|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben iyilestim | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 2 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj | |
elbetbirgün
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16-Kasim-2020 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 6 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21-Mayis-2021 Saat 15:50 |
|
tamamen geçti mi? dilinde grimsi-sarimsi pas var miydi? bir süre daha bekleyip koku gelmezse foruma yaz lüften.
|
||
![]() |
||
mümkansiz
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07-Subat-2021 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 9 |
![]() ![]() ![]() |
|
Arkadaslar 5. sinifta baslayan bu kokuyu tam 17 sene çektim. En az 30 doktora gitmisimdir hiç bir fayda göremedim. Bademciklerimi dahi aldirdim. daha sonra bu forumda colidur ve flagyl ilaçlarini ayni anda kullanan birisinin basligini gördüm ilaçlari bende kullandim ve geçti. Tam 6 ay oldu ve koku yok.
Daha önce; -Pastil verdiler ise yaramadi. -Midede patlayan ilaç verdiler temiz koku verecek diye ise yaramadi. -Bademciklerimi aldirdim ise yaramadi. -Dil firçasi ile dilimi firçaladim ise yaramadi. -Disimi günde en az 3 kere firçaladim ise yaramadi(koku 2 saat sonra tekrar basliyordu) -Helipak tedavi pakatini denedim ilaç kullanirken geçmisti ancak birakinca tekrar basladi. -Zeytinyagi içmeyi denedim ise yaramadi. -Dis ipi kullandim ise yaramadi. -Elma sirkesi içtim ise yaramadi. -Kudretnari kullandim ise yaramadi. -2 defa endoskopi yaptirdim parça aldirlar bir problem çikmadi. -Reflün olabilir dediler ilaç verdiler(gaviscon) ise yaramadi. -Gizli reflü olabilir dediler(nasil gizli oluyor bilmiyorum artik) ilaçli tomografi çektiler bir sey göremediler. -Kan testimde bir sey göremediler -Idrar testimde bir sey göremediler. -Gaita testinde bir sey göremediler. -Burunda egrilik falan olabilir dediler bir sey göremediler. Umarim siz de çaresini bulursunuz. Gerçekten çok zor bir durum bunu sadece çeken bilir. |
||
![]() |
||
SIFAARIYORUM
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04-Eylül-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 114 |
![]() ![]() ![]() |
|
Iyilesen birini görünce gerçekten çok mutlu oluyorum. Tebrik ederim.. Ömür boyu tertemiz bir kokuyla yasarsiniz insaallah
|
||
![]() |
||
Melike
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25-Agustos-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 31 |
![]() ![]() ![]() |
|
Kim verdi bu ilaçlari peki sana ne doktoru birde ne için verdi ne teshis koyarak verdi?
|
||
![]() |
||
Tükendim
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06-Aralik-2020 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 32 |
![]() ![]() ![]() |
|
Evet nasil aldiniz bu ilaçlari? Bende kullanmak istiyorum ama hangi doktordan ne sekilde isteyecegimi bilmiyorum
|
||
![]() |
||
Diloy
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28-Agustos-2021 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 159 |
![]() ![]() ![]() |
|
Antibiyotik bu bahsettigi ilaç. Ibs hastalarina veriliyormus ince bagirsaktaki artmis bakteriler için bi tedavi. Sik gaz çikarma siskinlik ishal gibi ibs semptomlarini tedavi ediyormus. Ayni durum bende var sik gaz çikarma siskinlik ve ishal. Bagirsak için probiyotik kullaniyorum ama bunu kesinlikle deniycem çünkü ne zaman bagirsak floram bozuldu koku asiri artti.
|
||
![]() |
||
SIFAARIYORUM
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04-Eylül-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 114 |
![]() ![]() ![]() |
|
Antibiyotikler zaten bagirsak florasini bozmuyor mu
|
||
![]() |
||
Melina
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06-Temmuz-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
![]() ![]() ![]() |
|
Geçmis gitmis olsun insallah. Bu antibiyotikleri gidip eczaneden direkt alamiyoruz bildiginiz gibi ben daha önce flagy tek basina kullandim ama colidur kullanmadim doktora hangi sikayetlerle gittiniz de bu antibiyotikleri yazdi
|
||
![]() |
||
Inception
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03-Mayis-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 110 |
![]() ![]() ![]() |
|
Antibiyotikler vücuttaki her yere etki eder sadece bagirsak degil
|
||
![]() |
||
Ethic1
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27-Subat-2018 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 169 |
![]() ![]() ![]() |
|
Öncelikle geçmis olsun, lütfen bize ilaçlari günde kaç kez ve ne kadar süre ile kullandigindan bahseder misin??
|
||
![]() |
||
Diloy
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28-Agustos-2021 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 159 |
![]() ![]() ![]() |
|
Antibiyotik zararli bakterileri öldürürken yararlilari da öldürüyor o yüzden flora bozuluyor. Bagirsakta hali hazirda kötü bakteri kolonileri asiri artmissa antibiyotik kullanmadan iyilesmesi uzun süre alir belki iyilesmez bile. O yüzden önce zararli bakterilerden kurtulmak için antibiyotik kullanmak lazim bi yandan da probiyotiklerle yararli bakterileri arttirmak lazim. Antibiyotigi tek basina kullan birak flora bozulunca kalan 1 zararli bakteri bile olsa tekrar ürüyor hop dön en basa. O yüzden probiyotikle desteklemek lazim antibiyotik tedavisini. Duobalance mood kullaniyorum ben 1 haftadir kullanan herkes çok memnun beni de bi nebze rahatlatti ama siskinligim sik gaz çikarma ve arada olan ishal durumum tam anlamiyla düzelmis degil. O yüzden bu antibiyotigin bana yarayacagini düsünüyorum. Suan bademcik, septum deviasyonu, konka ve sinüzit ameliyatliyim 2 antibiyotik kullaniyorum bir tanesi flagyl pazartesi kontrolüm var bu antibiyotigi talep edicem bakalim sifa olucak mi bana. |
||
![]() |
||
Melina
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06-Temmuz-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
![]() ![]() ![]() |
|
Diloy antibiyotik kullanirken probiyotik kullanimi pek tavsiye edilmiyor genelde tedavi bitince kullanilmasi öneriliyor bagirsak gazlari siskinlik gibi problemler ivin sana birsey onericem bir hafta deneyebilirsin. Karisik yemek yeme yemeklerden yarim saat önce su iç yemekten en az 2 saat sonra baska birsey yiyip icebikirsin ve 2 saat sonra uzanabilirsin. Süt ürünlerini minimuma indir. Bunlari denemek istersen deneyebilirsin. Benim yillardir midem ve bagirsaklarim rahatsiz di ben böyle suan çok iyiyim. Ama tavsiyem antibiyotik tedavisi bitince dene çünkü antibiyotik zaten mahvediyo mide ve bagirsaklari yarari olurmu anlayamazsin o yuzden
|
||
![]() |
||
Diloy
![]() ![]() ![]() |
|
Karisik yemek nasil oluyor onu biraz açar misin? Probiyotik ve antibiyotik olayini ilk defa duyuyorum arastiricam
|
||
![]() |
||
Melina
![]() ![]() ![]() |
|
Karisik yemek derken mesela yemek yerken tatli ve tuzluyu ayni anda yeme kesinliklikle 2 saat olsun aralarinda ayni sekilde meyveyi de yemeklerden 2 saat önce yada sonra ye kati yiyeceklerle birlikte sivi tuketme bu sindirimi bozuyor yemek yerken tek çesit yemeye özen gosterirsen sindirimin rahatlar iki çesitte çok rahatsiz etmez aci ve çok baharatli yememeye çalis bana güven iyi gelicek
|
||
![]() |
||
Diloy
![]() ![]() ![]() |
|
Tatliyla hiç aram yoktur zaten. Çok nadir canim çeker. Yemek yerken bir sey içmeye alismisiz ama dikkat edicem bundan sonra. Peki kahvaltida çay da mi içilmeyecek?
Su siralar yemek düzenim çok bozuk ameliyattan kaynakli pek yiyemiyorum ama su olayina da dikkat edicem. Bizim bagirsagimiz dogustan bozuk sanirim. Insanlar neler yiyor neler içiyor sindirimleri cillop. |
||
![]() |
||
Melina
![]() ![]() ![]() |
|
Aynen çayi bile çok nadir içiyorum ben sadece bir dene bakalim sana iyi gelicekmi ben böyle iyilestim suan cillop gibi sistem😂 en azindan o rahatsizliktan kurtulursun
|
||
![]() |
||
mümkansiz
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07-Subat-2021 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 9 |
![]() ![]() ![]() |
|
Evet vardi ve %80-90 oraninda geçti. |
||
![]() |
||
mümkansiz
![]() ![]() ![]() |
|
Dahiliye bölümünden veya aile hekiminden yazdirabilirsiniz. Tabi dahiliye bölümünden yazdirmanizda fayda var. Teshis falan yok. Ben senelerdir süren durumumu anlattim. Bu forumdan bahsettim. Ilaci kullanip kurtulanlardan bahsettim. Denememizde fayda var diye konustum ve yazdirdim. |
||
![]() |
||
mümkansiz
![]() ![]() ![]() |
|
Bende gaz çikarma ishal gibi hiç bir belirti yoktu ancak tedavisi iyi geldi. |
||
![]() |
||
mümkansiz
![]() ![]() ![]() |
|
Kesinlikle bozuyor ancak istenmeyen bakterileri yok etmenin baska bir yolunu bulamadim ben. Bagirsak florasini toparlamak için kefir tüketiyorum. |
||
![]() |
||
mümkansiz
![]() ![]() ![]() |
|
Senelerdir nefes kokusu problemi çektigimi söyledim. kullanidigim ilaçlari ve denedigim yöntemleri hepsini anlattim. Bu ilaçlari kullanmak istedigimi söyledim. Bu kadar. Eger 2 antibiyotigi ayni anda yazmazlar ise digerini aile hekiminden yazdirabilirsiniz. |
||
![]() |
||
mümkansiz
![]() ![]() ![]() |
|
tesekkürler kardesim. dahiliyeye gidip konustum basimdan geçen serüvenleri anlattim. dahiliye bölümü sadece colidur ilacini yazdi. aile hekimime gittim ona da mide koruyucu ve flagly yazdirdim. Sen aile hekimine gidip anlatirsan bütün ilaçlarini ona yazdirabilirsin. colidur ilacini 12 saatte 2 doz. flagy ilacini 8 saatte 1 doz seklinde kullandim. Mide koruyucuyu da sabahlari ilaçlari içmeden 1 saat önce aliyordum. Antibiyotiklerden biri 10 gün sonra digeri 2 hafta sonra bitiyor ama hangisi önce bitiyor hatirlamiyorum. Bunu doktora danisabilirsin. Ilaçlari kullanirken kokunu arttiracak seyler yememeye özen göster. Bana salata biber iyi geliyordu bol bol onlari yedim. Bende kokuyu arttiran süt, tavuk, kahve, çikolata, ekmek ve tatli olan hiç birsey yemedim ilaçlari kullanirken. |
||
![]() |
||
Diloy
![]() ![]() ![]() |
|
Merhaba öncelikle. Ben flagyl kullaniyorum endoskopi oldugumda doktor yazmisti. Bugün gittim colidur aldim reçetesiz satisi varmis sasirdim. 12 tane var içinde sadece. Günde 4 kere kullanicam ben de senin gibi fakat 10 gün mü kullanmaliyim 14 gün mü iyice bi düsünüp hatirlar misin? Ona göre bir kaç kutu daha alicam. |
||
![]() |
||
Holmes
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Ocak-2021 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 57 |
![]() ![]() ![]() |
|
Mide koruyucu olarak ne kullandik ? Ilaçlarin çok yan etkisi oldu mu
|
||
![]() |
||
nicksizz4
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08-Nisan-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 363 |
![]() ![]() ![]() |
|
Benim bugün hiçç agzim kokmadiiii :)) neden bilmiyorum ek olarak hiçbir sey yapmadim yedigime içtigime dikkat etmedim ilaç da kullanmadimm aksama kadar arkadaslarimla beraberdim o kadar özlemisim ki konusabilmeyi. Tek yaptigim adaçayi içmek ve günlük sakizi yutmak. Insallah bunlar etkili olmustur insallah her günüm böyle geçer yarin hayal kirikligi yasamak istemiyorum
|
||
![]() |
||
SIFAARIYORUM
![]() ![]() ![]() |
|
Nicksiz super bu
Çok mutluyum Devam et 40 gün en azindan |
||
![]() |
||
nicksizz4
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08-Nisan-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 363 |
![]() ![]() ![]() |
|
Uyanali 3 saat oldu koku hissetmiyorum Allahim çok sükür nolur böyle devam etsinnn. Çok tesekkür ederim lütfen siz de deneyin günlük sakizi ve adaçayi nolur deneyin ya hepimiz iyileselim
|
||
![]() |
||
Inception
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03-Mayis-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 110 |
![]() ![]() ![]() |
|
Nicksizz4 murat hoca sana tip 1 farenjit teshisi koymustu sanirsam öyle söylemistin. Günlük sakizi neden kullandin onu anlamadim farenjite ne etkisi var bilmiyorum.
Adaçayi ise agiz ve bogaz hastaliklarina iyi geliyor internette de yaziyor, farenjitine iyi gelmis olabilir muhtemelen. Insallah daha da gelmez kokun. |
||
![]() |
||
nicksizz4
![]() ![]() ![]() |
|
Günlük sakizinim faydalarini Arastirmani tavsiye ederim. Agiz bogaz enfeksiyonlari mide enfeksiyonlari reflü gastrit ülser her seye faydasi varmis. Ben de yeni ögrendim. Adaçayi bogaz için iyi geliyor evet. Hangisi etki ediyor bilmiyorum ben ikisini de kullaniyorum ve cidden dünden beri rahatim çok sükür insallah tekrar kötü olmam. Lütfen deneyin zaten maddi olarak pahali seyler degiller
|
||
![]() |
||
SIFAARIYORUM
![]() ![]() ![]() |
|
Sakizi ne miktar ne siklikta nasil kullandin.
Devam et birakma ama. Vücudundaki enfeksiyon bitmeden birakma |
||
![]() |
||
nicksizz4
![]() ![]() ![]() |
|
Sabah kalkinca bir de gece yatarken kullandim
|
||
![]() |
||
Kelime
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17-Mart-2019 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 285 |
![]() ![]() ![]() |
|
Adaçayi günde iki bardak/fincan olmali. Daha fazlasi erkeklerde bir sorun yaratiyordu.
Murat Bey'e gitmistin, agiz kokun farenjitten dolayiydi. KBB uzmanlari ile görüsmedin mi? |
||
![]() |
||
nicksizz4
![]() ![]() ![]() |
|
Görüstüm. Bakti kamerayla da bakti inceledi bu herkeste oluyor dedi çok sicak baharatli vs yeme dedi bu kadar koku yapmaz herkeste var dedi. Adaçayi günde 1 yada 2 bardak içiyorum erkek degilim
|
||
![]() |
||
Ethic1
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27-Subat-2018 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 169 |
![]() ![]() ![]() |
|
Arkadaslar ben de genel cerrahiye gittim anlattim durumu colidur motilium verdi 3 hafta kullandim ilk hafta colidur sifirladi kokuyu ama simdi üçüncü haftamdayim koku geri geldi ve geniz akintim yogun bir sekilde devam ediyor.
|
||
![]() |
||
Dilek
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25-Ekim-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
|
Merhaba herkese, umarim en yakin zamanda iyilesirsiniz. Ben iyilestim sonunda yaklasik 8 yildir agizkokusu problemini yasiyordum. Mesela uyudugum odaya kimse giremiyirdu kokudan. Gelen hemen pencereyi açiyordu. Arabada yolculuk yaparken hep cam açilirdi. Ben konusurken birilerinin elleri hep burrunlarindaydi. Ben kokuyu alamiyordum ama bir süre sonra insanlarin benden rahatsiz olduklarini anladim. Arkadaslarima sorunca yok diyorlardi. Ama tabii ablam kokunun oldugunu söylüyordu. Bir sürü doktor gezdim. Burun spreyi mide ilaçlari diyetler falan. Çok az etkisi oluyor. En son agizkokusu testi yaptim. Doktor bana geniz akintim oldugunu ve bu akintinin arkada birikip yemek kalintilariyla birlesince koku yaptigini söyledi. Ben bir süre genizakintisini kesen ilaç kullandim. Sinüs rinse kit ile günde 2 kez burnumu temizledim yine çok az azalma var. Sinifta yanimda oturan arkadasim burnunu tutuyordu, sürekli pencere açma ihtiyaci oluyordu. Bir gün hocam ya bu sinif ne kokuyor diye söylenmisti. Tabii artik sadece agzindan degil burnumdan da koku geldigini anlamistim. Çözüm ararken bu forumda benimle sinifta benzer sorunlar yasayan birisinin yazisina denk geldim. Çocuk en son tesadüf eseri bademciklerini aldiriyor ve koku bitiyor. Bu yaziyi okuyunca bir bademciklerime bakayim dedim. Ufak tefek saglikli duruyorlardi. Parmagimla basinca sari igrenç kokulu seyler çikti. Zaten bademciklerim o kadar normal duruyorlardi ki hiçbir doktor bugüne kadar onlardan süphelenmemisti. Dil firçam vardi, dilimin arkasini temizlerken tam kusacak gibi oldugumda arkadan sari taslar geliyordu. Artik badrmcikleri aldirmayi kafama koymustum. 1 ay önce ameliyat oldum. Gerçekten koku bitti. Yillarca hastane hastane gezdim meger sebebi bademciklermis. Gerçekten kabus bitti ama yasadigim psikolojik ve duygusal tramvayi bir ben bilirim bir de siz kader ortaklarim. Çok korkardim hiç geçmeyecek diye. Çok sükür geçti. Insallah sizler de kurtulursunuz. Allah hepimizin yardimcisi olsun.
|
||
![]() |
||
Ugur
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11-Temmuz-2021 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 9 |
![]() ![]() ![]() |
|
Acaba tamamen kurtuldun mu 1 ay önce yazmissin da keske biraz daha bekleseydin |
||
![]() |
||
tasteof
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19-Kasim-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 6 |
![]() ![]() ![]() |
|
ben de bu arlkadas gibi çok sey denedim geçmemisti ama yillar süren agiz kokumu Flagyl sayesinde çözdüm. su an da kefir içiyorum ve probiyotik tüketiyorum.
gastroentroloji doktoru yazmisti bunu bana. 12 saatte 1 olmak üzere günde 2 defa kullandim. tek kutu bitirdim ve koku geçti. |
||
![]() |
||
Tospik
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 398 |
![]() ![]() ![]() |
|
Herkesin devasi baska seyde. Flagyl içip de iyilesmeyenler de var. Kimi bademcik, kimi mide, kimi de bilmem ne. Zor durum. Bir de iyilesenler forumu birakip gidiyor, 2-3 ay sonra soru sormak istesek ulasamiyoruz kendilerine. Keske e-posta atabilsek burdan herkese.
|
||
![]() |
||
mümkansiz
![]() ![]() ![]() |
|
Arkadaslar 11 ay olmak üzere ve kokudan eser yok. Artik bu illetten kurtuldum. Darisi sizlere. Tekrardan gelirse(umarim gelmez) buraya yazacagim. Özelden mesaj atan arkadaslar olmus hepsine dönüs yaptim. Sormak istediginiz seyler varsa cevaplayabilirim. Ayrica arkadaslar ben bu çözümü bulmak için bütün forumu okudum not aldim ve denedim(karaciger detoksu gibi birsey de vardi o tamamen saçmalik oldugu için denemedim). Size de tavsiyem forumdaki iyilesenlerin nasil iyilestigini not alin ve deneyin. Çözümü 17 yil sonra buldum 17 yil ugrastim lütfen çözümü yok diye düsünmeyin neler hissettiginizi çok iyi biliyorum.
|
||
![]() |
||
Tospik
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 398 |
![]() ![]() ![]() |
|
Özele gerek yok ki burdan yazsaniza lütfen. |
||
![]() |
||
Sayfa 2 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |