|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: Dr.uwenbo | |
Yazar | Mesaj |
Arda
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 17-Kasım-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 13 |
Konu: Dr.uwenbo Gönderim Zamanı: 23-Aralık-2021 Saat 00:13 |
Uwenbo adinda birini yt yorumlarında denk geldim . Ondan sonra hemen iletişime geçtim mail üzerinden agiz kokusuna %100 çözümü olduğunu söyledi urunu bitkiselmis nijeryali 350 lira istedi hemen ardından o kadar veremicegimi söyledim bana yardımcı olmak istediğinden bahsetti 100 lira okeyledi sizce ne denli guvenli farkındayım yuksek ihtimalle ise yaramayacak, aramızda bu kadını duyan var mi instayi buraya bıraktım
https://instagram.com/dr.uwenbo_herb_home?utm_medium=copy_link |
|
İnception
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 03-Mayıs-2021 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 110 |
Gönderim Zamanı: 23-Aralık-2021 Saat 00:56 |
Kardeş ne desem bilemedim :)) insanlar zor durumda olunca umutlarıyla oynamak kolay oluyor heralde..
|
|
Tospik
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 393 |
Gönderim Zamanı: 23-Aralık-2021 Saat 09:20 |
Astımdan herpes virüsüne MaşAllah her şeye bitkisel bir çözümü var, enayi olma derim ben. Kesin yalancı bu. Git o 100 lirayı kendin ye ya da sokak kedilerine mama al derim ben.
|
|
Isimsizdunya
Üye Kayıt Tarihi: 25-Eylül-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 80 |
Gönderim Zamanı: 23-Aralık-2021 Saat 12:02 |
Yuksek ıhtımale dolandirici hic bulaşma derim .Bu isler bitkisel yollar ile çözüme ulaşmaz. + 350den 100 inmesi bi o kadar garip olmuş. |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|