoruz tam olarak nasil yemekten sonra mi once mi aninda mi gunde kaf defa?
IP
Tospik
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 398
Alıntı Tospik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Mart-2022 Saat 18:29
Orjinalini yazan: squid

Merhaba, baska bir arkadasa da yazdim. 2 orta boy dis sarimsagi halkalar halinde kesip 1 yemek kasigi yogurtla yutun. Bagirsak ve midedeki mantar, maya, mikrop vs yi baskiliyor sarimsak. 1 hafta deneyin bakalim size de etki edecek mi?

Sarimsagi yogurta 1 hafta mi tutuyoruz, yoksa sarimsagi yogurt ile karistirip 1 hafta boyunca mi yiyoruz tam olarak nasil yemekten sonra mi once mi aninda mi gunde kaf defa?

2 dis sarimsak alinir, her biri 7-8 er dilime bölünür, bir çorba kasigi yogurda ya da minik bir kase yogurda katilir, karistirilir, yenir. Isteyen çigneyerek yer, isteyen yutar.

Ertesi gün aynisi bir daha yapilir. Günlük yapilir ki vitamini, etkisi kaybolmasin. 2 dakikalik is zaten.

Buna 1 hafta devam edin, bakalim karin gurultulariniz, gaziniz geçecek mi, gaitaniz, diskiniz normale dönecek mi?

Sarimsakta baska hiçbir dogal gidada olmayan 2 antibiyotik oldugunu okumustum. Sonuçta mide bagirsak üzerine ise yariyor sarimsak yemek. Sogan da iyi ama sarimsak baska.

Yalniz flagy gibi çok kuvvetli antibiyotikler sindirim sistemindeki mikroplari aniden öldürebilme kuvvetine sahipken sarimsak yavas yavas yapabiliyor. Flagyl'in 3 günde yaptigi isi sarimsak belki 40 günde yapiyor ama dogal oldugu için bunu yaparken yararli bakterileri öldürmüyor ilaçlar gibi.

Bi deneyin sizde ise yaramazsa en azindan zarari da olmaz. Agziniz sarimsak kokar en fazla. 😁

IP
Geçecek
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 3
Alıntı Geçecek Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Eylül-2022 Saat 13:44
Orjinalini yazan: mümkansiz

Arkadaslar 5. sinifta baslayan bu kokuyu tam 17 sene çektim. En az 30 doktora gitmisimdir hiç bir fayda göremedim. Bademciklerimi dahi aldirdim. daha sonra bu forumda colidur ve flagyl ilaçlarini ayni anda kullanan birisinin basligini gördüm ilaçlari bende kullandim ve geçti. Tam 6 ay oldu ve koku yok.

Daha önce;
-Pastil verdiler ise yaramadi.
-Midede patlayan ilaç verdiler temiz koku verecek diye ise yaramadi.
-Bademciklerimi aldirdim ise yaramadi.
-Dil firçasi ile dilimi firçaladim ise yaramadi.
-Disimi günde en az 3 kere firçaladim ise yaramadi(koku 2 saat sonra tekrar basliyordu)
-Helipak tedavi pakatini denedim ilaç kullanirken geçmisti ancak birakinca tekrar basladi.
-Zeytinyagi içmeyi denedim ise yaramadi.
-Dis ipi kullandim ise yaramadi.
-Elma sirkesi içtim ise yaramadi.
-Kudretnari kullandim ise yaramadi.
-2 defa endoskopi yaptirdim parça aldirlar bir problem çikmadi.
-Reflün olabilir dediler ilaç verdiler(gaviscon) ise yaramadi.
-Gizli reflü olabilir dediler(nasil gizli oluyor bilmiyorum artik) ilaçli tomografi çektiler bir sey göremediler.
-Kan testimde bir sey göremediler
-Idrar testimde bir sey göremediler.
-Gaita testinde bir sey göremediler.
-Burunda egrilik falan olabilir dediler bir sey göremediler.

Umarim siz de çaresini bulursunuz. Gerçekten çok zor bir durum bunu sadece çeken bilir.
IP
Geçecek
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı Geçecek Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Eylül-2022 Saat 13:45
Mümkünsiz durumun nedir koku geri geldi mi
IP
Geçecek
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı Geçecek Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Eylül-2022 Saat 23:32
Arkadaslar, herkes bademcigine dokunup biraz kurcalayip koklayabilir mi ben sag bademcigime dokundugumda çok kötü bir koku aliyorum ancak solda böyle bir durum yok. Lütfen herkes yapip yorumunu yazsin bademcik tasi olabilir mi ameliyat mi gerekir kafamda deli sorular
IP
Brt16
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 11
Alıntı Brt16 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Mart-2023 Saat 02:37
Knk nasil iyilestin bu nefes kokusuyla ilgili görüslerin nelerdir?
IP
Brt16
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 11
Alıntı Brt16 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Mart-2023 Saat 02:40
Kanka nefes kokususuyla ilgili görüslerin nelerdir onun da ilacini biliyorsan yazarmisin
IP
<< Önceki Sayfa   2
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu