Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Söyleyeceklerim var
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Söyleyeceklerim var
Mesaj icon Konu: içimi dökmek istedim Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
Gemi
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 35
Alıntı Gemi Cevaplabullet Konu: içimi dökmek istedim
    Gönderim Zamanı: 01-Kasim-2013 Saat 21:55
Pharmol Zn gargara ise yaramisti ama baska bir agiz kokusu geldi yine. Ne nalet bir bela bu ya. Benim sorunum büyük ihtimalle olmayan dislerim. Sol yanimda yine dis etim sisti. Disçiye verecek param kalmadi artik, devlete gitmek istemiyorum. Bekliyor öyle.
Çözümüm yok, önerim yok. sadece içim dökmek istedim :(
IP
effect
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 299
Alıntı effect Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Aralik-2013 Saat 21:56
Gemi,

Aslinda o kadar sanlisin ki, disten kaynaklanan sorun bence en kolayi çünkü çözümü var. Devamli tuzlu su ve bakimla bile çok yol alabilirsin.

Internete bakiyorum devamli .. bir isik ariyorum ama yok. tek bir kelime yok. hep ayni bambasit cümleler, ortaçagdan kalma söylemler. tek bir cümle yeni bir sey yok..
IP
Gemi
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 35
Alıntı Gemi Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Aralik-2013 Saat 21:30
Bu arada 1 ay önce deviasyon ameliyati oldum, çok rahat nefes aliyorum ama agiz kokusunda bi degisiklik yok.

Effect, benim sorunumun çözümü oldugunu sanmiyorum artik. Dis tedavilerim hiç bitmiyor, ve artik öyle dolgu kanal tedavisi degil, bayagi çekilmesi gereken disler var agzimda. Çekilse yerine köprü veya implant yaptirilacak ve benim artik kanal tedavisi ve kaplamalara para vermekten iflahim kesildi.
Ileride yüksek mercilere gelirsem benim gibileri özürlü sinifina sokucam ve bedava dis tedavisi saglayacagim :) Kazandigim para dis doktorlarina gidiyor ama yine de dislerim çekilmekten kurtulmuyor...
IP
Cihangir
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 24
Alıntı Cihangir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Ocak-2022 Saat 12:35
Her gün 2 kere dislerimi,agizimin her kösesinini firçalarim her gün gargarada kullanirim ama bir gün firçalamayi bikarsam agizim les gibi oluyor.Bunun sebebi nedir?Tanidigim insanlarda böyle degil mesela annem en son 2 yil önce dislerini firçalamistir.Ama ne dislerinde benimki kadar sararma nede dilinde beyazlik var kafayi siyircam
IP
Tospik
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 400
Alıntı Tospik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Ocak-2022 Saat 18:22
Laktozsuz kefir almistik, içtik bitti. Baktim plastik sisesi kaliteli, yikayayim ilerde kullanirim bi yerde dedim. Yikadim, kapagini kapattim.

Sonra kapagi açtim içine su koycaktim, içinden kefirin kendine has kokusu arti beklemekten eksimis bir koku geldi. Sanki mayalanmis gibi bir koku.

Benim agzim da böyle kokuyor. Bizim tükürügümüz veya burun, geniz akintimiz, dis etlerimiz falan bi yerlerde bi seyler bozuluyor, çürüyor, mayalaniyor, mantarlasiyor ve bu koku meydana geliyor.

Belki de tükürügümüzün ph degeri olmasi gereken degerde degildir ve agizdaki bakterilein çogalmasini engelleyemiyordur.
IP
Kelime
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 285
Alıntı Kelime Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Ocak-2022 Saat 08:32
En son ne zaman biriyle sinemaya gittiniz? En son ne zaman bir arkadas grubuyla kafeye gittiniz, maç yaptiniz, ev gezmesi yaptiniz? Bir alisveris merkezinde arkadaslarinizla dolastiniz?

Hava soguk ama gezin arkadaslar; tek basiniza sinemaya gidin, bir kafeye gidin oturun çay kahve için. Bilet alip futbol maçi izleyin. Bir AVM'ye girip dolasin.

Yataktan çikasiniz bile yok biliyorum ama kendinizi zorlayip bugün üç bes saat disarida zaman geçirin. Bunu diyen ben agiz veya vücut kokusunun en siddetlisini yasayan biriyim. Keske yillar önce biri de bana bunlari söyleseydi.
IP
Tospik
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Tospik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Subat-2022 Saat 17:49
Bakin çok açik söylüyorum. 3 kisi birlesip ayri ayri zamanlarda bir insana saka amaçli agzin kokuyor derse o kisi otomatik olarak Tip5 hastasi olur. Bu kötülügü kimseye yapmayin.

Burdakilerin çogu sorunun baslangicini Asansörde biri yüzünü çevirdi, otobüste biri elini burnuna götürdü, isyerinde, okulda falanca yüzünü eksitti, kisir gününde Ayla teyze sigara böregini gömerken yüzüme dik dik bakti, kasiyer para üstü verirken gözlerini kaçirdi, yoldaki kedi beni görünce karsi kaldirima geçti tarzi saçma sapan seyler.

Çogu kisi Tip5 ama farkinda bile degil.

Ben de KBB'ye bademciklerimi aldirmaya gitmistim koku yapiyor diye. Adam alnina taktigi isikli seyle tahta çubukla dilime bastirip neredeyse agzimin içine girip 5 dakika iyice inceledi ve bademciklerin çok küçük, zaten istesen de alamayiz dedi.

Ayrica agzin falan kokmuyor, koksa ben alirdim kokuyu dedi.

Tabii ki inanmadim ve çiktim ordan. Kizdim adama. Neredeyse birisi bize AGZIN LES GIBI KOKUYORRR, CESET MI SAKLIYORSUN ULEN AGZINDAAA, BU NASIL KOKU, IMANIM GEVREDI, CIGERLERIM YANDIIII diye haykirsa mutlu olacaz Ohhh be sonunda beni anlayan biri çikti, bakin agzim gerçekten kokuyormus iste diye.

Bilemiyorum Altan, peki biz bu kokuyu gaipten mi duyuyoruz? Deli miyiz, ruh hastasi miyiz?
IP
bazenhissediyor
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 525
Alıntı bazenhissediyor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Haziran-2022 Saat 21:38
Orjinalini yazan: Biçare

Arkadaslar uzun süredir bu formu takip ediyorum birseyler yazmaya cesaret edememistim artik ne yaptiysam olmadi içimi dökmek istedim yaklasik 5,6 yildir hissediyorum bu kokuyu daha dogrusu hissettirdiler insalarin bana karsi hal hareketlerinden dolayi ben fazla almiyordum yaptiklarimi anlatayim bademcik ve burnumdan kemik egriligi ameliyati oldum çektirdigim dislerim oldu dolgu yaptirdigim dislerim oldu mide ilaçlari kullandim diyet vesaire daha sonra orta sert dis firçasi kullaniyorum ve sürekli dil temizligimide yaparim böbrek kbb kontrolleri sadece midemi ve cigerlerimi kontrol ettirmedim bariz bir rahatsizligim yok onlardan çünkü sonuç olarak ne yaptiysam olmadi bunu hep Allahtan gelen bir imtihan olarak düsünüyorum çok gecelerce aglayarak dua ettim bu sorun yüzünden isimi biraktim bütün arkadaslarimdan uzaklastim evlilik falan hayal bahsetmiyorum bile insallah birgün hepimiz kurtuluruz bundan hep kendime dua ettiginde forumdaki arkadaslarima da dua ediyorum elimizden gelen herseyi yaptiktan sonra daha ne yapabiliriz ki

Allah yardimcimiz olsun
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..      
IP
Tospik
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Tospik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Temmuz-2022 Saat 07:44
Bazi arkadaslar benim terim bile kötü koöuyor demisti, sebebi bu olabilir : tikla
IP
unfair
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 7
Alıntı unfair Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Temmuz-2022 Saat 03:03
Ben de kbbye gittim geçende agiz kokusundan dolayi. Adam beni teselli etmeye çalisiyor resmen. Neymis sabahlari prenseslerin bile agzi lagim kokarmis. Arkadaslar çogunun bu sorunun ne oldugundan haberi bile yok. Üstüne gitmezsek çözüm bulamayacagiz.
IP
Tospik
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Tospik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Temmuz-2022 Saat 13:37
Murat hoca dil firçalamayla ilgili bir video yayinlamis.

tikla
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu