|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Söyleyeceklerim var | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
erkannn1
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15-Eylül-2014 Konum: Aydin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 105 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26-Kasim-2014 Saat 12:17 |
merhaba arkadaslar yasim 19
dis ve disetlerimde bir problemim yok seker hastasi degilim kbb ye gittim agzimin devamli kurudugunu söyledim agzimi açtirdi bakmasi 2 sn ye sürmeden hemen 1 ilaç 1 de gargara yazdi akut farenjit var dedi ve bundan kaynaklidir dedi ama ben hiç sanmiyorum dilim çogu zaman beyaz renkte ve sorunun farenjit den degil mideden kaynakli oldugunu düsünüyorum yakinda bi dahiliye doktoruna görünüp derdimi anlatacagim eger midedende degilse artik ne yapacagim bilmiyorum heralde bu hastalikli yasamaya devam edip sik sik deprasyonlara girmeye devam edecegim insan içine çikamiyorum ya zaman geliyor ki intihar etmeyi düsünüyorum... |
|
![]() |
|
ismimnefarkeder
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10-Eylül-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
![]() ![]() ![]() |
akut faranjit devamli bir kokuya sebeb olmaz kardesim.büük ihtimal o kroniklrsmistir.bu bahaneyle murat hocama bir sey danismak istiyorum.benim de suan elle tutulur tek sebebim kronik faranjit ama kronik faranjitten muzdarip(ögretmenlerin yarisina yakini)bir sürü insan varken niye çogunda koku olusmuyor da biz de olusuyo?sebebi biz de faranjite neden olan mikroorganizma farkli mi?eger oyleyse bunu bilimsel olarak tespit edebilecek bir test mevcut mu?
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Farenjit agiz kokusu sebebidir ve kolay iyilestirilemiyor.
Her farenjit koku yapar. Biz duymuyor olabiliriz ama her agizda koku vardir. -M |
|
![]() |
|
ismimnefarkeder
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10-Eylül-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
![]() ![]() ![]() |
murat hocam peki bendeki kokunun diger faranjit hastalarindan daha kuvvetli olmasi ve daha uzak mesafeye yayilmasi neyle alakali olabilir?
|
|
![]() |
|
Aleho
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Kasim-2014 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 98 |
![]() ![]() ![]() |
Hocam benim bogazimda sürekli balgam gibi tükürük oluyor bogazima baktigimda beyaz koyu tükürük görüyorum ne kadar tükürsem gitmiyor özellikle yemeklerden sonra sürekli bogazimi temizlerim yemegin rengiyle yapiskan tükürük geliyo bogazimdan ve dilimi iyice disari çikarinca bogazdan koku geliyor bademcik kaynaklimi acaba yedigim seylerin kokusu agzima yapisiyo adeta sarimsak sogan yedigimde dilimi dislerimi firçalyim koku gitmiyor dildeki beyazlikta en son Biteral 500 MG ve Macrol 500 Mg 1 hafta Kullanmistim ilk günler dildeki beyazlik gitti Koku 0 sonra dildeki beyazlik geri gelmeye basladi ilaçlar bitince iyice eski haline döndü koku ayni anda hemen geri geldi
|
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
![]() ![]() ![]() |
Bademcik ile alakasiz çünkü bademcik tasi beyaz bademcigim içinde olan bir sey.sinüzitten akan akinti yada dilin alt tarafnadn mideden vs gelen olabilir ya üstten ya alltan |
|
![]() |
|
Aleho
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Kasim-2014 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 98 |
![]() ![]() ![]() |
Bilemiyorum artik 11 aralikta endoskopim var doktora diycem ve benim agiz kokum biteral kullandigimda 1 hafta geçmisti sonra tekrar basladi diye ne baglantisi varsa artik
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |