|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Selen123
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29-Nisan-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 36 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08-Temmuz-2021 Saat 19:37 |
Bunu yasayanlar varmi tavsiyesi olanlar yada
|
|
![]() |
|
Melina
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06-Temmuz-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
![]() ![]() ![]() |
Merhaba Selen bende de çok fazla var bende burunda kemik egriligi ve et büyümesi var çogu zaman tikanik tikanik oldugunda özellikle burun ve agiz kurulugu ileri boyutta oluyo bazen katlanamiyorum o kadr yani hatta agzimin içi yaniyomus gibi oluyo
|
|
![]() |
|
Selen123
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29-Nisan-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 36 |
![]() ![]() ![]() |
Gecmis olsun Melina bunn icn çözumlerin yada sana iyi gelen biseyler varmi
|
|
![]() |
|
Melina
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06-Temmuz-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
![]() ![]() ![]() |
Çok tesekkür ederim yok malesef ne yapsam da agiz ve burnundaki kuruluk gecmiyo yapis yapis sürekli burun ameliyati olucam belki dogru nefes alamadigim içindir bilemiyorum benim dudak kenarlarinda yanmada oluyo
|
|
![]() |
|
Selen123
![]() ![]() ![]() |
Sonuclarini buraya yazarsan sevinirm
|
|
![]() |
|
Melina
![]() ![]() ![]() |
Tabiki yazarim
|
|
![]() |
|
Ggggg
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11-Ekim-2019 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 18 |
![]() ![]() ![]() |
Merhaba arkadaslar bende yaklasik 3,5-4 yildir bu sorunu yasiyorum ilk baslarda hafifti ama artik dis firçalamama ragmen 10 dk sonra koku yine geliyor. Doktora gittim B12 den kaynaklanacagini söyledi igne kullandim ama sonuç degismedi. Dahiliyeye kulak burun bogaza gittim ancak hiç bisey bulunamadi. Benim sorum su olacak ben sunu da farkettim yemek yedigim zamanlar benim burnum akiyor sürekli her yemek yiyisimde içerisinde aci olmasa bile burnum akiyor acaba neden olabilir böyle bi durumla karsilasan var mi?
|
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
![]() ![]() ![]() |
kbb tekrar git. |
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Bir nöroloji doktoruna gidiniz Bogorad sendromu bakimindan muayene etmesini isteyiniz |
|
![]() |
|
Ggggg
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11-Ekim-2019 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 18 |
![]() ![]() ![]() |
Tesekkür ederim hocam daha önce hiç duymamistim bu söylediginiz sendromun koku ile bi ilgisi olabilir mi acaba
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Bilmiyorum. Zannetmiyorum |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |