|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben iyilestim | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj | ||
ahmetmehmet1
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
![]() ![]() ![]() |
||
2.yorum sayfanin, orada 2 ilaç ile geçtigini yazmis. |
|||
![]() |
|||
tasteof
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19-Kasim-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 6 |
![]() ![]() ![]() |
||
merhaba, yukarida yazmistim FLAGYL sayesinde agiz kokusundan kurtuldum diye.
lakin doktorun dedigi gibi oldu agiz kokum tekrar basladi. doktor bu ilaci verirken 3-4 ay kokuyu keser demisti. ama uzun yillar sonra agiz kokumu kesen ve kendimi iyi hissettiren bir ilaç oldu FLAGYL. Buradan sunu anliyorum ki benim agiz kokumun sebebi mide kaynakli mantar veya zararli bakterilermis. çünkü FLAGYL bunu düzenliyor. |
|||
![]() |
|||
Tospik
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 398 |
![]() ![]() ![]() |
||
Merhaba, baska bsr arkadasa da yazdim. 2 orta boy dis sarimsagi halkalar halinde kesip 1 yemek kasigi yogurtla yutun. Bagirsak ve midedeki mantar, maya, mikrop vs yi baskiliyor sarimsak. 1 hafta deneyin bakalim size de etki edecek mi? |
|||
![]() |
|||
squid
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14-Aralik-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 6 |
![]() ![]() ![]() |
||
Sarimsagi yogurta 1 hafta mi tutuyoruz, yoksa sarimsagi yogurt ile karistirip 1 hafta boyunca mi yiyoruz tam olarak nasil yemekten sonra mi once mi aninda mi gunde kaf defa? |
|||
![]() |
|||
Tospik
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 398 |
![]() ![]() ![]() |
||
2 dis sarimsak alinir, her biri 7-8 er dilime bölünür, bir çorba kasigi yogurda ya da minik bir kase yogurda katilir, karistirilir, yenir. Isteyen çigneyerek yer, isteyen yutar. Ertesi gün aynisi bir daha yapilir. Günlük yapilir ki vitamini, etkisi kaybolmasin. 2 dakikalik is zaten. Buna 1 hafta devam edin, bakalim karin gurultulariniz, gaziniz geçecek mi, gaitaniz, diskiniz normale dönecek mi? Sarimsakta baska hiçbir dogal gidada olmayan 2 antibiyotik oldugunu okumustum. Sonuçta mide bagirsak üzerine ise yariyor sarimsak yemek. Sogan da iyi ama sarimsak baska. Yalniz flagy gibi çok kuvvetli antibiyotikler sindirim sistemindeki mikroplari aniden öldürebilme kuvvetine sahipken sarimsak yavas yavas yapabiliyor. Flagyl'in 3 günde yaptigi isi sarimsak belki 40 günde yapiyor ama dogal oldugu için bunu yaparken yararli bakterileri öldürmüyor ilaçlar gibi. Bi deneyin sizde ise yaramazsa en azindan zarari da olmaz. Agziniz sarimsak kokar en fazla. 😁 |
|||
![]() |
|||
Geçecek
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20-Eylül-2022 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
![]() ![]() ![]() |
||
|
|||
![]() |
|||
Geçecek
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20-Eylül-2022 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
![]() ![]() ![]() |
||
Mümkünsiz durumun nedir koku geri geldi mi
|
|||
![]() |
|||
Geçecek
![]() ![]() ![]() |
||
Arkadaslar, herkes bademcigine dokunup biraz kurcalayip koklayabilir mi ben sag bademcigime dokundugumda çok kötü bir koku aliyorum ancak solda böyle bir durum yok. Lütfen herkes yapip yorumunu yazsin bademcik tasi olabilir mi ameliyat mi gerekir kafamda deli sorular
|
|||
![]() |
|||
Brt16
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08-Mart-2023 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 11 |
![]() ![]() ![]() |
||
Knk nasil iyilestin bu nefes kokusuyla ilgili görüslerin nelerdir?
|
|||
![]() |
|||
Brt16
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08-Mart-2023 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 11 |
![]() ![]() ![]() |
||
Kanka nefes kokususuyla ilgili görüslerin nelerdir onun da ilacini biliyorsan yazarmisin
|
|||
![]() |
|||
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |