|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
bad-i saba
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Agustos-2014 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 67 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25-Ocak-2016 Saat 17:53 |
Hocam bazi yabanci forumlarda beden, diski, idrar, ter ve nefes kokusu için klorofil ve kömür tabletlerinin kullanildigini okudum.Bu ilaçlarin TMAU hastaliginda da destekleyici tedavi olarak kullanildigini biliyorum. Peki bizim bu tarz ilaçlari denememizde bir sakinca var mi? Faydasi olur mu? Bu ilaçlar ülkemizde yaygin olarak her yerde bulunabilir mi? Bu ilaçlar ne kadar süre kullanilabilir ve uzun süreli kullanimi herhangi bir zarara sebep olur mu? Bu konudaki fikirlerinizi ögrenmek istiyorum.
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2403 |
![]() ![]() ![]() |
Fikrimi sordugunuz için tesekkür ederim. Fakat ben herbal grup tedaviye uzak duruyorum. Bitki tedavisine karsi degilim, zararli bulmuyorum, fakat üzerine düsmedigim için fazla bilgim yok maalesef. Arzu ediyorsaniz asiri umutlanmadan kullaniniz, zarar göreceginizi zannetmiyorum.
-M |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Siz denediniz mi acaba ? Çünkü maydanoz nane dereotu bunlarda hep yüksek klorofil var ve cok iyi geliyor agiz kokusuna.klorofil tablet bana mantikli geldi
|
|
![]() |
|
pharmacy
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19-Nisan-2013 Konum: Konya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 25 |
![]() ![]() ![]() |
Merhabalar..Son zamanlarda bende baya arastirdim ikisini daha cok aktif karbonu,hatta aktif karbonu kullandim bir müddet (2 hafta kadar) ancak sonucunu tam emin olamadigim icin paylasmamistim..
Aktif karbonun yurtdisinda yaygin kullanimi oldugunu gördüm, yanilmiyorsam suan detox ürünü olarak marketlerde meyve suyu tarzinda satiliyor yurtdisinda, instagramda bununla ilgili deneyimlerini paylasan birkaç kisiyide bulmustum hatta..Etkisi nasil oldu diye sorarsaniz, yani evet kokunun azaldigini hissediyordum kullaninca ama ara verince tekrar geliyordu koku ve uzun sureli kullanimi kabizliga neden oldugu icin birakmistim,ama halen aklimin bir kösesinde bu konu hatta bu sene tez konum olarak aktif karbonu arastirmayi bile düsünebilirim.. |
|
![]() |
|
Mkkk
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20-Agustos-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 11 |
![]() ![]() ![]() |
Beyler hemen agiz kokusu var die TMAU yapistirmayin
|
|
![]() |
|
BezginBetül
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10-Nisan-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 122 |
![]() ![]() ![]() |
Klorofil faydali olabilir.
Hatta günde 5-7 hap kullanilabilir, zarari olmaz. Aktif karbon'u ise kabizlik sorunu yasayanlar ve agiz kokusunun kabizlikla alakali olabilecegini düsünenlere tavsiye etmem pek. |
|
![]() |
|
bazenhissediyor
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 525 |
![]() ![]() ![]() |
tedavi ne abi , tedavi olmasi için önce hastalik olmasi lazim simdi hastalik agiz kokusu tedavisi bu ilaçlarmi e diyosunuz ilaci birakinca koku geliyo ozaman neyin tedavisi masgeleme diyip baslik açin insan ümitleniyo tedavi lafini görünce ne tedavisi bu forumdakilerin çogu çildirmis tip5 vakasi bence ustam bi gidin tip2 tipüç tip4 tip1 kontrol edin eger hepsi mükkemmel oldugu halde koku varsa yasamayin daha iyi bune böyle ya illaki bi hastaligin eseri bu koku olusuyo hangi insan dogdugunda nberi agiz kokusu olurmus biride konu açmis dogdunuzdan beri kokusu olanlar el kaldirsin eehehe güldüm çok güldüm çilgin insanlar....
|
|
![]() |
|
bazenhissediyor
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 525 |
![]() ![]() ![]() |
sayet dogustan bu rahatsizligi olanlarnda dogustan varolan engellilik gerektiricek iç organ hastaliklari bulunan kötü dogum gerçeklesen kardeslerimizde olabilir ki bu soruyu soranda muhtemelen sapa saglam biri...
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |