|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Gemi
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29-Temmuz-2013 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 35 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29-Haziran-2014 Saat 01:08 |
Merhaba
24 yasindayim. Nefesimde bir koku yok, ama tükürügüm kokuyor. Hem de hasta bir insan gibi. Kendimi hastalikli biri gibi hissediyorum. Bildigim kadari ile midemde veya baska bir iç organimda bir hastalik yok. KBBye agiz kokusu için muayene oldum, agiz kokusuna sebep olacak bir seye rastlanmadi. Dis konusunda çok sanssizim. Agzimda iki tane köprü var. Tükürügüm önceden de kokardi ama simdiki gibi siddetli degildi. Köprüler yapildiktan sonra artti gibi geliyor. Köprülerden biri 4 yil önce yapilmisti, dis eti baski yapan bir köprüymüs. Degistirilirse ve dis etlerine baski yapmayan bir köprü yapilirsa kokunun kalmayacagini söylemisti dis doktorum. Onu yenilettim. Diger tarafa bir tane daha köprü yapildi. Agiz kokum (tükürük kokusu) devam ediyor, hatta daha da artti gibi hissediyorum. cunku eskiden agzimla daha çok oynardim ama kendi kendimden tiksinmezdim. Simdi çalisirken elim yanlislikla dudaklarima degsin elime hemen kötü bir koku siniyor. Dis doktorum bana superfloss dis ipini önerdi. Köprülerin altini çok zor temizliyorum, ve disetlerim çok kaniyor. Kokunun sebebini bu köprülerin disetlerine yaptigi baskiya bagliyorum. Ama köprüler yeni yapildi, ve dis hekimim de koku problemim oldugu zaten biliyordu! Yani suan tekrar odasina gidip bunlari söylemek çok saçma geliyor ama gerçek yani. Murat hocam görüsleriniz benim için çok önemli. Lütfen bana yardimci olun. |
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Evet. Dogru.
Tip 1 agiz kokusunun en sik rastlanan sebebi (varsa) köprü gövdeleridir. http://www.agizkokusu.net/ Köprü çikarilir gövde alti kesilir. Yeniden yapistirilir. Eger bu islem sirasinda köprü kirilirsa yenisi yapilir. Burada resmi var: http://agizkokusu.org/agiz-kokusunda-ilk-ne-yapilir.html -M |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |