|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
denizadatan
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18-Temmuz-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18-Temmuz-2014 Saat 14:53 |
iyi günler.
geçen seneden beri agiz kokusuyla uyaniyorum. agiz bakimima önem verdigim halde agiz kokusu oluyor mutlaka disimi firçalarim dilimi firçalarim fakat yinede sabah igrenç bir koku ve agzimda garip bir tatla uyaniyorum.Mide kaynakli olabilir dediler gittim birsey yok. KBB'a gittim reflü baslangici dedi ilaç verdi üç ay kullandim yine geçmedi. Acaba neden olabilir ? çok sikildim artik bu kokudan sosyal hayatimda özgüvenim kalmadi bunun yüzünden. |
|
![]() |
|
Fresh
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
![]() ![]() ![]() |
yatmadan dislerimi ve dilimi firçalamama ragmen, bende her sabah agizimda igrenç bir tat ile uyaniyorum saki dislerimi 1 haftadir firçalamamisim gibi bir tat... askeri vazifemi yaptigim zamanlarda 1 here agizimda o tat olmadan uyanmistim, çok ferahti sanki dislerimi yeni firçalamis gibiydim, fakat buna neden olan sey o gün yatmadan önceki yeme içme düzenim mi yoksa ortamin havdar olmasi ve ya nemli olmasimi anlayamadim, bir dahada öyle bir durum yasamadim...
|
|
![]() |
|
afaff
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09-Ocak-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 87 |
![]() ![]() ![]() |
benim de sabahlari çok yogun oluyordu birkaç gündür gece yatmadan yogurt yiyorum sabahlari olusan koku baya azaldi
|
|
![]() |
|
anamuur
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22-Kasim-2013 Konum: Mersin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 53 |
![]() ![]() ![]() |
afaff dun gece bende yogurt yiyip uyudum sabah kalktigimda cok kotu kokan tukurugumde koku cok azdi tabi sonra geri geldide demekki mide kaynakli bizimki
|
|
![]() |
|
latte
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17-Temmuz-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 64 |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |