|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Arda
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17-Kasim-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 13 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23-Aralik-2021 Saat 00:13 |
Uwenbo adinda birini yt yorumlarinda denk geldim . Ondan sonra hemen iletisime geçtim mail üzerinden agiz kokusuna %100 çözümü oldugunu söyledi urunu bitkiselmis nijeryali 350 lira istedi hemen ardindan o kadar veremicegimi söyledim bana yardimci olmak istediginden bahsetti 100 lira okeyledi sizce ne denli guvenli farkindayim yuksek ihtimalle ise yaramayacak, aramizda bu kadini duyan var mi instayi buraya biraktim
https://instagram.com/dr.uwenbo_herb_home?utm_medium=copy_link |
|
![]() |
|
Inception
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03-Mayis-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 110 |
![]() ![]() ![]() |
Kardes ne desem bilemedim :)) insanlar zor durumda olunca umutlariyla oynamak kolay oluyor heralde..
|
|
![]() |
|
Tospik
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 400 |
![]() ![]() ![]() |
Astimdan herpes virüsüne MasAllah her seye bitkisel bir çözümü var, enayi olma derim ben. Kesin yalanci bu. Git o 100 lirayi kendin ye ya da sokak kedilerine mama al derim ben.
|
|
![]() |
|
Isimsizdunya
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25-Eylül-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 80 |
![]() ![]() ![]() |
Yuksek ihtimale dolandirici hic bulasma derim .Bu isler bitkisel yollar ile çözüme ulasmaz. + 350den 100 inmesi bi o kadar garip olmus. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |