|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben iyilestim | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
effect
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02-Eylül-2012 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 299 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10-Eylül-2015 Saat 03:37 |
Arkadaslar herkese merhaba
Aylardir artik forumu takip etmeyi birakmistim. Hayattan ve her seyden tamamen umudumu kestigim için...Sorunum hem mide hem geniz kaynakliydi. Midem düzelse geniz akintisi, o iyilesse mide basliyordu. Sonra farkettim ki, mide kaynakli kokunun önüne hiçbir sekilde geçemiyorum. 2 metreden duyuluyor. Midemi ne yaparsam yapayim iyilestiremedim yilladir.o kadar felaket seyler yiyip içtim ki iyileseyim diye. geniz akintisi da midenin asiri asiti nedeniyle olusan bir yan etki oldugunu farkettim. çünkü onca kbb doktoru yanilmis olamazdi. En son artik bir okuyan üfleyen bir hocaya gittim. Hastayim dedim. SIfa için okumasini istedim. Bana dua okudu ve bir sürü dua verdi hergün okumam için. 1 ay sonunda birden alerji testi yaptirmak geldi aklima. pinnrtest. Murat Hocama da danismistim hatta okuyanlar varsa. Test sonunda 2 gidaya ileri derece alerjim çikti. Biri özellikle 1-2 güne bir tükettigim bir seydi. Adini vermeyecegim çünkü çok nadir sekilde bunun alerjisi olurmus . sizi de yanlis etkilemesin. bunu yemegi kestigim günden itibaren inanilmaz bir hizda mide sorunlarim bitti. Midemden gelen o yogun asit bitti. Bana bile gelen koku bitti. geniz akintim bitti. aslinda bu testi 3 yil önce yaptiracaktim ama güvenmedigim için mi nedir vazgeçmistim. suan 1 hafta önceki durumuma bakarak %90 iyilestim. ki daha 1 hafta oldu. özelden alerji yapan seyi yazabilirim isteyene. alerji testi yaptirin arkadaslar. bu kadar mi anormalim diye düsünürken o kadar basit sekilde çözüldü ki sorun. sevgiler. effect |
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
![]() ![]() ![]() |
nerede kaça yaptirdin ? konuyu yazman daha iyi herkes pm isteyecektir.
|
|
![]() |
|
bad-i saba
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Agustos-2014 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 67 |
![]() ![]() ![]() |
yaptirdiginiz testin tam olarak adi nedir? nerede yaptirdiniz? hangi bölüme gidip yönlendirildiniz? yoksa direkt gidip ben alerji testi yaptirmak istiyorum mu dediniz? biraz açiklayici bilgi verirseniz bilgilenmis oluruz.
|
|
![]() |
|
effect
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02-Eylül-2012 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 299 |
![]() ![]() ![]() |
testin adini yazdim ilk mesajda. pinner test arkadaslar.netten arastirin.
|
|
![]() |
|
cuma
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18-Ocak-2013 Konum: Adıyaman Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 82 |
![]() ![]() ![]() |
Adini yazarmisin alerji yapan seyin lutfen..ayrica alerji agiz kokusu mu yapiyor yani anlamadim tam olarak
|
|
![]() |
|
mahoni
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 422 |
![]() ![]() ![]() |
Eyvallah kardesim sagolasin.
15 gun once benimde aklima geldi alerji testi.Hatta midesi cogu zaman rahatsizlanan kardesime bile git alerji testi yaptir,belki bazi seylere alerjin vardir,demistim. Bende bi yaptirayim bakalim ne cikacak... |
|
![]() |
|
effect
![]() ![]() ![]() |
arkadaslar midesinde asiri yanma asit vs hissetmeyenler pek umutlanmayabilir.
benim mide kaynakli kokulari bastirmam imkansiz hale geldigi için yaptirdim. |
|
![]() |
|
Mehmet
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() |
Yillar önce yazdim foruma, kuzenimin agiz kokusu alerji hapi içince geçiyor diye. Alerji bir agiz kokusu nedenidir.
|
|
![]() |
|
evian
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Aralik-2011 Konum: Agri Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
![]() ![]() ![]() |
Asit ve agiz eksimesi kotu tada galiba bir sey buldum tabiki isin uzmani doktor ! Bana fransada doktor bir ilac verdi insan agzino cok temiz hissediyor turkiyede varmi bilmiyorum ama ismi oligosol ´icerigi ise cuivre,or be argent yani bakir altin ve gumus
|
|
![]() |
|
karo01
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20-Agustos-2015 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 6 |
![]() ![]() ![]() |
agiz kokusu na ne kadar etki ediyor kardes
|
|
![]() |
|
ncort
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19-Nisan-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 162 |
![]() ![]() ![]() |
Alerji testini devlet hastanesinde yaptirabilir miyiz? Ozelde cok pahali mi olur?
|
|
![]() |
|
evian
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Aralik-2011 Konum: Agri Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
![]() ![]() ![]() |
Simdilik bir sey diyemiycem
|
|
![]() |
|
effect
![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar sunu da belirteyim, iyilestim denemez.
mide sikintilari stresle beraber geri geldi. sadece alerjik gidadan uzak durmakla olmuyor. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |