Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: Geniz Akıntısı Tip 2 Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
<< Önceki Sayfa   4 Sonraki >>
Yazar Mesaj
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Ocak-2014 Saat 20:07
Hocam, saç boyasıyla diş beyazlatmak nerden aklınıza geldi?   Bravo gerçekten. Yasal sorun yoksa forumda paylaşın biz kullanalım.
IP
Mehmet
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 388
Alıntı Mehmet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Ocak-2014 Saat 08:32
Amerikan filmlerinden bildiğim kadarıyla; :)

Bazı tıp merkezleri, yada ilaç üretim şirketleri; seri üretime sokulmamış ve güvenilirliği kanıtlanmamış ilaçların, yan etkilerini gözlemleyebilmek amacı ile bazı gönüllü şahıslara kağıt imzalatıyor ve para karşılığı bu ilaçları denetiyordu.

Hocam bu damlayı iyi ilişkileriniz olan tanıdık bir ilaç şirketi kendi ürünüymüş gibi piyasaya sürmeden bu tarz deneyler yapamaz mı?
IP
evian
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 220
Alıntı evian Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Ocak-2014 Saat 20:22
hocam bugun gittim rihinoplastique doktoruna bakti burnumada sol taraftaki deviasyon yolunun cok dar oldugunu ve genzimde çocukluk çaglarinda olup sonradan yetiskinlige dogru kaybolan bir seylerden bahsetti onlar gitmemis tam anlamiyla yivarlak cikintilar kalmis dedi ve bu bolgede vegetationlar oldugunu iritasyona ve inflamasyon a sebebiyet verdigini bu bolgeleri alacagini geniz akintisininn ve mukos birikmesinin sona erecegini soyledi ona gore neden bu imis subat besinde yaticam altisinda ameliat edecek hayirlisiyla (birde senin kafanda sorun sabahlari falan olabilir olsada nedeni bu dediklerimdir dedi senin agzin kokmuyo aksine cok guzel kokuyosun dedi benim yuzlerce hastam var seni kandiracak degilim dedi )
IP
sifa
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Gönderilenler: 255
Alıntı sifa Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Ocak-2014 Saat 10:59
Genizde cocukluk caginda olusupta sonradan kaybolmasi gereken sey nedir??Hani bizim doktorlar bu kadar ayrintili inceleme yapmiyor ya en azindan ne olabilecegini anlatirsak bakip var ya da yok derler. O yuzden sordum..
Bir de vegetation ur, tumor gibi birsey degil mi eger boyleyse bucok ciddi bir durum degil mi yani sana verdigi rahatsizlik sadece akinti ve.koku mu?? Ayrica inflamasyon diyorsun iltihap dedigimiz sey vucutta bu kadar uzun sure kalipta hic mi belirti vermez rahatsiz etmez?? Bir de bunlar ciddi seyler olup nasil daha once farkedilemez yani bu doktor farkli bir aletle bakmis olabilir mi kbb bolgenize??

Tabi hepsinin yanisira cok gecmis olsun bu sefer son ameliyatin olur insaAllah. Subatin 5ini ve gelismelerini heyecanla merakla bekliyoruz..
IP
evian
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı evian Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Ocak-2014 Saat 22:46
sifa doktor frnsizca bir terim kullandi hergun duymadigim için unuttum ama bademcik benzeri bir doku dedi sanirim adenoidtir bence buyuk ihtimal ama emin degilim o bolgede iste çok girinti cikinti varmis ! kabarcik seklinde yuvarlak ! vegetasyonda bole kalinti birikinti mukos veya burunda toplanan mikroorganizmalar olu doku vs vs gibi ciddi hastalik belirtisi gostermeyen bir olusuma deniyor .inflamationa ve geniz akintisina bu sebebiyet veriyordur dedi.bunlari alirsak ameliyatla hersey duzelicek dedi. dusunun biraz karar verince arayin isterseni_ dedi gulduk dedim bunca zamandir dusunuyorum dedim tamam dedi su an yogunum ama subatin besinde yer var dedi kabul ettim .çok tesekkur ederim iyi dileklerin için darisi basiniza insaAllah.
IP
Mehmet
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı Mehmet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Ocak-2014 Saat 14:31
İnşallah ameliyatın başarılı geçer evian. Ameliyattan sonra yazarsın bize.
IP
effect
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 299
Alıntı effect Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Ocak-2014 Saat 20:01
hocam sizin ürettiğiniz burun spreyini yasalar yüzünden kullanamıyoruz ama en azından piyasada uzun sureli kullanabileceğimiz ve gercekten işe yarayan bir sprey/damla öneriniz var mıdır acaba?
IP
Helicobacter
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 123
Alıntı Helicobacter Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Ocak-2014 Saat 12:39
geçen hafta onkoloji hastanesine tekrar muayene olmak için gittim. dahiliye doktoruna herşeyi açık açık anlattım. daha önce yaptırdığım bütün endoskopilerin, karaciğer ve tükürük bezleri ultrasonlarının, kan idrar gaita tahlil sonuçlarının ve burun tomografisi görüntülerinin hepsiyle gittim. doktorun söylediği, geniz akıntısı önemli sebeplerden biridir ve önce ameliyat olman lazım. burundan ameliyat olan arkadaşların rahatsızlıklarının devam etmesi önemli bir soru işareti benim için. burundan ameliyat olup kokusu geçmeyen arkadaşlar acaba hangi branşa üzerine yoğunlaşıyorlar?
IP
effect
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı effect Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Ocak-2014 Saat 19:33
http://www.youtube.com/watch?v=JTNndFJ5qBk
IP
effect
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı effect Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Ocak-2014 Saat 09:45
Doktora gittim. Paranazal istedi. Paranazal raporunda yazanlar;

"solda belirgin olmak üzere alt ve orta konkalar hipertrofik olup nazal septumun sağa deviasyonu mevcut.

....
etmoid sellülerde mukozal ödem ve kalınlaşmalar izlenmekte.
..."

Doktorun dediği "kemikte bir eğrilik söz konusu, saga supur var. bu nedenle sağ tarafta konkada ufak bir şişme sorun oluşturup yolu tıkıyor. sol tarafta kendini saga kompanze etmek için şişiyor.

Aynı hastanede ameliyat olduğumu belirttim. (başka doktora). Bilmiyorum belki hastaneyi savunmak için belki de doğru söylüyor; ikinci ameliyatı yapamayız zaten burnun çalışma yapısını bozarız dedi.

Kemikte eğrilik sorun yaratacak düzeyde değil denmişti bir çok doctor tarafından. ki kendi doktorumda bu yüzden kemiğe dokunmamıştı. şimdi de tekrar kemik eğriliğinden bahsediliyor. resmen dünyam yıkıldı odasından çıkarken. onca acı hüsranla sonuçlandı.
ikinci ameliyatı bile olurum onca acıya ragmen ama ailem yaptırtmaz ki. üstelik kaş yaparken göz de çıkarabilirler.

Tek avuntum doktorun verdiği yan etkisiz ürün.;

Narivent pomad, bağımlılık yaratmıyormuş. İstenildiği kadar kullanılabilirmiş. ödem çözücüymüş.

alıp deneyeceğim:/
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Ocak-2014 Saat 19:47
Geçmiş olsun Effect. Ameliyat olman tehlikeliyse, burun etleri için radyofrekans yöntemini kullanabilirsin. Burun eti kesme , küçültme gibi ameliyatlar da var. Asıl sorunun kemik eğriliği mi burun eti şişmesi mi ?

Sinüsleri, burun içini temizlemek için bitkisel olarak cırtlatan(ebu cehil karpuzu) kullanabilirsin. Bir ara ben de araştırmıştım, öldürücü diye vazgeçmiştim. Sonradan öğrendiğime göre Eskişehir'deki tıp fakültesi satışını yapıyormuş ama artık satmıyormuş. Üniversite bile satışını yapıyorsa demekki işe yarıyor. Anlayan, bilen birinden bulabilirsen çok çok dikkatli kullanark bir sonuç elde edebilirsin.
IP
Helicobacter
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı Helicobacter Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Ocak-2014 Saat 15:51
2013' ün haziran ayında radyofrekans yöntemiyle burun etlerini yaktırdım. önce biraz şişlik ve kanama oldu. sonra nefes alışım düzeldi ama son zamanlarda tekrar büyüme oldu sanki.
IP
kara
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 3
Alıntı kara Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Ocak-2014 Saat 16:58
hocam geniz akıntısı için reischi mantarı panaks bitkisel kapsül önerdiler.akıntıyı keser dolayısyla kokuda ortadan kaybolur dediler.fikrinizi merak ediyorum
IP
effect
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı effect Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Ocak-2014 Saat 18:37
Adanalı teşekkürler. sinüsleri temizdi zaten, dediğin bitkisel için şuan için cesaret edemeyebilirim. narivent baya işe yaradı.

RF de işe yaramıyor çünkü geçici bir tedavi yöntemi.
Burun etleri dinamik yapıda olduğundan tekrar şişiyor.

eğrilik ciddi boyutta değil aslında.sanırım benim burun yapım çok küçük.

Doktor lazeri önerdi. Baya da övdü. etkisi kalıcı imiş.

Hastanede lazer cihazı yok dedi ama alacaklarmış.

Şİmdilik narivent işinizi görür dedi gerçekten de gördü.

Bugün aldım burun deliklerime sıkmamla beraber burnum akmaya başladı:) bendeki sorun akıntının ödem haline gelmesi. ve artık akmaması. bu sprey resmen çözdü tüm ödemi.

üstelik tıkanıklığı da açtı.
Çok şükür ki bağımlılık yaratmıyormuş ve dokulara zarar vermiyormuş , şimdiye kadar onca araştırmada nasıl bulamadım hayret.

Geniz akıntısı ödem rinit olan arkadaşlara şiddetle öneririm.

IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2396
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Ocak-2014 Saat 10:31
Orjinalini yazan: kara

hocam geniz akıntısı için reischi mantarı panaks bitkisel kapsül önerdiler.akıntıyı keser dolayısyla kokuda ortadan kaybolur dediler.fikrinizi merak ediyorum

Bitkisel ürünlere karşı değilim ama ben bu tür şeylere genel olarak pek itibar etmiyorum.
-M

IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Ocak-2014 Saat 22:55
Reishi mantarı; çok fazla abartılmış, şişirilmiş bir ürün. Adana'da Gökçeli Cafe diye bir yer var. İlk kez orada görmüştüm. Duvarlara reklamlarını asmışlardı. Takvim gazetesinde haber olmuş, güya kadının biri bu mantarı kullanarak hastalığı yenmiş. İnternetten araştırdım ( Doktorların bam teline basan söz :) ) ölümsüzlük mantarı deniyormuş, iyi gelmediği hastalık yok! Hatta o cafede, reishi'den diş macunu yapılacağı, " ortaklar - üreticiler aranıyor " diye bir ilan bile vardı. ( ayrıca bu mantarın veya buna benzer bir şeyin kahvesi vardı; gastrite, reflüye, dikkat dağınıklığına vs vs iyi geliyordu... )

Bence, ille bitkisel ilaç kullanacaksanız, bizim geleneksel bitkilerimizden yararlanın. Hem onlar daha çok denenmiş hem daha hesaplı. Panaks denen rezalete hiç değinmiyorum. Kutusuna bile elinizi sürmeyin.

Genel olarak da baktığımızda bir ürün birden çok şeye faydalıysa % 99 sahtekarlıktır. Koskoca doktorlar, uzmanlar yıllarca uğraşıyor bir ilacı zor üretiyor. O ilaç da en fazla bir iki hastalığa etki ediyor. Bir bitki nasıl yüz tane hastalığa iyi gelir ?

Tabii, insan bu dertten kurtulmak için en olmadık şeylere sarılıyor. Şu adresi okuyun. Mantarla ilgili önemli uyarılar var.

http://reishi.com.tr/reishi-mantari-alirken-bilmeniz-gerekenler/
IP
kara
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı kara Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Ocak-2014 Saat 15:48
teşekkürler
IP
kara
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı kara Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Ocak-2014 Saat 15:49
sagolun hocam
IP
evian1
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 7
Alıntı evian1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Şubat-2014 Saat 14:37
hocam ben sifreyi unuttum evian giris yaparken sifremi unuttum falan diye birsey cikmio simdi clinique deyim ben dun ameliyat oldum .
IP
Helicobacter
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı Helicobacter Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Şubat-2014 Saat 16:03
evian geçmiş olsun. gelişmeler konusunda çok mreklıyım. sen bi iyileşsen buradaki herkes için yeni umutlar başlar...
IP
evian
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı evian Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Şubat-2014 Saat 11:33
inchAllah ,bakalim ne olucak ilk uç gunu çok zor bir operation ama aci kesinlikle fazla yok ! sadece burna soktuklari cubuklar çok rahatsi edio ve kan tadi ve pihtisi var burunda genizde bu sabah iltiapli akinti gibi seyler vardi ama gunduz akinti filan yok ! deviasyon yollarini actilar,sinuslerimi deldiler ve genimi kazidilar
IP
effect
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı effect Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Şubat-2014 Saat 16:48
geçmiş olsun evian, inşallah iyi haberlerini de alırız.
IP
Helicobacter
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı Helicobacter Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Şubat-2014 Saat 00:07
seni baya yormuşlar ameliyattan sonra birkaç gün zor geçiyor diyorlar. biraz sabır...
geçmiş olsun.
IP
evian
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı evian Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Şubat-2014 Saat 17:10
hepinize çok tesekkur ederim iyi dilekleriniz için rabbim sizlerede sifa versin inchAllah ! bugun 6 gun operasyondan sonra sabah kalkinca sadece kurumus kan kokusu var azcik,onuda okyanussuyuyla yikiyorum geciyor.geniz akintisi falan hic bir sey yok !dilimde pas olmuyor,burnum tikanmiyor ve cok guzel nefes aliyorum aldigim nefesi ta cigerlerimde hissediyorum sanki mentollu gibi,herunki yillardir agimda hissettigim tad tamamen yok oldu . çok iyi oldu Elhamdulillah . Allah'im hepinize sifa nasip etsin insallah ,fiziksel bir degisiklik olmuyor ameliyatta sadece ilk basta çok buyuyo burnunuz icine onbes cm yakin sikistirilmis pamiktan tahta gibi cubuk sokuyolar ta kafatasindaki bosluga kadar,kan temasettikce sisiyor kani topluyor,ve yuzlerce kez haççum yapmak geliyor,bide sabahlari bogaz kulaklar ve geniz sanki kedi tirmalamis gibi oluyor sanki kulaklardan ates cikicakmis gibi,ama sonrasi çooook rahat ve çok mutluyum ya ! Allah sizede sifa versin ! ''Amin'' yaptiklarini tekrar yazayimda belki fikir verir sizede konsultasyonlarinizda ; sinuslerimi acip acilan sinuse baska delikde acildi ,burun içindeki etler alinip genisletildi ust solunum yolu,ve genzim anadoidien yerinden vegetation kazimasi yapildi ta kucuk dilimin altina kadar !
IP
sifa
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı sifa Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Şubat-2014 Saat 08:35
Evian cok cok gecmis olsun. Ve sanirim gecti artik insaAllah tamamen kurtulmussundur. Birimizin kurtulmasi bize umut oluyor. Sen yinede bizi ihmal etme firsat bldukca kendinle ilgile gelismeleri degismeleri yazmaya calis.
IP
Helicobacter
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı Helicobacter Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Şubat-2014 Saat 12:59
eee?? bitti mi yani? bu kadar mıydı?
IP
Mehmet
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı Mehmet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Şubat-2014 Saat 13:21
Evian kardeşim çok çok geçmiş olsun. İnşallah 1-2 güne kadar yanma hissin falanda kalmaz. Senin adına çok sevindim. Bir tat oluyor ya ağızda böyle sanki pas tadı gibi... o geçti mi? Dediğine göre nefes alış-verişin düzelmiş, ve dilinin üzerindeki pas geçmiş. Tabi bu geniz akıntısı da geçmiş ve artık dilinin arkasına bakteri birikmiyordur ve inşAllah hiç bir zamanda nüksetmez.

Murat Hocam; evianın yaptırdığı şeyleri tam anlayamadım, sizde anlatır mısınız, çünkü bende inşAllah Mayıs ayında askerim ve askere gitmeden olayım bari.

Sinüse delik ekstra delik açılması nedir? Vegetation kazıması nedir? Anadoid yeri neresidir? Oradan itibaren mi kazınmaya başlanmış?
IP
bir hayalim var
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 231
Alıntı bir hayalim var Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Şubat-2014 Saat 13:32
evian geçmiş olsun, o buruna yapılan tamponun nasıl sıkıntı yarattığını iyi bilirim .. neyseki o aşamayı gecmişsin. Tez zamanda sağlığına kavuşur, bu dertten de kurtulursun inş.
IP
effect
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı effect Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Şubat-2014 Saat 18:25
Evian geçmiş olsun tekrar, çok teferrutlı şekilde yapılmış ameliyat. Ben geçen gün gittiğimde kbb doktoru adenoid olayı binde bir kişide olur dedi.hiç üstünde durmadı bile.
Burun etlerin nasıl alındı? tamamı mı alındı. sende deviasyon yokmuydu?

valla kalkıp fransaya senin kbb doktoruna gideceğim nerdeyse ama şartlar elvermiyor.
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2396
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Şubat-2014 Saat 08:19
Orjinalini yazan: Mehmet

Murat Hocam; evianın yaptırdığı şeyleri tam anlayamadım, sizde anlatır mısınız, çünkü bende inşAllah Mayıs ayında askerim ve askere gitmeden olayım bari.

Evian kardeşimize doktorunun ne yaptığını bilmiyorum ama buna benzer vakalarda ortalama 60 gün ağız kokusu tatminkar şekilde kayboluyor.
-M
IP
evian
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı evian Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Şubat-2014 Saat 11:59

tesekkur ederim iyi niyetleriniz için ! adanoid konusunda hakli olabilirsiniz boyle bendeki gibi nadir olurmus yas ilerleyince onlar kaybolurmus bende gitmemis kabarcikli cukurlu kalmis orayi kaziyip duzelttiler! kuçuk dilimin arkasina kadar ! deviasyon yollarini actilar evet birde daha onceden ameliyat edilen sinusleri acmislar çunki geri kapanmis dedi daha iyi havalansin diye baska delikte acmislar ! daha detayli gozlem yapmislar ben uyumusken kalinlasma ve sinuzit bulunan bolgeyide almislar ! gerisini bende bilmiyorum ne yaptilar nasil yaptilar doktor odama konusmaya geldiginde bu dediklerimi anlatti . sonra on onbes dakikada turkiyeden konustu :) bizim oralariseviyor ben burnum agriyor diyorum o diyor bir balik ekmek yemege gitmeliyim turkiyeye diyo galatasaray diyo :))
IP
evian
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı evian Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Şubat-2014 Saat 12:05
ha bide unuttum sinuslerime ilaç koymuslar neyse artik
IP
derdnz
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 22
Alıntı derdnz Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Şubat-2014 Saat 12:21
Orjinalini yazan: aydinmur

Orjinalini yazan: Mehmet

Evian kardeşimize doktorunun ne yaptığını bilmiyorum ama buna benzer vakalarda ortalama 60 gün ağız kokusu tatminkar şekilde kayboluyor.
-M

bu belli bir zaman sonra geri gelecek demek mi oluyor Hocam?
IP
effect
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı effect Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Şubat-2014 Saat 20:57
Evian çok daha farklı işlemlere tabii tutulmuş benimkinden. Olumlu sonuçlanacağını canı gönülden diliyorum.

Benim ameliyattan sonra kabustan uyanmış gibiydim bir sure. Hala inanamıyordum. günler geçtikçe rahatlamaya başladım. tedirginlik kayboldu. diş fırçalamanın bu sorunumla hiç alakası olmadığını anladım. ağzımdaki tat hep aynı ve iyiydi.

nefes alışlarım daha derindi.

sonra yavaş yavaş eski haline döndü. tekrar kabusa çevirdi. doktorun %85 iyileşirsin dediği durum %50-55 e indi.

Başka doktora gittim, burun eğriliği dedi.
Sinirden deliye döndüm. Kimi çok önemsiz eğrilik diyor, kimi her insanda o kadar olur diyor..

Bu doktor burun etlerine lazer yapalım dedi. Lazeri etin içine yaparak konkayı kurutmuyoruz biz diyor. Geri dönüşü var mı diyorum. Yok diyor ama kendi de inanmıyor dediğine.

Burun etleri canlı yapılar. Şişmesi gerekiyorsa damarlar kanla doluyor ve şişiyor hacmi genişliyor. Daralması gerekiyorsa tam tersi. Bu sürec durdurulamaz. Bunu engellemenin tek yolu burun etlerini sabitlemek ki bu da canlı organizmayı öldürmek demek. Şuan belkide saçmalıyorum bilmiyorum. Okuduğum yüzlerce bilginin harmanı bunlar.

Benim evianın kasabadaki doktoru gibi bir kbb doktoruna ihtiyacım var.
IP
sifa
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı sifa Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Şubat-2014 Saat 18:30
Evian nasilsin?? Nasil oldun?? Koku durumun saglik durumun nasil??
IP
evian
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı evian Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Şubat-2014 Saat 22:46
çok iyiyim! hergunki agzimdaki tad artik yok. geniz akintisi cok az, gicik olmuyor eskisi gibi! iyide nefes aliyorum ! ama temizledigim zaman iltihapli kanli akinti geliyor hàlà :sabahlari hafif bir yara kan kokusu var gibi
IP
helpme
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 5
Alıntı helpme Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Şubat-2014 Saat 18:37
geçmiş olsun evian güzel ve umut verici haberleri bizlerle paylaşmaya devam et lütfen..
IP
Helicobacter
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı Helicobacter Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Şubat-2014 Saat 22:07
hadi evian, sen kurtulsan herkes sevinecek. bu site ve murat hoca' nın gayretleri herkese umut oldu. burada murat hoca' dan ve birbirimizden çok şey öğrendik. birimiz kurtulsa çok şey değişecek.
ayrıl da gel evian...    
IP
anamuur
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 53
Alıntı anamuur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Şubat-2014 Saat 18:42
dualarimiz seninle evian insallah kurtulacaksin :) murat hocadan allah razi olsun burada birbirimize destek olup birgun hepimiz kurtulacaz allahin izniyle :)
IP
Josephine
Üye
Üye

Gönderilenler: 72
Alıntı Josephine Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 24-Şubat-2014 Saat 00:40
evian geçmiş olsun... İstanbulda iyi bir rinoplasti doktoru önerebilecek varsa özelden msj atabilirse sevinirim... (bende de anatomik problemler mevcut, sinüs drenaj yeri yanlış ve farenkste kaldırımtaşı dedikleri foliküler görünüm var ve bu dokular soruna neden oluyor)

@aydınmur hocam, sizin de önerebileceginiz sevkedebileceğiniz kbb hekim var ise gitmek isterim.

Teşekkürler.
IP
<< Önceki Sayfa   4 Sonraki >>
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu