|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben iyilestim | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Josephine
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30-Temmuz-2013 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 72 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05-Temmuz-2014 Saat 23:37 |
Arkadaslar çözdüm. Yani daha dogrusu kendim kafami patlata patlata bir çözüm buldum.... Denemekten zarar çikmaz dedim denedim. Tahminlerim beni yaniltmadi.
Tip 2 kaynakli agiz kokusu var. Tip 1 olarak da sirayet ediyor bazi bazi. Çünkü biriken geniz akintisi vb. agiz boslugunda ve en çok da dilde bakteri ve koku kalmasina neden oluyor. Iki seyin ise yaradigini kesfetmistim. Birincisi, dilimi acita acita, iyice bastirarak dil kaziyiciyla kaziyordum dis macunuyla ve bir miktar dis macununu da bilerek yutuyorum. Çok iyi bir antiseptik oluyor, farenksteki mikroplarinizi dezenfekte ediyor dis macunu. Ikincisi de probiyotikli yogurt ve keffir içince , içer içmez bogazimdaki kokunun kisa süreligine geçtigini farkettim. Oradan jeton düstü. Ben bagisikligi zayif bir insanimdir arkadaslar, bu nedenle malesef vücudum agzimdaki mikroplari yenemiyor.(bademcigimde yok) Biliyorsunuz vücudumuzun yararli bakterileri var, zararli bakterileri öldüren. Bu yararlilar en çok bagirsak florasinda ve agiz florasinda bulunur. Internetten arastiriyorken bir gün, antibiyotigi bir nedenden ötürü uzun süre kullanan kisilerin, vucudundaki yararli bakteriler de öldügü için, probiyotikli seyler yemeleri veya haplar almalarini önerdigini gördüm bir hekimin. Sonra (firma ismi vermiyeyim) bu vitamin ve besin destekleri haplari var ya malum, meshur bir markanin bir ürününü ararstrip aldim. Ürün 5 milyar canli mikroorganizmadan olusuyor. Yani hapin içinde yararli bakteriler var, acidophillus, dophilus, bacilus vb... Hapin tesir etmesi için bagirsaga kapsülün parçalanmadan ulasmasi lazim falan yaziyor. Içiyorum içiyorum. Bagirsak düzeldi. Sistemik olarak. Ama lokal bir sorunum var, o geçmiyor ? Peki dedim Joseph, sen bu kapsülü açsan, içindeki tozun azicigini yutsan, bogazindan geçse o eksilen yararli bakteriler, ne olur ? Bismillah dedim kapsülden bi çimdik yuttum. 5 dakika sonra agiz kokusu falan kalmadi. Etkisi ne kadar sürecek bilmiyorum. Heyecanla hemen foruma girdim yaziim dedim. Zarari olacagini sanmiyorum. Ama yarar saglanirsa neden olmasin? |
|
![]() |
|
uzgun
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09-Haziran-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 27 |
![]() ![]() ![]() |
kardesim dil uzerinde sari pass varmi
|
|
![]() |
|
effect
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02-Eylül-2012 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 299 |
![]() ![]() ![]() |
Josephine çok sevindim ise yaramasina, içtigin probiyotigi mesaj atarsan çok memnun olurum.
|
|
![]() |
|
Josephine
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30-Temmuz-2013 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 72 |
![]() ![]() ![]() |
yani öyle belirgin bir pas yok. ama sik sik kaziyorum tabii olusani, bu ise yariyor. |
|
![]() |
|
Mehmet
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() |
Kardesim etkisi ne kadar sürdü? Sonu hüsran mi oldu? Birde özelden o tamin ilacinin ismini atar misin?
|
|
![]() |
|
mahoni
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 422 |
![]() ![]() ![]() |
Josephine bende yazini okudum ve merak ettim sonucu?
|
|
![]() |
|
donniebrasco
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Aralik-2015 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 33 |
![]() ![]() ![]() |
(advanced multi-billion dophilus )sanirim ilacin ismi doktora cikmadan kullanmak sikinti olur mu ya da kullanip güzel sonuc alan var mi
|
|
Belki birgün
|
|
![]() |
|
Kelime
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17-Mart-2019 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 285 |
![]() ![]() ![]() |
"farenksteki mikroplarinizi dezenfekte ediyor dis macunu", arkadas ilk mesajda böyle yazmis. Dis macununun böyle bir özelligi oldugunu sanmiyorum
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |