|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | GENEL AĞIZ SAĞLIĞI soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: agız kokusu geçenlerden rica ediyorum! | |
Yazar | Mesaj |
zeynep
Üye Kayıt Tarihi: 03-Mart-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 64 |
Konu: agız kokusu geçenlerden rica ediyorum! Gönderim Zamanı: 22-Mart-2015 Saat 12:20 |
arkadaşlar nefes yada agız kokusu olanlar bunu yıllarca uğraşıp geçiremeyenler şuanda ise tamamen iyileşmiş yada iyiye doğru gidenler bunu ilk farkettikleri an dan başlayarak gittiği tüm doktor ve gördüğü tüm tedavileride içine alacak şekilde detaylarıyla anlatabilir mi nasıl geçtiğini bana gelen özel mesajlarda dahil herkes bunu soruyo aslında ve bende merak ediyorum ve bunları soruyorum geçmiş paylaşımlarım hepsini okuyunca birbirine giriyo lütfen büyük bir iyilik yapmış olcaksınız bunu sadece kendi adıma istemiyorum
|
|
zeynep
Üye Kayıt Tarihi: 03-Mart-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 64 |
Gönderim Zamanı: 23-Mart-2015 Saat 10:02 |
ilk önce size iyi tatiller diliyim o zaman:) cevap yazdığınız için çok mutlu oldum aslında ben bu doktorların hepsine gittim sanırım bi tek psikolog kalmış. araştırıp iyi bir psikologtanda yardım almalıyım tavsiyeniz zerine. hijyen konusundada sizi dinlicem aslında dikkat ediyorum ama mlesef fazlası gerektiği konusunda haklısınız:) bu sorunu yaşayan herkes her doktoru denemiş gibi görünüyo. şundan eminim ki bunu nedenini bulan biri burdaki her insanın çaresi olacak tüm insanlıpğa faydası dokuncak iyileşeyim önce bu sitedekileri kurtarcam:)
|
|
bir hayalim var
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 14-Ekim-2013 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 231 |
Gönderim Zamanı: 23-Mart-2015 Saat 22:25 |
zeynep ve tüm arkadaşlarım lütfen benim söylediğim ürünlere fazla bağlı kalmayın.
Sizlere iyi gelen ürünleri bulup onları kullanmaya gayret edin. Size iyi gelmeyen bir ürün olursa kullanmayı bırakmanızı söylemek isterim. Söylediğim ürünler konusunda kimseyi yanlış yönlendirmek istemem açıkçası. Tekrar söyliyim dediğim şeyler sadece tavsiyedir. |
|
ÇareSiZseniz ! Çare SiZsiniz !!
|
|
skywalker
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 06-Temmuz-2014 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
Gönderim Zamanı: 25-Nisan-2015 Saat 00:08 |
zeynep hanımın cevap verdiği arkadaşın cevabı nerdeki?
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|