|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Söyleyeceklerim var | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
erkannn1
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15-Eylül-2014 Konum: Aydin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 105 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28-Kasim-2014 Saat 11:09 |
merhaba arkadaslar
dilin firçalandigi ve gargara yapildigi halde beyaz tabakaya sahip olmasi hangi hastaliklara delaletdir.bilmek isterim hepsini detayli yazarsaniz sevinirim vede bos vakitlerdeki o agizda olan mayhos bi tat. her insanin salyasi kokarmi anormal ayda normal farketmez. |
|
![]() |
|
Aleho
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Kasim-2014 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 98 |
![]() ![]() ![]() |
Burdakilerin %90 i bu dertten muzdarip bizdede ayni problem var bir türlü geçmiyor bu nasil bi hastaliksa artik niye bizim basimiza geldi bunu anlamak lazim mesela ben beslenme tarzimdan kaynaklandigini düsünüyorum kahvalti aliskanligim yoktu sabahlari aç karnina buz pastörize süt içerdim çok fazla makarna yerdim sucuk salam çok tüketirdim Murat hoca bu sorunu arastiriyor murat hocalarnin yazilarini oky ordan bak sence agiz kokunun nerden kaynakli oldugunu düsünüyorsun tip 1 tip 2 vs. http://www.aydinmur.com/agiz-kokusu-kitabi1.pdf
|
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
![]() ![]() ![]() |
çürük dis
20 lik dis geniz akintisi agiz içi yara aft vs iç yanaklarda bademcik tasindan kaynakli bunlar üstten kaynakli birde alttan kaynakli var mide bagirsak vs |
|
![]() |
|
bir hayalim var
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14-Ekim-2013 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 231 |
![]() ![]() ![]() |
beyaz dil hemen hemen çogumuzda olan bir sorun. birçok nedeni olabilir aslinda. benim en son vardigim sonuç mideyle alakali olduguydu.
kisaca kendimden bahsedyim dis ve dis etlerimde herhangi bir sorun yok, burun ameliyati oldum, bademcikler tamam, geniz akintim yok, kolonoskopi sonuçlarimda herhangi bir sorun tespit edilmedi, endoskopi sonucumda ise kronik gastrit ve h.pylori bakterisi çikmisti. kullandigim ilaçlar dil pasima da olumlu etkide bulunmuslardi. burdan yola çikarak mideyle alakali oldugunu düsüyorum. bilmiyorum belki ilaçlar baska organ veya yerlerde etkisini göstermis olabilir de. |
|
ÇareSiZseniz ! Çare SiZsiniz !!
|
|
![]() |
|
erkannn1
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15-Eylül-2014 Konum: Aydin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 105 |
![]() ![]() ![]() |
peki hayalim var sizin agiz kokunuz mevcut mu bu durumda sanirsam benimde mideden kaynakli çok sik reflü oluyorum ya yakinda doktora görükücem dahiliyeye giderek yemek borusu ve mide için ne testi isteyebilirim yardimci olurmusun.
|
|
![]() |
|
bir hayalim var
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14-Ekim-2013 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 231 |
![]() ![]() ![]() |
ben agiz kokumu simdiye kadar alamdim. yanlis anlasilmsin ben yukarida kokumun mideden kaynklandigini söylemiyorum.
tamam mide de kokuya neden olabilecek bir sorundur. sizde belki mideden dolayi koku olusuyor olabilir. veya buradaki çogu kiside midedn geliyor olanilir. onu bilemyecegim aslinda bu dil pasi mevcut olmasa böyle bir sorunumun(agiz koku) oldugunu düsünmeyecgim. o yüzden sanirim benim durumum psikolojik. |
|
ÇareSiZseniz ! Çare SiZsiniz !!
|
|
![]() |
|
afaff
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09-Ocak-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 87 |
![]() ![]() ![]() |
sadece endoskopi istesen yeter endoskopide doktor hem yemek borusunda hem de midede bir sorun olup olmadigini görebiliyor |
|
![]() |
|
afaff
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09-Ocak-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 87 |
![]() ![]() ![]() |
eger kokuyu normal olarak alamiyorsan metal çay kasigiyla dilini en geriden öne dogru hafifçe kazi (kasigin üzerine tükürük gelsin) ve kokla koku var mi yok mu veya varsa siddeti ne kdr sana bilgi verir mesela ben koku varken bunu yaptigimda o kötü kokuyu aliyorum ama mesela bir ürün kullanip koku geçici olarak geçtiginde(kisacasi geçici çözümler) yani agzimi ferah hissettigimde ve bunu uyguladigimda yine bir koku aliyorum ama çok çok az yani öle rahatsizlik veren bi koku almiyorum bu sekilde belki fikir sahibi olabilirsin |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |