Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Söyleyeceklerim var
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Söyleyeceklerim var
Mesaj icon Konu: Bagirsak solucani agiz kokusu iliskisi Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
Fresh
Yeni Üye
Yeni Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 20
Alıntı Fresh Cevaplabullet Konu: Bagirsak solucani agiz kokusu iliskisi
    Gönderim Zamanı: 19-Agustos-2014 Saat 15:27
Merhaba arkadaslar, daha önce akciger absesi agiz kokusu iliskisi hakkidna bir konu baslatmistim, biliyorsunuz bu dertten sikayeti olupta her türlü yola basvurmus ve hiç bir sonuç alamamis arkadaslar mevcut, bu durum ve bilhassa kendi durumum için arastirmalar içerisindeyim, sizlere edindigim yeni bir bilgiyi ulastirmak istiyorum, bagirsaklarda bulunan çesitli solucan, kil kurdu ve benzeri parazitlerin agiz kokusuna neden olacagi yönünde bir bilgiye ulastim, bugüne kadar dikkatimi çeken diger bir konu agiz kokusu olanlarin yarisindan fazlasinin kiloca zayif kisiler olmasiydi bende benzer bir durumdayim boyum 1.85 kilom askere gitmeden önce 72.5 idi simdi 66-67 arasinda seyrediyor ve bir türlü kilo alamiyorum,

bagirsak solucani, kil kurdu ve türevi parazitlerin baslica belirtileri ise;

-kilo kaybi, kilo alamama
-halsizlik
-yorgunluk
-uyku durumunda salya akmasi
-istahsizlik
-nadiren karinda agri
-nadiren kusma mide bulantisi
-agiz kokusu
-kansizlik
-ishal
-burun kasintisi
-makat bölgesinde kasinti

tedavi sekilleri hakkinda internette bitkisel olarak çok formül var, tabi tam tani ve tedavi için doktora gitmek sart... ALLAH hepimize sifa versin...
IP
sifa
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 255
Alıntı sifa Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Agustos-2014 Saat 21:27
Bir ara bende süphelenmistim bu durumdan belirtilerin çogu vardi bende ama doktorlardan daha çok bitkisel çözümlere güvendigimden ibrahim gökçek iksirlerinden alacaktim ki onunda hiç bi ise yaramadigini ögrendim öylece kaldi bu konu. Hatta bundan emin olmak için bir de testi vardi. Sabah hiçbir sey yemeden soguk bir bardak suyun içine tükürün bi bes dk bekleyin. Eger iplik seklinde uzantilar fazlaca ise dipte çökelme fazla ise bagirsaginizda parazitler vs var demektir.
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu