|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben iyilestim | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
maslak
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04-Nisan-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08-Nisan-2015 Saat 16:43 |
Arkadaslar geniz akintisindan iyilesen yada iyilesme safasinda olan var mi
|
|
![]() |
|
aksan
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2015 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 15 |
![]() ![]() ![]() |
Merhaba, ben de yillardir bu problemi çekiyordum , agiz kokusu yani. Bi kaç doktora gttim, hatta en son doktor bana bu senin kaderin bazi insanlarin agzi kokar dedi. Bende iyilesecemeyecegimi düsünüp sakiz sekersiz yasayamaz olmustum. Ama artik durum nisanlimi da rahatsiz etmeye baslayinca tekrar bir kbb uzmanina gttim ve bana kokunun geniz akintisindan kaynaklandigini söyledi. Ve alerji ilaçlari verdi. ilaçlar gerçekten ise yaradi,özellikle sabahlari dayanilmaz olan o koku kayboldu. Ilaçlar biteli bir ay oldu. :Bu arada alerji testinden de bir sonuç çikmadi. Tabi isin psikolojik tarafi var. Sanki yeniden baslayacal o koku gibi geliyor. Hala çok rahatsizim heryerde tekrar doktora gidecegim. Sonuç olarak bende alerji çikti. Artik daha sonra ne olur bilmiyorum
|
|
![]() |
|
ismimnefarkeder
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10-Eylül-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
![]() ![]() ![]() |
aksan,faranjitinde var mi peki?
|
|
![]() |
|
aksan
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2015 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 15 |
![]() ![]() ![]() |
faranjit yok
|
|
![]() |
|
aksan
![]() ![]() ![]() |
ayrica doktora tekrar gttim. Bana alerji testi yapmaliyiz dedi. Benim yaptirdigim alerji testi yeterli degilmis, 10 gün hiç bir ilaç kullanma dedi. Simdi tekrar test yaptiricam bakalim bu arada koku tekrar basladi, kabus geri döndü ama bi çaresinin oldugundan eminim.
|
|
![]() |
|
aksan
![]() ![]() ![]() |
Doktora gittim . Deri testi için 150 lira ödedim. Deri testinden sadece latekse alerjim çikti, ozaman kan testi yapalim dedi. Kan testi 210 lira deyince küfredip çiktim hastaneden. Bidaha özel hastaneye gitmeyecegim.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |