|
|
Söyleyeceklerim var | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Söyleyeceklerim var |
Konu: vitamin eksikliği | |
Yazar | Mesaj |
dadaş87
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 07-Mayıs-2013 Konum: Erzurum Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 36 |
Konu: vitamin eksikliği Gönderim Zamanı: 02-Aralık-2013 Saat 21:51 |
yeniden herkese merhaba..
cuma günü ünv hastanesi gastroenteroloji bölümüne gittim açık açık sıkıntımı anlattım hatta eşimi de yanımda götürdüm ona da anlattırdım sağolsun doktor ciddiye aldı dikkatli dinledi ne yapabileceğini düşündü önceki endoskopileri kabul etmedi kendim görmem gerek dedi endoskopi yaptı bugün beni herşey tertemiz çıktı hiçbirşey yok. birkaç tetkik istedi demir eksikliği çıktı bende bu ağız kokusuna neden olabilir dedi fakat demir eksikliğine neyin sebep olduğunu bulmamız gerekiyor dedi kolonoskopi yapmamız gerekiyor dedi geri emilimde bir sıkıntı varmı bunu öğrenelim dedi. birde baryumlu mide grafisi istedi. bu çarşamba mide grafisi çekiliyorum haftaya çarşamba da kolonoskopi olucam sonuçlarına göre doktor bi tedavi başlatacağını söyledi. daha hiçbirşey net bile değil ama bazı şeylerin olumlu gitmesi bile mutlu etti beni.. dua edin arkadaşlar.. |
|
Helicobacter
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 17-Şubat-2012 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 123 |
Gönderim Zamanı: 03-Aralık-2013 Saat 11:32 |
aramızdan bir kişi bile kurtulsa herkese umut olur. dualarımız seninle...
|
|
dadaş87
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 07-Mayıs-2013 Konum: Erzurum Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 36 |
Gönderim Zamanı: 04-Aralık-2013 Saat 13:41 |
bugün baryumlu mide ve duodenum grafisi çekildim bakalım ne olucak..
|
|
dadaş87
Gönderim Zamanı: 11-Aralık-2013 Saat 17:57 |
bugün kolonoskopi oldum tertemiz çıktı, baryumlu mide grafisi çektirdim tertemiz çıktı endoskopi oldum çertemiz çıktı. dünyanın en sağlıklı insanı benim yaa :(
|
|
evian
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 27-Aralık-2011 Konum: Ağrı Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
Gönderim Zamanı: 11-Aralık-2013 Saat 20:58 |
uzulme ne guzel dadas farkinda degilsin ama kaçtane sebebi elemine ettin bu haberinle masaallah ! simdi sinus ve farenk bolgelerine yogunlasmalisin
|
|
dadaş87
Gönderim Zamanı: 12-Aralık-2013 Saat 20:04 |
SİNÜS TOMOGRAFİSİ DE ÇEKTİRDİM TEMİZ ÇIKTI. dün kbb doktoruma gittim süreci anlattım daha önce söylediği şeyi söyledi bademciklerin çok girintili çıkıntılı yemek artıkları oralarda kalıp koku yapıo olabilir dedi. geçen ağzıma bi parça geldi ilk kez öle birşey oldu zaten ama iğrenç birşeydi onuda söyledim bnimde aklıma ondan başka birşey gelmiyor artık dedi. peki ne öneriyorsunuz dedim bademcikleri aldırmaktan başka çaresi yok dedi fakat öğretmen olduğum için ya sömester de ya da yaz tatilinde aldırmamı önerdi. bende bi bakiim eğer dayanamazsam ararım sizi gelirim alırsınız bademcikleri dedim tamam dedi.
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|