|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: 1yıldır ağız kokusu | |
Yazar | Mesaj |
denizadatan
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18-Temmuz-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Konu: 1yıldır ağız kokusu Gönderim Zamanı: 18-Temmuz-2014 Saat 14:53 |
iyi günler.
geçen seneden beri ağız kokusuyla uyanıyorum. ağız bakımıma önem verdiğim halde ağız kokusu oluyor mutlaka dişimi fırçalarım dilimi fırçalarım fakat yinede sabah iğrenç bir koku ve ağzımda garip bir tatla uyanıyorum.Mide kaynaklı olabilir dediler gittim birşey yok. KBB'a gittim reflü başlangıcı dedi ilaç verdi üç ay kullandım yine geçmedi. Acaba neden olabilir ? çok sıkıldım artık bu kokudan sosyal hayatımda özgüvenim kalmadı bunun yüzünden. |
|
Fresh
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
Gönderim Zamanı: 18-Temmuz-2014 Saat 21:50 |
yatmadan dişlerimi ve dilimi fırçalamama rağmen, bende her sabah ağızımda iğrenç bir tat ile uyanıyorum saki dişlerimi 1 haftadır fırçalamamışım gibi bir tat... askeri vazifemi yaptığım zamanlarda 1 here ağızımda o tat olmadan uyanmıştım, çok ferahtı sanki dişlerimi yeni fırçalamış gibiydim, fakat buna neden olan şey o gün yatmadan önceki yeme içme düzenim mi yoksa ortamın havdar olması ve ya nemli olmasımı anlayamadım, bir dahada öyle bir durum yaşamadım...
|
|
afaff
Üye Kayıt Tarihi: 09-Ocak-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 87 |
Gönderim Zamanı: 19-Temmuz-2014 Saat 16:00 |
benim de sabahları çok yoğun oluyordu birkaç gündür gece yatmadan yoğurt yiyorum sabahları oluşan koku baya azaldı
|
|
anamuur
Üye Kayıt Tarihi: 22-Kasım-2013 Konum: Mersin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 53 |
Gönderim Zamanı: 20-Temmuz-2014 Saat 21:02 |
afaff dun gece bende yogurt yıyıp uyudum sabah kalktıgımda cok kotu kokan tukurugumde koku cok azdı tabı sonra gerı geldıde demekkı mıde kaynaklı bızımkı
|
|
latte
Üye Kayıt Tarihi: 17-Temmuz-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 64 |
Gönderim Zamanı: 21-Temmuz-2014 Saat 04:32 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|