|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
mazidenbiri
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15-Mart-2020 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15-Mart-2020 Saat 13:19 |
arkadaslar merhaba bu dis firçasi konusunu dikkate alin lütfen murat hocanin da dedigi gibi orta sert firça ile güzelce firçaladiktan sonra dilinizi mutlaka firçalamayi unutmayin bakin altini çizerek diyorum orta sert firça kullanin kokunun kayboldugunu zamanla farkedeceksiniz.
|
|
![]() |
|
mahoni
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 422 |
![]() ![]() ![]() |
Tesekkür ederim 🙏🏾
|
|
![]() |
|
beypazarisoda
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13-Haziran-2022 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
![]() ![]() ![]() |
Merhaba arkadaslar, dis firçasi önerilerinize açigim. Aslinda Murat Hocamiz bize Banat Compact model dis firçasini önermis fakat ona "kötünün iyisi" diye hitap etmis. Peki piyasanin en iyi dis firçasi ya da en iyiye yakin performans veren dis firçalari nelerdir? Siz hangi dis firçasi kullaniyorsunuz ve de tavsiye ediyor musunuz ?
Ayrica ben dis firçamla önce dilimi firçaliyorum ondan sonra ayni firça ile disimi firçaliyorum. Minimalist takilmayi seviyorum. Dil için baska bir firça kullanmak istemiyorum. Bunun için negatif bir etkiyle karsilasir miyim ? |
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
![]() ![]() ![]() |
Vepa Smoker Dis Firçasi kullaniyorum, hem sert hem killari kaliteli. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |