|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Söyleyeceklerim var | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Funda
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02-Subat-2016 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 28 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30-Kasim-2016 Saat 19:13 |
Arkadaslar 2 haftadir Ankara disindayim ablamin yanina gittim. Çocugu ünivetsite2 sinif.Arkadas çevresi onu maddeye alistirmis ve 3 haftadir cezaevinde madde almaya giderken yakalanmislar.Ilk defa dedim ki keske onunda agzi vücudu koksaydi da bu olaylar basa gelmeseydi.Agzi koksaydi onurlu yasayip ya yanilmasaydi.Onun için halimize sükredelim her serde bir hayir vardir elbette kurtuluruz bu sorunumuzdan.....
|
|
Tükenmislik
|
|
![]() |
|
bazenhissediyor
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 525 |
![]() ![]() ![]() |
saçmalik çünkü ; ozaman sükredelim kapatalim burayi herkes evine dagilsin , bumu? herseye sükret sükret sükürden fayda gelmiyo sükretmeyincede fayda gelmiyo fiil eylem yapmamiz lazim bu sorunun ne oldugunu bilmek lazim tükendim sahsen ve bununla agiz kokusu hakkinda bi baglanti göremedim ben yedigim yemege sagligima hayatima sükrederim , henüz nedenini bile bilmedigimiz bi hastaliga sükretmek onu daha bulamadan bastan savip onunla yasamayi kabüllenmektir
|
|
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..
![]() |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
sükür önemli ama zor. ben neredeyse kirk yasimdayim ve bu durum yüzünden çok sey kaybettim isimde ilerleyemedim insanlar bana hakaret etti küçümsedi yüzüme üfleyip gülen bir müdürüm bile oldu beni disaridan begenenler anlamadigim sekilde kisa bir süre sonra ortadan kayboldu etrafindaki herkes yuva kuruyor ama bu senin için imkansiz biliyorsun birde tabii insanlarin evlenmeyen insanlara sosyal baskisi birde ben kardesleri tarafindan bile dislanan bir insan oldugumu düsünürsek zor hemde çok zor elimde olanlara sükrediyorum elbet fakat bu duruma zor bir yildir çalismiyorum is görüsmelerine gitmiyorum benim isimde referans çok önemli ben hiçbir çalistigim yerdeki kisiyi referans gösteremiyorum zaten is bulma imkanim kisitlaniyor böylece birde yasadiklarimin etkisi is görüsmelerine ayaklarim gitmiyor ayni zor hayata uyanmak ayni seyleri tekrar tekrar yasamak bilemiyorum çünkü insanin psikolojisi öyle yipraniyorki hamdolsun kendi kendime yetecek sagligim var fakat yasayabilecegim bir hayat yok yillar beni çogaltmadi azaltti ve yipratti isyan etmemek cok zor bir sifa ins. dogru olan bu ama zor
|
|
![]() |
|
bazenhissediyor
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 525 |
![]() ![]() ![]() |
nahide abla siz bademciklerinizi kontrol ettinizmi hiç? ve ne gibi bulgular var sizde sorunlarimiz benzermi acaba
|
|
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..
![]() |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Bu arada Allah yardimciniz olsun Funda her dert ayri ayri zor iste
|
|
![]() |
|
Funda
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02-Subat-2016 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 28 |
![]() ![]() ![]() |
Tesekkürler Nahide hayat bir sekilde devam ediyor.Bende 37 yasinda bir anneyim 6,7 senedir bu sikintiyla ugrasiyorum eskiye göre daha iyiyim koku devam karbonat kuründen sonra biraz hafifledi sorunlar ama koku var tabii.Gun gelir buda geçer tabiki dogru bir dr ve teshisle çok kolay aslinda ama o kadar da zor.Ben biraz arsiza bagladim valla konusmayi eviyorum hayati seviyorum.Rahatsiz olanda konusmasin uzak gitsin.Bu arada kursa basladim sabahlari 1bardak organik sirke ve içine limon sikip içiyorum o iyi geliyor .Benim sorun ya mide yada burun eti.Gün gelecek bitecek insallah her serde bir hayir vardir diyorum.
|
|
Tükenmislik
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Funda 1 bardak sirke çok gelebilir bence miktari azaltmalisin. Mide ve bagirsaklar için taze zencefil suyuda deneyebilirsiniz.
|
|
![]() |
|
nyks
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04-Subat-2017 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 12 |
![]() ![]() ![]() |
Buraya bir sürü sey yazip yazip sildim. Ben ölümünü gülerek izleyecegim insanlar için bile böyle bir seyi istemezken siz kendi kaniniz için bunu dilediniz ya.. Ne söylesem bos.
|
|
![]() |
|
ZamanaDair
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Ocak-2017 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 19 |
![]() ![]() ![]() |
Kardesim siz nasil bu sekilde düsünüyorsunuz ya. Forumda birisi diyorki kanser olsaydim birisi diyorki kendi kaniniz için böyle söylemeyin. Bir insanin agzinin kokmasi asosyal olmasimi daha kötü yoksa madde bagimlisi olmasi ve cezaevine düsmesi mi? Ve kanser hastasi olan insanlari gördünüzmü hiç siz. O acilari çekmek kolaymi saniyorsunuz. Allah korusun.Madde bagimlilarini gördünüz mü ? Evet biliyorum insan yanlizlasiyor, uzaklasiyor sosyal hayattan ama bu kadarda isyan etmeyin. |
|
Karanliklardan 'AYDINLIGA' giden yolda tek basina
|
|
![]() |
|
nyks
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04-Subat-2017 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 12 |
![]() ![]() ![]() |
Evet bunlari gördüm. Teyzemi ve enistemi kanserden kaybettim. Biri kanser oldugunu ögrendikten bir ay sonra öldü digeri 1 seneye yakin savastiktan sonra öldü. Ve evet uyusturucuyu da gördüm. Her zaman asosyal degildim. Liseyi bitirene kadar okulun sosyal iliskilerini tek bir hareketle degistirebilecek kadar baskindim. Keske bilmesem ama uyusturucu bagimliligini da bilirim. Rica edecegim kimseyi oturdugunuz yerden degerlendirmeyin.
Bu dünyada bu hastaliktan daha kötü seyler var mi? Tabii ki bir sürü sey var ama uyusturucu veya hapis bunlardan biri degil. Hepsinin açiklamasini yaparim ama buradaki isimiz bu degil. Kimseyi kirmak da istemiyorum herhangi bir seyde. Sadece bu hastaliktan kurtulmak istiyorum. Baskalari da kurtulsun istiyorum. Buraya geldigim zaman baktigim ilk yer ben iyilestim oluyor. Kurtulan için gerçekten mutlu oluyorum. Siz de bu karanligi baska seylerle karsilastirip kendi kaninizdan biri için istiyorsunuz. Böyle bir seyi özellikle burada görmek beni gerçekten üzdü. |
|
![]() |
|
bazenhissediyor
![]() ![]() ![]() |
kardesim bu sitenin amaci agiz kokusunu tedavi etmek , burasi Cami avlusu degil sükürden bahsediyorsunuz burasi Tekke degil onlarin yeri ayri , 2.si Diger hastaliklari kim küçümsedi? kim dalga geçti? Yani Agiz kokumuz var ama diger hastaliklarimiz yok diye mutlu mu olmamizi kastediyorsun ? agiz kokunla yasa diger hastaligin olmasin ? neden tamamen saglikli olmak yerine bi seçenek koyuyorsun insanlarin önüne belki hem agiz kokusu hem diger kötü hastaliklari var ve hepsine tedavi ariyor ve burasi Agiz kokusunu ilgilendiren bi forum degilmi Birakin gözünüzü seviyim su abuk subuk fikirlerinizi kendinize saklayin buraya konu açipta canimizi sikmayin biz Bilimsel veya önemli gelismeler varmi diye yokluyoruz siteyi hep abuk subuk alavere dalavere hikayelerden biktik be !
|
|
![]() |
|
![]() |
|
joey55
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19-Eylül-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 10 |
![]() ![]() ![]() |
Gereksiz bir konu olmus. Buradaki herkes haline sukrediyodur zaten. Ama agiz kokusuyla yasamak çok zor bi durum bütün yasantini etkiliyor.
Ne kiz arkadasin oluyor ne arkadaslarinla rahat konusabiliyosun.Anlatmakla bitmez 30 yasina kadar asosyal güvensiz bi insan olarak yasadim bu lanet yüzünden. Cok sukur bademciklerimi aldirarak kurtuldum insallah sizlerde kurtulursunuz |
|
![]() |
|
bazenhissediyor
![]() ![]() ![]() |
aynen abi katiliyorum |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |