|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Söyleyeceklerim var | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 2 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj | |
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08-Mayis-2015 Saat 20:55 |
|
Merhaba ben bu forumda henüz çok yeni bir üyeyim umarim bana faydali olabilecek bilgileri burada bulabilim.. Öncelikle kendimden bahsetmek gerekirse 16 yasinda bir lise ögrencisiyim "eee burada ne isin var " dediginizi duyar gibiyim bu yüzden daha fazla uzatmadan sadede gelecegim. 3 yildir kronik gastrit hastasiyim ve 3 yildir nefes kokundan muzdaribim ve bu problem beni gerçekten gerek psikolojik gerekse sosyal anlamda derinden etkiliyor.Bu igrenç kokuyu biraz olsun maskelemek için yedigim igrenç seker,draje vb. seylerden artik kurtumak ve rahatça insanlarla konusabilmek istiyorum. Bu sorunun mide rahatsizligim nedeniyle kaynaklandigini düsündügüm icin mide problemime yonelik ilaclar kullandim ama hicbiri ne mide agrima ne de nefes kokuma tam anlamiyla fayda etmedi bu yuzden artik ilac kulanmiyorum cunku gercekten cok yoruldum.. Bu konuyla ilgili yardimci olabileceginizi umut ediyor; cevaplarini.zi bekliyorum..
|
||
![]() |
||
delux
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19-Subat-2015 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 44 |
![]() ![]() ![]() |
|
merhaba aysegul hanim sizle ayni sorunu bende yasiyorum mide kaynakli agiz kokusu yasiyorsunuz anladigim kadariyla sizde.. reflu gastrit felan var sizdede bu kokudan kurtulmanin yolunu bizde ariyoruz malasef endeskopiden sonra antibiyotik vermisdi doktorum 1 ay koku yok oldu ve geri geldi bu midede mikrop tarzinda birsey tekrar geri geliyor... hayatimizi alt ust etmis durumda sosya hayat vs.. cok zor durumdayiz Allah yardimciniz olsun sizinde bol bol su icin yarim saat araliklarla limonlu su icmeye calisin gunde 3 4 kez... gazli iciceklerden hazir yiiceklerden uzak durmaya calisin.. sigaradanda... mide yanmasinida pantpas kesinlikle geciriyor ondan yana supheniz olmasin butun doktorlarin verdigi ilacdir herkez bilir onu kullanmanizi tavsiye ederim doktor ile gorusup tabi!!! mideden yana sikayettiniz kesinlikle olmayacak sadece kokuya odaklanacaksiniz insallah bizler gibi..
|
||
![]() |
||
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Oncelikle bircok ilac kullanmama ragmen soylediginiz ilac ismini ilk defa duydum bunu doktora mutlaka soracagim ancak benim mide rahatsizligim stres kaynakli ve ve son bir yilda yanmaktan cok agriya donusmeye basladi yani dediginiz ilac ise yarayabilir mi bilmiyorum.. Bende bir kez endoskopi oldum ama tek yaptiklari sey kronik gastrit rahatsizligimin oldugunu soylemek ve tonla ilac verip eve gondermek simdiye kadar hep devlet hastanelerine gittim ve ozel hastanelerde de mi ayni sey gecerli bilmiyorum. Normalde de gazli icecekler tuketmiyorum ve hazir gidalar yememeye calisiyorum ama limonlu suyu ilk defa duydum ve bunu da deneyecegim.Benim bu konuda bilgilendirdiginiz ve verdiginiz tavsiyele icin tesekkur ederim..
|
||
![]() |
||
delux
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19-Subat-2015 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 44 |
![]() ![]() ![]() |
|
rica hederím bu sorunu yasamayan bilemez cok zor gecekden,bende yazin devlet hastanesine gitmisdim fakat bu sefer ozele gidicem gelismeleri herkez yaziyor burada sizde takipde kalmaya calisin
|
||
![]() |
||
marln
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16-Aralik-2015 Konum: Mersin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 56 |
![]() ![]() ![]() |
|
Ben yeni uyeyim yazilanlari gordum belki banada akil verirsinis diye kaydoldum
![]() ![]() Sinus burun akintisi mutlaka yaparmi kokunun gecmesi icin sinuslerim tamamen gecmelimi kan tahlilinde mide ve bagirsak bakterileri belli olurmu bana benser silayeti olan varmi ne iyi gelir hangi doktora gitmeliyim? ![]() Sinus Kotu kolestrol Kronik kabizlik Siskinlik Halsizlik Goz kasintisi Bulanti( arada bi oluyor kusmuyorum) |
||
![]() |
||
marln
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16-Aralik-2015 Konum: Mersin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 56 |
![]() ![]() ![]() |
|
Nefes kokum gaz kokusuna benziyor agiz kokum sogana benziyor
|
||
![]() |
||
Arayan
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2015 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 205 |
![]() ![]() ![]() |
|
Merhaba arkadaslar malesef aramiza yeni bir katildi. Kim peki?Benim 2 yasidaki cocuqum. Malesef aqizi kokuyor benden ona aktarim oldu sanirim. Yazik ne diyebilirim?
|
||
![]() |
||
seahorse
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30-Mart-2019 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 6 |
![]() ![]() ![]() |
|
Arayan, öncelikle çocuguna ve sana sifalar diliyorum. Sizin için sorun degilse evlilik hayatinizi biraz anlatabilir misiniz acaba? Mesela ne gibi sikintilar yasamaktasiniz? Nasil üstesinden geliyorsunuz? Agiz kokusu sorunu varken mi evlendiniz yoksa sonradan mi ortaya çikti? Esinizin bu konudaki tutumu nasil? Kusura bakmayin özel konulardan bahsettigimi biliyorum. Bende 26 yasinda biriyim ve evlilik konusunda mesefeli biriyim ne yazikki. Korkuyorum açikçasi, nasil olacak diye. Mesela gün içinde olmazsa bile sabah uyandigim zamanki halimi evli iken düsünemiyorum, çok zor gerçekten. Allah yardimcimiz olsun.
|
||
![]() |
||
Arayan
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2015 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 205 |
![]() ![]() ![]() |
|
Tesekkür ederim güzel dileklerin için. Ben 38 yasindayim ve tip 1 im kokuyu cinkolu ürünlerle idare etmeye çalisiyorum tabii ne kadar basarili o tartisilir çogu kez esim aqzimin koktugunu söyledi zor bi durum .Evde iken elimde dis firçasi ile geziyorum hep kontrol ediyorum kendimi fazla yaklasmam mesela hep bi uzanma mesafesi var aramizda boyle yasamaya alisdim desem .Ama cocuqumunda bu kokuyla yasamasini istemem kendime çare bulamamisken ona suan hiç bulamam nepalim ben deqil modern tip utansin bizi yok sayiyor. Aqzim gerçekten iqrenc kokuyor ve böyle yasiyorum .Sunu düsünüyorum çok zengin biri acaba bu hastaligi yenebilirmi? En pahali dr a gidip al istedigin para deqilmi diye .Biraz da bu duruma bi umut var diye katlaniyorum su probiyotik olayi aqiz için olani onu deneyen varmi?
|
||
![]() |
||
mahoni
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 422 |
![]() ![]() ![]() |
|
Herkese sifa diliyorum
Arkadasin sordugu probiyotik olayi nedir? Ben de merak ettim! Yeni birsey mi bu,bilen var mi? |
||
![]() |
||
Simyaci
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22-Haziran-2019 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 47 |
![]() ![]() ![]() |
|
Abi tip 1 diyosun tip 1 ise insallah çözüme bir an önce kavusursun..Merak ettigim iki sey var bademciklerin alindi mi bi de 20lik dislerin alindi mi abi? Gömülü olanlar,çürük olan yirmilik disler..ben simdi sirayla onlari çektircem insallah bi sonuca ulasabiliriz hepimiz..
|
||
![]() |
||
Arayan
![]() ![]() ![]() |
|
Bactobolis probiyotik aqiz için suna bununla ilgili hayaller kuruyorum.
|
||
![]() |
||
Arayan
![]() ![]() ![]() |
|
Evt ben tip 1 diyorum çünkü cinkolu ürünler ise yariyor .Baqdemcik 20 lik dis çekilmedi .Çözümü ne bunun bilen varmi? Yok.Aqzimdaki anaerob bakterilerin koku yaptiqini biliyorum. Arada oksijenli su yapiyorum. Ise yariyor. Ama o bakterilerin ya biryerde rezervuari var yada hepsi ölmüyor tekrar çogaliyor. Evt tip 1 in kaynaqi tip 2 den olabilir veya tip 4 den dolayi tip 1 tetikleyebilir.Malesef bunu suan bilim çözmek istemiyor.Karbonat verip eve yolluyor.
|
||
![]() |
||
mahoni
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 422 |
![]() ![]() ![]() |
|
Kardesim simdi dikkatimi çekti. Tip 1 oldugunu yazmissin.
Iyi ozaman; dilini firçaladin mi koku kalmaz ya da %90 azalir! Bu dedigimi denedin mi? Bi dene denemediysen. Bari bir kisi kurtulsa kardir. Ya da özelden yaz bana anlatayim teknigi. |
||
![]() |
||
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
|
Özelden yazismak yerine herkesin okuyacagi sekilde paylasmak daha makul olabilir
|
||
![]() |
||
mahoni
![]() ![]() ![]() |
|
Hocam daha önce forumda zaten yazmistim agiz kokumu nasil gittigini.
Ama arkadasin gözünden kaçmistir diye öyle yazdim. Yoksa zaten bu konuda herseyi paylasiyotum. |
||
![]() |
||
Arayan
![]() ![]() ![]() |
|
Mahoni üstadim dilimi fircaliyorum koku gidiyor.15 dk sonra yavas yavas geri geliyor.Sanki aqzim 40 yildir hiç firça yüzü görmemis gibi kokuyor.Gerçi hiç disini firçalamayan tanidigim insanlar var ve aqizlari hiç kokmaz.Yani cinkolu macun 15 dk ise yariyor sonrasi malum.Yoksa ben tip 1 deqilmiyim? Evet sen ne öneriyorsun. Oxsifresh ürünleri bana inanilmaz ise yariyor. Ben burdan tip 1 olduqumu çikardim.
|
||
![]() |
||
mahoni
![]() ![]() ![]() |
|
Ben klasik dis macunlari kullaniyorum.
Diger yazdigin ürünler konusunda bir bilgim yok! Yani önerebilirim bilemedim hatta sasirdim! Ben mi tip1 im sen mi, onu anlayamadim! Ben tip1 oldugumu saniyorum Yani tikandim ne diyetebilirimki? Dil temizliginden sonra, sende etki 15 dk bende tam gün. Yorum sizindir... |
||
![]() |
||
Arayan
![]() ![]() ![]() |
|
Evt ben mi tip 1 im sen mi ?
Bence bu soruyu Murat hocam bilir . |
||
![]() |
||
birdenbasladi
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07-Mart-2020 Konum: Mugla Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 77 |
![]() ![]() ![]() |
|
Forumda yeni sayilirim. Daha evvel bahsi açildi mi bilmiyorum. Konusulmadiysa muhtemelen arkadaslarin da merakina düsüyordur.
Foruma yazdigimiz yazilarin akisa düsmesi için onayiniz gerekiyor. Tabii ki böyle olmasinda forumun selameti açisindan bir gereklilik oldugunu anliyoruz fakat durum çok mu kötü hocam? Demek istedigim yaniltici, hurafe, ticari, maksadini asan , suistimal eden, belki alayci olup reddetmenizi gerektiren çok mu yazi oluyor? |
||
![]() |
||
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
|
Dilinizi mekanik olarak temizlediginiz için diliniz temiz olduysa iyi bir seydir.
Çok önemli bir çogumuz dalginlikla ilgisiz konu basliklarina nesaj yaziyorlar. Gruba yollanan neredeyse %80 den fazla mesaji ilgili konu basliginin altina tasiyorum. Mesela siz bu mesaji ben iyilestim basliginda yazdiniz ben buraya tasidim. Bazilarimiz acele ile 1 cümleyi veya bir konuyu 2 ye bölüp bazen 3 veya 4 e bölüp ayri-ayri kelime gruplari seklinde yollayabiliyor. Yazdiklarini bir mesaj içinde birlestirip toparliyorum. 1-2 yildir spam mesaj gelmiyor, hiç kismenin mesajini engellemiyorum, silmiyorum -M |
||
![]() |
||
Fayda
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24-Aralik-2017 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 41 |
![]() ![]() ![]() |
|
Murat hocam dilimi titiz bir sekilde firçaladiktan sonra, arka taraflar ön taraflara göre kirmizi olmuyor.Normal bir durum mudur bu?Katman seklinde degil çok ufak beyazlik kaliyor.Yani o beyazlik tam anlamiyla gitmiyor.Normal olan bir seyi ortadan kaldirmaya çalismak midir bu yaptigim?
|
||
![]() |
||
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
|
Bu konuda bir sey söylemek yaniltici olabilir. Dili göremiyorum bu sebeple bilemiyorum. |
||
![]() |
||
Ethic1
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27-Subat-2018 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 169 |
![]() ![]() ![]() |
|
Mahoni tekrar eder misin sürecini. Bir de arayan çocugunda burunda nesne olma ihtimali çok yüksek, çocuklarda yüksek oranda sebep o oluyor. Bir kbb ye götür mutlaka o kurtulabilir erkenden belki.
|
||
![]() |
||
Fayda
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24-Aralik-2017 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 41 |
![]() ![]() ![]() |
|
Murat hocam siz dil pasinin bir hastalik veya bir hastaliktan dolayi olmadigini,sadece bir kirlilik oldugunu söylemistiniz.Daha önce forumda konusulan bir doktor(dili kendi cihaziyla temizleyen doktordan bahsediyorum) dil pasinin birçok sebepten dolayi olabilecegini söylüyor.Az önce sayfasinda gördüm ve aklima takildi.Sizin bu konu hakkinda fikirleriniz nelerdir?Böyle fikir ayriliklarinin olmasi da bizim kafalarimizi çok karistiriyor.
|
||
![]() |
||
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
|
Normal bireyde dil pasi olusmasi üzerine hekimler arasinda görüs birligimiz var zannediyordum. Hangi sitelerde ne yaziyor bilmiyorum bakmadim. Diger meslektaslarim hastalik durumunda dil pasini söylüyor olabilir belkide. Mesela dil kaplamasinin kalinligi anemide azalir, nekrozlu hastaliklarda artar. Belki bunu söylüyor olabilirler. Ama saglikli bireyde dil kaplamasi kulak kiri gibidir, burundaki sümük gibidir. Fizyolojik mekanizmalar sonucu ortaya çikan bir kirliliktir. Engellenemez. Temizlenerek kontrol altina alinabilir -M |
||
![]() |
||
Ethic1
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27-Subat-2018 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 169 |
![]() ![]() ![]() |
|
Ben 15 yildir bu sikintiyi çekiyorum. Önceden 3 saat sonra yemekten hissederdim. Simdi cola içiyorum 2 dk sonra koku basliyor. Ise nasil gidicem bilmiyorum 🤷🏻♀ dilim uyusuyor, dis etlerim, bogazim uyusup karincalaniyor. Nasil bir illet rabbim yardim etsin intihar esigine geldim. 15 yilda bu kadar artti bitofilm giderek çogaliyorlar bir 15 yilda vücudumun tüm iç organlarini kaplarlar.
|
||
![]() |
||
Angel23_38
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Mayis-2020 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() ![]() ![]() |
|
Arkadaslar kendimi bildim bileli bu illete savasiyorum artik çok çaresiz hissediyorum 19 yasindayim ve sirf bu yüzden üniversitemi dondurdum ama seneye mecbur gidecegim hayalim üniversiteye geçmeden bundan kurtulmakti ve yepyeni bir baslangiç yapmakti. Kisaca bahsedeyim benim problemimden ben dedigim gibi çocuklugumdan beri yasiyorum bu sorunu ve sürekli arastiriyorum bademcik tasi olusuyordu bende ve bir umut ameliyat oldum kurtulurum diye fakat sonuç hüsran birde özel hastanede oldum bir ton masraf onun disinda reflum var ama arada bir midem yaniyor sürekli hissetmiyorum ondan olabilecegini düsünmüyorum sabah uyandigimda bazen burnumun tikali oldugunu faekediyorun ve sürekli bir geniz akintim var hiç kesilmiyor iki farkli koku hissediyorum biri çok daha agir ve arada bir oluyor digeri daha hafif ve sürekli var her zaman olmasada burnumdan da hissediyorum bazen kokuyu ve dilimi temizleme me ragmen pus kokuyor ve oradan kaynakli oldugunu düsünüyorum bilen varmi dilde neden koku okur lütfen yardimci olun artik kafayi yemek üzereyim isyan etmiyorum sürekli de dua ediyorum ama sevdigim insanlarla konusamiyorum kendimi ifade edemiyorum anin tadini çikaramiyorum hep aklimda acaba agzim kokuyor mu sorusu oluyor evlilik üniversite hiç bir hayalim yok Nevsehir de okutacagim ve adanaya çok olmasa da yakin insallah adanaya murat hocama gitmeyi düsünüyorum bu sene kimseye söylemeyecegim gizli gidecegim çünkü kimseyle bu sorunumu paylasmiyorum insallah Bi çözüm yolu bulurum buluruz hep dua ediyorum kendim için ve bu sorunu yasayanlar için insallah kurtuluruz ve doya doya hayatin tadini çikaririz bunu o kadar çok istiyorum ki birseyler yazarsaniz çok sevinirim dostlarim
![]() |
||
![]() |
||
Belinda
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Mayis-2020 Konum: Nigde Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 31 |
![]() ![]() ![]() |
|
Merhaba arkadasim ayni sorunlari yasiorz bende de vardi bademcik tasi bademcigimi aldirdim ve geçmedi 22 yasinda bi universte ögrencisiyim önceden kendimi cok üzuodum cok yipratiodm sorunlar yasadm hep piskolojik ama artik ruhen bu sorunlari kendi kendime çözdüm bi kismini çünkü bu dunyaya bi kere geliorz ve hicbisey icin kendimizi üzmeye degmez her sabah kalkiorm erkenden dusumu aliorm ilik limonlu suyumu icip gune pozitif basliorm kisisel temizligime ozen gosteriorm onceden kendimi cok salardim mutsuz hissederdm ama simdi kendime ve sagligima cok dikkat ediorm sabah ve aksam dislerimi fircalayip tuzlu suyla gargara yapiorm gün icinde de pek kullanmiorm ama ihtiyacm olursa sakiz kullaniorm hobilerim var ...çunku kendime degr vermeye basladm artik... kimsenn dusuncesini kendi mutlulugundan konforundan onde tutma sen kendine ne kadar deger verrsen cevrende sana o kdr deger verir hatta ben bu sorunu yasarken bi arkadasmdan evlilik teklifi bile aldim kabul etmedim boyle bi sorunu yasarken evlenmekten kendimi soyutladm kimseye bunu yapamm ama lutfen sen kendine deger ver ve egitimn icin calis gerisini Allaha birak bn kendimi cok uzdum yiprattim bide titizlik hastaligim oldugu haldebunu yasiorm gunlerce aglardm ben pismiyim kotu birimiyim nie boyle bi bedenim var die ama artik biseylerin olgunluguna eristim huzuruda Allahta buldum.Cunku hic gecmeyen kroniklesmis bi depresyon hali var.insanlara hayvanlara daha faydali biri olmaya calisiorm.kendimi gelistirmek icin kursa gidiodm belki kurtulamicam gecmicek bilmiorm ama kandimi sevmekten vazgecmicem ve surekli cabalicam cunku biliorm bu dunyada cektiklerimiz sabirlarimiz bize cennet olarak geri donecek ilerde bi sevgili edinirmiyim bilmiorm edinirsem de bu mucadeleyi veren biri olur sanirim ama lutfen sorunn gecmese bile okuluna basla pozitif ol mutlu ol derslerinde basarili olmaya calis bakimli ol gerisi dedigim gibi Allahin isi :)
|
||
![]() |
||
PesYok
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19-Mayis-2020 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
![]() ![]() ![]() |
|
Merhaba Angel23_38 19 yasinda ve çok gençsin, özel hastanelere doktorlara araba parasi dmiöktgm bütün kazandigim doktorlara gidiyor, devlette randevu almak onun kontrolüne gitmek önemsenmwmek çok kötü, bide özeldeki dinliyor yahu seni önemsiyor, ist. Da Aytug Altundag a gidiyorum, Murat Aydin taniyor onun teshislerini söyledim Murat hocam dediyse dogrudur dedi, ama önce Murat aydina git derim, ben öyle yaptim, seninle ayni belirtileri Gösteriyorz sanirim, burnumda hafifi egrilik varmis buda burun tikanikligi dolayisiyla bas agrisi, bitmeyen geniz akintisi ve gece horlama var , ama diger yandan Altug doktor alerji teshisi koydu ilaçlari kullandim geçti bitince geri geldi, simdi devlete randevu aldim, sora Aytug hocaya gidecegim, özel parasi çok tuzlu geliyor artik bana, Ayrica Belinda In dediklerine aynen katiliyorum spor yap hergün bagirsaklarini çalistir, hep pozitif insanlarla kal, dil ögren, hobi edin, hayata kendin tutun yani, ben agiz kokum varken evlendim 7 yasinda kizim var beni hayata bagliyor, ama esim tedavi sürecinde asla destek vermedi ayrildim, kendinle ayni sorunu yasayan birini bul bence ve asla pes etme lütfen, Murat Aydin hocaya bu forum için, bizlere daima destek oldugu için ayrica tesekkür ederim, hakkinizi ödeyemeyiz 🤲 |
||
Pes etmek yok!!
|
||
![]() |
||
mahoni
![]() ![]() ![]() |
|
Bende hala dil temizliginden sonra kokunun geri gelmesi aksami buluyor. Durum ggncellemesi bu. Yalniz ayni dis macununu uzun süre kullandigimda, koku bi tik geri gelmeye basliyor!
Macunu degistirdim, koku tekrar sifirlandi diyebilirim! |
||
![]() |
||
Diloy
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28-Agustos-2021 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 159 |
![]() ![]() ![]() |
|
Herkese merhaba öncelikle
Bu forumu 1 aydir takip ediyorum üye olmaya karar verdim benim gibi insanlarla iletisim içinde olmak beni daha çok motive edecek. Hikayeme gelirsek 27 yasindayim bekar anneyim. 12 yasinda bir sabah uyandim agzimda dehset bir tat ve koku basladi. Ilk zamanlar sadece sabah uyandigimda yemek yiyene kadar olurdu benim için problem olmuyordu 2 elim kanda da olsa sabah uyanir uyanmaz ilk isim dis firçalama olurdu. Ilk beni rahatsiz etmeye bu durum 20-21 yasinda basladi. Bu yasa kadar sosyal hayatimi pek etkilemeden öyle böyle devam ediyordum. O zamanlar sinüzitim oldugunu ögrendim ameliyat oldum geçmeyince bununla yasamayi ögrendim o kadar sosyal hayatimi etkilemiyordu çünkü. Bu dönemde naneli seker sakiz ihtiyacim olmaya basladi ama sürekli degildi. Geçen seneye kadar bu sekilde devam etti fakat 1 senedir suanki duruma kadar yavas yavas artti önceden 1 paket seker yetiyorsa artik yetmedigini agzimin ferah olmadigini farketmeye basladim. Bu sene temmuz ayinda 3 hafta süren bi grip geçirdim ve sonunda 2 gün boyunca kusma ve ishal yasadim. Bu olaydan sonra agiz kokum inanilmaz artti naneli seker 15 dk idare eder hale geldi. Bogazimdan gelen çürük bi et kokusu var. Suan çalisamiyorum fellik fellik çözüm ariyorum. 1 haftadir disçi kbb iç hastaliklarina gastroenterolojiye gittim. Kbb sinüzitin yok dedi tas olmamasina ragmen bademcik ameliyati edelim geçer dedi bana paragöz biri gibi geldi güvenmedim. Iç hastaliklarinda kan degerlerim normal hatta kan fazlaligin var bagis bile yapabilirsin dedi. Endoskopide pangastrit çikti flagy ile beraber baska bir antibiyotik ve mide ilaci kullaniyorum 2 gündür. Bilmiyorum sorunum ne geçmeyecek mi böyle mi kalicam düsünceleriyle depresyona sürükleniyorum. Bursada yasiyorum bu konuda birbirimize destek olabilecegimiz ayni sehirden biriyle tanismayi çok isterim. Umarim bir gün hepimiz iyilesiriz. ![]() |
||
![]() |
||
Kelime
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17-Mart-2019 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 285 |
![]() ![]() ![]() |
|
Bana 2013 yilinda Murat hoca tarafindan tip1 agiz kokusu ve 2019 yilinda Aytug Altundag tarafindan agiz kokusu teshisi kondu. Teshis konmus veya çevresinden açikça "agzin kokuyor." tepkisini almis arkadaslarla görüsmek isterim. Çünkü birçogumuz kendi agiz kokumuzu alamiyoruz.
Kullandigimiz ürünlerin etkisini görmek, agiz kokusunu açikça konusmak için bu en güvenilir yol. Baska insanlarin tepkilerine bakarak yorum yaparsak hem çözüme ulasamayiz hem psikolojimiz iyice bozulur. Mesafe önemli degil uygun zamanda ben gidebilirim veya ortak bir noktada bulusabiliriz. Ben erkegim sadece erkek arkadaslarimizla görüsmek isterim. |
||
![]() |
||
Ayse
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11-Eylül-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() ![]() ![]() |
|
Ben de bir kaç gündür instagramdan grup kuralim diye düsünüyorum çünkü burdan ilestisim kurmak zor oluyor. Biliyorum wp grubu var ama herkes numarasini vermek istemiyor hakli olarak.Hem ayni sehirde olanlar belki birbiriyle tanisir bu sorun hakkinda fikir alisverisi olur. Ne dersiniz?
|
||
![]() |
||
Tospik
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 398 |
![]() ![]() ![]() |
|
Instada grup yok ki Ayse hanim. Facebook ta kurulabilir ama. Kapali bir grup olur sadece üyeler görebilir yapilabilir. Herkes kendine yedek bir hesap açar, o rumuzla katilir. Gerçek facebook hesabiyla katilmaya da gerek yok. Mesela siz kurun grubu adresi verin burdan isteyenler üye olsun. |
||
![]() |
||
Ayse
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11-Eylül-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() ![]() ![]() |
|
Yok hayir instagramdan da grup kurulabiliyor ama üye sayisi siniri varmis. Zaten çok fazla katilmak isteyen olacagini da sanmiyorum oradan kurulabilir grup. Facebook kullanmadigim için bilmiyorum ben. Fakat zaten sizden baska kimse yazmamis. Biz diger insanlarla iletisim kuramiyoruz diye yakiniyoruz ama daha ayni durumda oldugumuz insanlarla bile iletisim kurmak istemiyoruz kimse bir adim atmiyor ben de bunu anlayamiyorum..
|
||
![]() |
||
ismimnefarkeder
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10-Eylül-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
![]() ![]() ![]() |
|
Evet maalesef durum böyle.forumdaki tavir genel olarak böyle.ben Istanbul'dayim.isteyen arkadaslar iletisime geçebilir.
|
||
![]() |
||
Kelime
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17-Mart-2019 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 285 |
![]() ![]() ![]() |
|
Arkadaslar, ben yüzyüze görüsmeyi kast ettim. Asil amaç; kullandigimiz ilaçlardan, yaptigimiz tedavilerden sonra kokunun varligini, durumunu birbirimize söylemek. Burada birçogumuz "sunu yaptim koku geçti ama bes on gün sonra geri geldi ." diyor. Baskasindan teyit alirsak yaptiklarimizi daha dogru degerlendiririz.
|
||
![]() |
||
seksek66
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24-Haziran-2022 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
|
Merhaba. Yaklasik 10 yildir muzdarip oldugum agiz nefes kokusu. suan 21 yasindayim. gitmedigim doktor kalmadi. ilk baslarda agizla disle alakali bir sorun oldugunu saniyordum ama internetten sindirim sistemi ile alakali bir sey oldugunu ögrendim. Arastira arastira Prof. Doktor Aytug Altundag dan randevu aldim. Internete aratirsaniz çikar. Oraya gittim ve oral chroma testi oldum. Bu testin içerigi olarak bir seye üflüyorsunuz ve nefesinizdeki bakterilerdennkokunun nereden kaynaklandigi anlasiliyor iki dakikada. türkiyede sadece o doktora gidip gösterebilirsiniz. Yaklasik 2500 muayene ücreti verdim. Hissettigimin agiz kokusu degil de nefes kokusu oldugunu söylediler. Mide ve bagirsaktaki bakterilerdenndolayi mide kapakçigi açildigi zaman koku agizdan çikiyor diskilamadiginiz zaman. Yani çogunuzunki agiz degil diski kokusu. Bana 20ye kadar ilaç verildi. Henüz 1 ay oldu ve kokunun %50si gittti diyebilirim. 2 ay sonra tekrar kontrolüm var. Hepinize öneriyorum.
|
||
![]() |
||
Biçare
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2022 Konum: Konya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
|
Arkadaslar uzun süredir bu formu takip ediyorum birseyler yazmaya cesaret edememistim artik ne yaptiysam olmadi içimi dökmek istedim yaklasik 5,6 yildir hissediyorum bu kokuyu daha dogrusu hissettirdiler insalarin bana karsi hal hareketlerinden dolayi ben fazla almiyordum yaptiklarimi anlatayim bademcik ve burnumdan kemik egriligi ameliyati oldum çektirdigim dislerim oldu dolgu yaptirdigim dislerim oldu mide ilaçlari kullandim diyet vesaire daha sonra orta sert dis firçasi kullaniyorum ve sürekli dil temizligimide yaparim böbrek kbb kontrolleri sadece midemi ve cigerlerimi kontrol ettirmedim bariz bir rahatsizligim yok onlardan çünkü sonuç olarak ne yaptiysam olmadi bunu hep Allahtan gelen bir imtihan olarak düsünüyorum çok gecelerce aglayarak dua ettim bu sorun yüzünden isimi biraktim bütün arkadaslarimdan uzaklastim evlilik falan hayal bahsetmiyorum bile insallah birgün hepimiz kurtuluruz bundan hep kendime dua ettiginde forumdaki arkadaslarima da dua ediyorum elimizden gelen herseyi yaptiktan sonra daha ne yapabiliriz ki
|
||
![]() |
||
Sayfa 2 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |