|
|
Söyleyeceklerim var | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Söyleyeceklerim var |
Konu: Alerji ve ağız kokusu | |
Yazar | Mesaj |
kokuylasavasan
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 05-Mart-2012 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 15 |
Konu: Alerji ve ağız kokusu Gönderim Zamanı: 18-Nisan-2014 Saat 14:22 |
Merhaba,
Öncelikle ben pazarlamacı değilim, para istemiyor ve ürün reklamı yapmıyorum bunu söyleyeyim. Ben bu konuyla ilgili siteye mesaj atıyorum ama maalesef yayınlamıyorsunuz. TheraBreath diye bir Gargara ve Burun damlası test ettim. anaerob bakteri ve candida mantarı yüzünden bu şikayetleri yaşıyan arkadaşların; düzenli olarak kullandıkları sürede şikayetlerinde çok büyük ölçüde azalma yaşayacaklarını söyleyebiliyorum. Bunların ithal edilmesi gerekli, gerekli ithalatçılara baskı kurmamızda yardımcı olunuz. Bakın bu 15 gün gargara kullanmadan yaptırdığım test : http://s4.postimg.org/lxk3shvd9/test1.jpg Bu da sonra yaptırdığım : http://s27.postimg.org/4sv4v084z/test2.jpg inanılmaz derecede menunum, diğer arkadaşlarımında faydalanmasını istiyorum. lütfen önyargıları bir kenara kolayım, yararlı olmaya çalışalım. Ben CB12 ithalatçılarına durumu anlattım. Yoğun istek olursa kayıtsız kalmazlar. Meda Pharma Büyükdere Cad. Noramin İş Merkezi. No: 237 Kat: 4 Ofis No: 402-403-404-405-406 34000 İstanbul +902123665300 info@medapharma.com.tr Lütfen destek verin! |
|
Mehmet
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 27-Kasım-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
Gönderim Zamanı: 18-Nisan-2014 Saat 16:18 |
Geçen forumda da yazmıştım. Bazı arkadaşlar daha önceden alerji ilaçları kullanıp koku geçmesini istiyorsan en faz 5 ay falan kullanman lazım diyorlardı. Bende ısrarla kuzenimin kullandıktan çok kısa bir süre sonra ağız kokusunun geçtiğinden bahsetmiştim. Neyse xzyal midir nedir adı batasıca hapı evde buldum ve kullanayım dedim. Gece yatmadan aldım ve koku sabah az da olsa vardı sonra kahvaltı yaptım ve kokudan eser kalmadı! 3 gün üst üste kullandım ve normal insanların ağız kokusu nasılsa benim de o şekilde oldu yani 24 saat dolmadan etki etti ve asıl önemlisi % 90 oranında geniz akıntısını kesti. Hatta üstüne üstlük burnumdan rahat bir şekilde nefes almaya başladım. Ben ciddi alerjik bir adammışım da haberim yokmuş. Demek ki konka şişmesi alerjiden kaynaklanıyor. Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. Askere gideceğim ve bu hap beni çok yoruyor. Sürekli kullanmak için uygun değil sanırım. Zaten 2 gündür almıyorum. Bir tane de burun spreyi vermişti onu mu denesem ki yada bunun doğal bir yolla çözümü var mı? Sanırım alerji testi yaptırmam gerekiyor
|
|
Misafir
Misafir |
Gönderim Zamanı: 18-Nisan-2014 Saat 19:32 |
Valla ben de body mint diye bir ilaç getirtmek için çok uğraştım, olmadı. Bu tür ürünlere ulaşmak zor. Firma, bin iki bin kişi bile olsa bu işe girmez. Kendilerine kaç lira kâr kalacak ki ?
Ya yurtdışından bir arkadaş bize bu ürünleri getirecek ya da biz aramızda para toplayıp birimizi yurtdışına göndereceğiz :) CB12 için şunu söyleyim, internetteki açıklamada , kapağında kırmızı tuş var kapağında ölçü var ona göre ayarliyorsunuz diyor. Bana gelen ürünün kapağında ne kırmızı bir şey var ne de kapakta ölçü var. Siz ağız kokunuzu nasıl ölçtünüz ? |
|
bir hayalim var
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 14-Ekim-2013 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 231 |
Gönderim Zamanı: 18-Nisan-2014 Saat 19:49 |
arkadaşlar yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla bu ürünlerden çok memnunsunuz. lütfen biraz daha bahsedebilir misiniz bu ürünlerden?
bunlar sadece alerjisi olanlar için mi? veya ciddi yan etkileri var mı? bir de bunları herkes kullanabilir mi? yani siz kendiniz mi kullanmaya başladınız yoksa doktor tavsiyesi ile mi kullandınız? son olarak dil pasına daha önceki konularda bir arkadaş alerji ilacının iyi geldiğini söylemişti. acaba sizde böyle bir durum mevcutmuydu ? kullandıktan sonra dil pasına ne derece iyi geldi? bu son soru benim için çok önemli. çok soru sordum farkındayım... cevaplayabilirseniz sevinirim. |
|
ÇareSiZseniz ! Çare SiZsiniz !!
|
|
Mehmet
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 27-Kasım-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
Gönderim Zamanı: 21-Nisan-2014 Saat 12:41 |
Admin bey neden yazdıklarımı siliyorsunuz? Yanlış bir şey mi dedim. Sanırım karıştırdınız ve benim konu olarak açtığım bir topiği başkasının mesajı altına yazdınız! Lütfen düzeltin
|
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2395 |
Gönderim Zamanı: 21-Nisan-2014 Saat 15:46 |
Mehmet bey,
Ben sizin yazdığınız her hangi bir mesajı silmedim. Bu güne kadar hakaret, reklam ve spam hariç hiç kimsenin mesajını silmedim. Yanlış, boş, gereksiz, bilim dışı konuşuyor olsa bile veya beni incitiyor olsa bile her yazılanı yayınladım. 1-2 gün önce bir yanlış başlığı düzelttim. Bunun için hesap vermeyi hiç düşünmüyorum. Böyle uygun gördüm. -M |
|
Mehmet
Gönderim Zamanı: 22-Nisan-2014 Saat 12:16 |
Murat hocam yanlış anladınız. Bu konunun ikinci mesajı ve bu konunun başlığı bana ait. Kokuylasavaşan kullanıcı adlı arkadaş değil ben başlattım bu konuyu. Sanki o başlatmış gibi gözüküyor, sorunda buradan kaynaklanıyor. Zaten onun yazdığının alerji ve ağız kokusu ile ilgisi yok dikkat ederseniz. Bu konuyu okuyan arkadaşların kafası karışabilir. Bundan dolayı bu uyarıyı yaptım.
Birde soru soracağım size; alerji olmadan bu alerji ilaçları 10 saatten az bir sürede etki eder mi? Histamin yüksekliği kokuya neden olur mu? Vücuttaki histamin değerlerini ölçen bir test var mı? |
|
kokuylasavasan
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 05-Mart-2012 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 15 |
Gönderim Zamanı: 23-Nisan-2014 Saat 08:32 |
merhaba arkadaşlar.
konular karışmış, zararı yok. soruları cevaplayalım: öncelikle benim şikayetim alerji değil, bakteriler. anaerob bakteriler eminim ki burada bulunan birçok arkadaşın ortak sorunu. aynı şeyleri yüz kez konuşuyoruz; tükrük kokması, dilde yanma, vs… ben bazı platformlarda skype adresimi veriyorum yayınlanmıyor, özellikle kendi deneyimlerimi anlatarak fayda olabilirm diyerek açtığım forum linki veriyorum yayınlanmıyor. Neyse, ben therabreath isimli gargarayı günde 2 kez kullanarak tükrük kokumdan, dilde yanma hissinden, dildeki sarılıktan kurtuldum. halitosis testi 312'den 58'e geriledi. araştırmaya devam ediyorum, alternatifler bulacağım. |
|
Mehmet
Gönderim Zamanı: 23-Nisan-2014 Saat 17:26 |
Arkadaşlar bir şey daha ekleyeyim;
Nidazol içtiğimde koku sıfırlanıyor yani 2 tane 250 mg hap ile, 3 gün rahat rahat 0 koku ile geçiriyorum. Ama bu doğal bir yol değil. Yani çok çok az da olsa insanların bir şeyler yedikten sonra ağzı kokabilir. İşte alerji ilacı kullandığımda koku normal seyrinde kayboldu |
|
Misafir
Misafir |
Gönderim Zamanı: 23-Nisan-2014 Saat 20:28 |
Kokuylasavaşan, Murat Hoca birkaç kez mantarların koku yapmayacağını söyledi. Salya kokusunun değişik nedenleri olabilir.
Forumda mesajlarının yayımlanmadığını söylüyorsun hangi mesajın yayımlanmadı merak ettim. Therabreath'ı önerdin, meda pharma nın telefonunu verdin hatta "PharmolZN umut tacirlerinin ürünüdür " dedin o bile yayımlandı. Üstelik o eleştiri değil bence hakaretti. Adam yıllarca çalışmış, bir şey ortaya koymuş sen kalkıyorsun - Murat Hoca'nın ticari bağı olmasa da - birilerini " tüccarlıkla" suçlamaya çalışıyorsun. " Pharmolzn bende işe yaramadı " de geç git; yarın Therabreath işimize yaramazsa biz de sana mı " umut taciri" diyelim ? Biz burada defalarca ilaç ismi, hastane ismi verdik yayımlandı( flagyl, nidazol, oxyfresh, cb12; dentist, serdar aksoy ... ) Skype adresi vermek yasak olabilir. Onu da özelden ulaştırıyorsun. Deneyimlerimi paylaşmak için forum açtım diyorsun, e burda paylaş deneyimlerini. Belki ben yanlış anladım, kusura bakma. O yüzden daha açık sorayım, arkadaşlarda da soru işareti kalmasın: İki yıldır bu foruma üyesin " 7 " mesaj yollamışsın, benim altı ayda gittiğim doktor sayısı daha fazla. İki yıldır hiçbir ilaçla, doktorla ilgili deneyimin olmadı burada paylaşmadın da bir anda bu gargarayı mı keşfettin ? http://www.adanatoprakdis.com/agiz-kokusu-klinigi.html http://www.eniyihekim.com/ankara_6/nefes-kokusu-doktorlari_371.htm http://www.agizkokusutedavisi.com/ekibimiz.html http://www.medimagazin.com.tr/medilife/genel/tr-agiz-kokusu-tedavi-merkezi-acildi-10-81-18430.html |
|
Josephine
Üye Kayıt Tarihi: 30-Temmuz-2013 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 72 |
Gönderim Zamanı: 23-Nisan-2014 Saat 23:21 |
Arkadaşım 2 şey soracağım:
Birincisi, Therabreath ürünleri Amerikadan Türkiyeye gönderim yok, sen nerden buluyorsun? (ben de almak istiyorum) İkincisi, halitosisi nasıl ölçüyorsun? |
|
kokuylasavasan
Gönderim Zamanı: 24-Nisan-2014 Saat 10:36 |
telfast arkadaşım;
Therabreath ürünlerini amazon.com'dan sipariş etmiştim. elimdekileri kullanıyoum, artık göndermiyorlar... aynı sitede alternatif bir ürün sipariş ettim, geldiği zaman bilgi vereceğim. Halitosis testini dentistanbul hastanesinde yaptırıyorum. Adanali arkadaşım, ben tecrübelerimi burada paylaşmadım, çünkü Murat hoca gönderdiğim mesajda hakkımda olumlu görüşlerini olmadığını söylemişti. Bende dışarıdan hizmete devam ettim. Ama kullandığım bu gargaranın bu kadar az çabayla böyle bir faydası olduğunu görünce önce herkese ulaştırma istedim. ülkeye sokmak dert olduğu içinde kamu oyu oluşturmaya çalışıyorum. Teşekkürler. |
|
bir hayalim var
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 14-Ekim-2013 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 231 |
Gönderim Zamanı: 24-Nisan-2014 Saat 12:24 |
arkadaşlar mesajınızı yazarken en sonda onaylanacaktır diye bir uyarı gelir, bilirsiniz zaten. o uyarıyı görmeden sayfadan veya başlıktan çıkmayınız. belki sorun bundan kaynaklanıyordur.
ikincisi ise lütfen kimse kimseye kızıp azarlamasın.. inanıyorum ki burda hepimiz birbirimize yardımcı olmak için varız. yani kimsenin burayı kötü bir niyetle kullnacağını düşünmüyorum. en azından şimdiye kadar böyle oldu ve olmasını da temenni ederim. o yüzden birbirimizi anlayalım ve aramızda herhangi bir kırgınlık olmasın lütfen. |
|
ÇareSiZseniz ! Çare SiZsiniz !!
|
|
evian
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 27-Aralık-2011 Konum: Ağrı Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
Gönderim Zamanı: 24-Nisan-2014 Saat 12:35 |
Therabreath forumuna baktim cok pahali ve ise yaramior diye sikayetler var !! zaten icerigindede hic bir ozel bilesim yok ( Ingredients: Purified Water, OXYD-8 (Stabilized ClO2), Sodium Bicarbonate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Essential Oil of Peppermint, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Tetrasodium EDTA )Malzemeler: Arıtılmış su, OXYD-8 (Stabilize ClO2), sodyum bikarbonat, PEG-40 hidrojene hint yağı, nane esansiyel yağı, sodyum benzoat, potasyum sorbat, tetrasodyum EDTA !!! portakalli sekerlerinde çinko (zink) kullanmislar ve magnezyum strat koymuslar!
|
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2395 |
Gönderim Zamanı: 24-Nisan-2014 Saat 16:00 |
Belli ki genç, heyecanlı, iyi niyetli ama patavatsız bir insansınız. Ben sizi şimdi hatırladım. Geçen sene bana üçüncü şahısın ağzından bir eposta yazarak bu ürün veya bir madde veya bir eylemin falanca şekilde olduğu söylenmektedir, bu konuda ne düşünmeliyiz şeklinde görüşümü sordunuz. "Buna pek sıcak bakmam" diye yanıt yazdım. Sizin mesajınızı ve benim size verdiğim cevabı bulup burada yayınlayabilirim.? Ben size foruma girin ama konuşmayın, paylaşmayın demedim. İsmime hakaret bile ettiniz ama yayınladım. Bu sizi sevdiğimdendir. -M |
|
aydinmur
Gönderim Zamanı: 24-Nisan-2014 Saat 16:07 |
Gelelim terabret meselesine. Bundan en az 4 sene önce ismi lazım değil bana geldiler ve biz terabret ithal edeceğiz onaylıyor musunuz diye fikrimi sordular. Bu şahıs, şu anda aramızda forum üyesidir. İhtiyaç duyarsa konuşmaya katılsın. Onlara bu gün cb19 için verdiğim cevabı verdim. Hayır kimyası kötü olduğu için onaylamıyorum dedim. (daha sonra neden terabret'in kimyasının kötü olduğunu sorup bana hatırlatın, anlatayım) Ayrıca bu ilaç uluslar arası sahtekar olduğu dedikoduları dolaşan bir isime aittir dedim. İthalatçı olan muhatabım bana sordu, madem terabret iyi değildir o halde ne ithal edelim dedi. Gelin size Pharmol'un formülünü vereyim para istemem, yurt dışına paramız gitmesin, hem siz kazanın hem benim halkım kazansın dedim. O tarihlerde Pharmol'un formülünü henüz çözüm ilaca vermemiştim. Muhatabım ben üretim yapamam, bana en etkili formülü olan ithal bir ilaç söyleyin dedi. TriOral ithal edin dedim. Sevinerek Adana'dan ayrılıp İstanbul'a geri döndüler. 1 hafta sonra telefon açtılar. TriOral bazı sebeplerle ülkemize girmiyormuş, veya satıcısını bulamamışlar, veya anlaşamamışlar veya fiyatı pahalıymış vesaire... Şu anda sebebini hatırlamıyorum ama TriOral 'ı ithal edemediler. Bize B planı söyleyin dediler. Tekrar PharmolZn teklif ettim, tekrar üretemeyeceklerini söylediler. Kötünün iyisi olan "Halita" ithal edin dedim. 2 hafta sonra bu ürünün ithalinin sıkıntı olduğunu söyleyerek geri döndüler. Bana C planı söyleyin ne ithal edeyim dedi. terabret ithal edeyimmi diye tekrar sordu. Ne gerek var paranızı sokağa atmayın bari oksifreş ithal edin dedim. 1 ay sonra telefon ile geri döndüler. istanbuL'da randevulaştık buluştuk, yemek yedik ve bana katalog gösterdiler oksifreş'in hangi modelini ithal edelim dediler. Kimyasal kompozisyonu en makul olan bir kaç oksifreş modeli seçtim, ama onlar hepsini ithal etmişler. Hatta o firmanın ilk veb sitesini bile kendi ellerimle hazırladım ve kendim yayınladım. 1 kuruş ücret almadım. Ben sizin terabret hayranlığınızı bilseydim size 1 koli getirmelerini söylerdim. Daha sonra Çözüm ilaç gibi bir vatansever çıktı ve ülkemizin en güçlü ağız kokusu gargarasını üretti. Minnet borçluyuz. (Not: 1 kuruş ücret almadım). Bu gün hiç tanımadığım Tip 1 hastaları Brezilya'dan, Suudi Arabistan'dan, Amerika'dan, Gürcistan, Kıbrıs, Mısır, Fransa ve Hollanda'dan teşekkür epostası yazıyor, telefon açıp hayatımı kurtardınız diyor. Yurt içinden teşekkür telefonları alıyorum. işte benim ödülüm budur. Sevgili koku ile savaşan bey kardeşim, sizin ağız kokunuzun geçtiği falan yok. terabret ağız kokusunu geçirmez. Ayrıca anlık ölçümler değerli değildir. Şunu okuyun lütfen: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1414 Kim bu gargara ile ağız kokum geçti diyorsa doğrudan tip 5 düşünürüm. Siz temennilerinizi tespit gibi bize sundunuz. Sağa sola sataşmadığınız sürece bir mahzuru yok. -M |
|
Misafir
Misafir |
Gönderim Zamanı: 25-Nisan-2014 Saat 19:45 |
İstanbul'daki veya İzmir'deki arkadaşlar, bu tür Türkiye'de bulunmayan gargaraları belki yabancı mağazaların Türkiye şubelerinden, büyük alışveriş merkezlerinden (AVM) bulabilirsiniz. Türkiye'ye girişleri yasak ama çok önceden depolanmış olabilir.
Hocam, Smartmouth gargara ile Trioral gargara aynı mı ? samrtmouth da alkolsüz, 12 saat ferah nefes vaat ediyor. Tabii, Türkiye'de satışı yok. ( Yazarken aklıma geldi, Listerine nasıl her yerde rahatça bulunuyor ? ) |
|
gizemmmm
Üye Kayıt Tarihi: 10-Kasım-2013 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 52 |
Gönderim Zamanı: 26-Nisan-2014 Saat 08:55 |
Listerinde cinko yok alkol var yani murat hoca daha once aciklamisti
|
|
kokuylasavasan
Gönderim Zamanı: 26-Nisan-2014 Saat 09:10 |
Hayır, ben size 2 yıl önce deneyimleri paylaşıyorum, bu hususta insanlara ulaşmamda yardım eder misiniz ? diye sormuştum. her hangi bir ürün ile ilgili şahsım veya birinin gıyabında bir diaoloğumuz olmadı. Sizde heryerde aynı şeyi söylüyorsun, hakkında olumlu düşünmüyorum demiştiniz. Bende bir gönüllü olarak olayın üzerine hiç gitmedim! Sitede teknik problemler olduğu için yayınlanan mesajları bulamayabiliyoruz. Bazen başka konulara sarkıyor. Bu yüzden yanlış anlamalar oldu... Ben bu ürünü özellikle tavsieye ettim; Benim formülüm değil, ben satmıyorum... menfaatim olmadığı gibi, bu kadar uğraşıp, yanlış anlaşılmalara cevap vermeye çalışmak, üzülmek ve moral bozukluğu da cabası! 12 yıldır bu konu üzerinde sürekli araştırmalar yaptım. Doktorlara gittim... Tedaviler oldum... Ama malumünüz hiçbir fayda görmedim. 2 yıl önce ise, anaerob bakterilerin sinüs ve ağız boşluklarında oluşturduğu sıkıntıları incelemeye başladım. h.pylori için yurtdışında bulunan bitkisel çayları araştırdım. Gerekli antibiyotik tedavilerinin, antibakteriyel ağız gargaralarının, ağız hijyeninin birlikte dikkatli kullanımıyla sıkıntıların azaldığını, hatta gün içinde hiç yaşanmadığını gördüm... TheraBreath isimli gargarayı araştırmalarım neticesinde buldum ve sipariş ettim. 2 hafta hiçbirşey kullanmadım ve gidip hatitosis testi yaptırdım ki bunun görüntülerini herkesle paylaştım. Sabah 9'da yaptırdığım testleri 12 saat açlık, 12 saat önce ağız temizliği ile yaptırdım. Suyu bile 12 saat önce içerek gittim. 312 çıktı sonuç. Bir deprem! Sonra gargarayı kullandım 12 saatte bir. Aynı şekilde gargarayı 12 saat önce kullanarak, diş fırçalamayıda 12 saat önce yaparak yine 12 saat açlık ile sabah 9'da 2. testi yaptırdım. 58 çıktı. Zaten ağzımda temizlik hissi vardı; dilimde yanma, tükrükte koku anında geçmişti. Test ettim çevremi; elleri burunlarına gitmiyordu artık. Bunu paylaşmak istedim. Birkaç kez burada yazdım ama bulabildiğim tek konum bu konu oldu. Zaten bu konu başlığı da bana ait değil! Eğer onlar da yayınlandı ise kusura bakmayın. Herkes yanlış düşünebilir, ben mükemmel değilim! Sistemsel olarak hatalar mevcut, ben teknik olarak daha kapsamlı bir platform kurdum. Amacım yardım ve faydalı olabilirmek... Dilerseniz bu platformu buradaki arkadaşların hizmetine sunabilirim. Hocam uygun görürse yeni sistem üzerinden hizmete devam eder. Sorunsuz ve daha kapsamlı bir platfom olur. |
|
effect
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 02-Eylül-2012 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 299 |
Gönderim Zamanı: 26-Nisan-2014 Saat 12:05 |
Arkadaşlar bir şey soracağım.
gargara konusunda daha önce binlerce kez net biçimde, içeriklerinde ne olursa işe yaramaz, ne olması lazım detaylıca anlatmıştı Murat Hocamız. Ben kendi adıma gerçekten çok sıkıldım bu gargara konusundan. Piyasaya yeni bir ürün çıktı ve merakta ettiysem direk içeriğine bakıp bu bilgiler ışığında değerlendirebiliyorum. Halen gargara mevzunu açıp bir sürü markayı burda niye tartışma gereğini görüyoruz anlamıyorum. Burayı binlerce kişi okuyordur, sürekli aynı şeyleri döndürmek anlamsız değil mi? Avukatlığını yapıyorum gibi düşünülmesini istemem yada kendisi adına konuşmuş gibi olmayım ama Murat Hocamızın da zamanını gereksiz yere aldığınızı düşünüyorum. Pharmol un işe yararlığını 10 larca gargara deneyen biri olarak ben kendim biliyorum. Ki forumda da okuyoruz. Tip 1 olmayıp da çeşit çeşit gargaradan medet ummak boşa kürek çekmek bence. Halen gargara konusunda sorularınız/önerileriniz olursa nacizane benim önerim ayrı bir sayfa açılsın ve ordan soralım. |
|
aydinmur
Gönderim Zamanı: 26-Nisan-2014 Saat 17:34 |
kokuylasavasan:
Bu sayfayı boş vaktinizde okuyup eğerlendirin: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1414 Ağız kokusu hiç bir şey yapmasanız bile saat başı değişir. Hem kokunun şekli kısmen farklılaşır hem de kokunun şiddeti kendiliğinden değişir. Akciğer röntgeni gibi iyileşme veya hastalanma işareti olarak düşünmeyiniz. Anlık koku ölçümleri o saate ait olup, tek ölçüm fikir verici olmayabilir. Bunu hep hatırlayın -M |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|