Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: Fakir hastalığı Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
Lavi
Üye
Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 53
Alıntı Lavi Cevaplabullet Konu: Fakir hastalığı
    Gönderim Zamanı: 20-Temmuz-2022 Saat 11:22
Merhaba arkadaşlar bu koku probleminin tip kaç olursa olsun nerden gelirse gelsin fakir hastalığı olduğunu düşünüyorum çok varlıklı olupta hiç bu problemi çeken yoktur eminim ünlüler iş insanları onlarda da yok parayı bulursak düzeliriz diye düşünüyorum
IP
Tospik
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 392
Alıntı Tospik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Temmuz-2022 Saat 12:26
Orjinalini yazan: Lavi

Merhaba arkadaşlar bu koku probleminin tip kaç olursa olsun nerden gelirse gelsin fakir hastalığı olduğunu düşünüyorum çok varlıklı olupta hiç bu problemi çeken yoktur eminim ünlüler iş insanları onlarda da yok parayı bulursak düzeliriz diye düşünüyorum

Kısmen katılıyorum, açlıktan nefesi kokmak diye deyim bile var. 😁

Şimdi yeterince paramız olsa Murat hocadan başlarız, test yaptırıp tüm dolguları, kanal tedavilerini, diş taşlarını tedavi ettiririz. Geçmezse KBB ye özele gider sinüzit, burun eğriliği cart curt hepsini tedavi ettirir ameliyat oluruz.

Yine geçmezse gastrocuya gidip mide bağırsak testleri yaptırırız. O da olmasa psikologa gideriz. Tamamen olmasa bile zenginler ağız kokusu sorununun %90 oranla çözebilirken fakirlerin anca %10-20 si çözebiliyor muhtemelen.
IP
Tospik
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı Tospik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Temmuz-2022 Saat 09:16
Orjinalini yazan: Tospik

Orjinalini yazan: Lavi

Şimdi yeterince paramız olsa Murat hocadan başlarız, test yaptırıp tüm dolguları, kanal tedavilerini, diş taşlarını tedavi ettiririz. Geçmezse KBB ye özele gider sinüzit, burun eğriliği cart curt hepsini tedavi ettirir ameliyat oluruz.

Yine geçmezse gastrocuya gidip mide bağırsak testleri yaptırırız. O da olmasa psikologa gideriz. Tamamen olmasa bile zenginler ağız kokusu sorununun %90 oranla çözebilirken fakirlerin anca %10-20 si çözebiliyor muhtemelen.

Bu video tıkla yıtupda 23 milyon kez izlenmiş. Diş taşı temizleme videosu. Adamın ağzından hafriyat kamyonuna sığacak kadar taş çıktı ama dili pembe kırmızı ve pas mas yok. En ufak ağzı da kokmuyordur haa bunun.
IP
Melina
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Gönderilenler: 220
Alıntı Melina Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Temmuz-2022 Saat 10:05
Ben dün iş yerine yeni gelen bir arkadaşımla otobüs yolculuğu yaptım kız dibime oturdu kız konustukfa dişlerine filan baktım alt dişleri kökleri sapsarı ve tamamen dîs taşı ile kaplanmış dişleri sarı ama sıfır koku. Ben çıkamıyorum bu işin icinden gerçekten anlayamıyorum da.
IP
Tospik
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı Tospik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Temmuz-2022 Saat 12:31
Orjinalini yazan: Melina

Ben dün iş yerine yeni gelen bir arkadaşımla otobüs yolculuğu yaptım kız dibime oturdu kız konustukfa dişlerine filan baktım alt dişleri kökleri sapsarı ve tamamen dîs taşı ile kaplanmış dişleri sarı ama sıfır koku. Ben çıkamıyorum bu işin icinden gerçekten anlayamıyorum da.

Yaaa evet insanı delirtiyor bu. 😁

İmkan olsa o kızı tutacaksın kolundan zorla Murat hocaya götüreceksin, ölçtüreceksin çıkan gazları sonra da kendini ölçtüreceksin. Aradaki farka baktıracaksın.

Aramızda hangi gazların çıkması farkı var ki onda koku yok bizde var.

IP
Melina
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Gönderilenler: 220
Alıntı Melina Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Temmuz-2022 Saat 13:52
Ben kafamdan bağırsak sindirim sistemini ihtimalini elemistim çünkü o kadar çok sağlıklı beslenmistim ki bir dönem geçmemişti o yüzden dedim sinidirmden değildir. Ama sonra mide asidi olayını keşfettim birde siz foruma sibo hastaligini yazınca belirtileri çoğumuzun belirtileriyle aynı. Zaten bu kadar uzun süreli ve sürekli bir şeyin sistemsel bir sıkıntı olmadan ortaya çıkabileceğini düşünmüyorum artık. Çoğumuzun yediklerine göre bile değişiyor koku. Aynı xamanda sinidirm sistemiyle ilgili olduğunu düşünmem beni psikolojik olarak daha da zora soktu. Çünkü sindirim sistemi uzun süreli tedaviye ihtiyaç duyuyor genelde ve burda meydana gelen hastalıklar tekrarlayabiliyor sıklıkla bende fazlasıyla yorulmuş durumdayim
IP
Cihangir
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 24
Alıntı Cihangir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Ağustos-2022 Saat 22:55
dimi dimi benimde doğduğundan beri dişlerini fırçalamamış tanıdıklarım var ama koku sıfır kafayı yememek elde değil
IP
Kelime
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Gönderilenler: 285
Alıntı Kelime Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Ağustos-2022 Saat 13:57
Orjinalini yazan: Tospik

Ben hepsini yaptım yine de çözüm yok. Dil fırçalama ve farenjit üzerine yoğunlaştım.
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu