|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Söyleyeceklerim var | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Melina
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06-Temmuz-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25-Agustos-2022 Saat 14:40 |
Arkadaslar merhaba bir dizide sanirim hastaliklarin çözümü için aile dizimi konusundan bahsedilmis. Bende ordan hareketle arastirmaya basladim. Yaptigimiz fiziksel uygulamalarin yani sira ben isin psikolojik ve travmatik boyutunu da arastiriyorum aramizda bu konu hakkinda bilgisi olan varmi düsüncelerinizi merak ediyorum
|
|
![]() |
|
Tospik
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 400 |
![]() ![]() ![]() |
Zeytin Agaci dizisi, Netflix'te.
|
|
![]() |
|
Kelime
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17-Mart-2019 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 285 |
![]() ![]() ![]() |
Hiçbir bilimsel yönü olmayan bir saçmalik. Kaldi ki agiz kokusu genetik veya aileden geçen bir sey degil.
Melina, sen agiz kokusu ölçümü yaptirdin mi? |
|
![]() |
|
Melina
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06-Temmuz-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
![]() ![]() ![]() |
Hayir yaptirmadim
|
|
![]() |
|
Murat880
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09-Mayis-2020 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 377 |
![]() ![]() ![]() |
Kelime bu kadar net konusmamalisin bu genetik ya anneden ya babadan geçiyor benim babamda geniz akintisi var antibiyotik kullanimindan dolayi prostat ameliyati burun ameliyati mide ameliyati oldu bagirsak florasi bozuldu yine agiz kokusu dil pasi yok fakat annem dil pasi var bagirsak florasi bozuk olmadigi için siddetli bi agiz kokusu yok bazen açken aliyorum ondan ama genelde yok rahat rahat insanlarla konusuyor
|
|
![]() |
|
Kelime
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17-Mart-2019 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 285 |
![]() ![]() ![]() |
Birçogumuzun ailesinde de hiç agiz kokusu yok. Aile dizimini okudum çogunluk "zirva" demis.
Ben kendi teshisimden gidiyorum. Tip1 neden genetik olsun? Ama ne kullanirsam kullanayim geçmiyor. O yüzden kafam çok karisik. |
|
![]() |
|
Tospik
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 400 |
![]() ![]() ![]() |
Muhtemelen dis yapimizdan kaynakli da olabilir. Belki dislerimiz çok sikisiktir, birbirine yapisiktir, aralara firça girmedigi için besinler kokusuyordur ve agzimizi kokutuyordur.
Ayak parmaklari birbirine yapisik olan insanlar var, bunlarin ayaklari çok kolay mantar olur, belki bizim dislerimiz de ayni mantikla bakteri üretiyordur. |
|
![]() |
|
Melina
![]() ![]() ![]() |
Bilemiyorum sebepleri üzerine tartisiyoruz zaten çogu zaman ama olayin psikolojik boyutunu hafife almamak lazim bence beyim çok farkli bir organ hergun yeni birsey ögreniyorum bilemiyorum
|
|
![]() |
|
ismimnefarkeder
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10-Eylül-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
![]() ![]() ![]() |
Aile dizimi mevzusunu ben de arastirdim biraz.Ilginç bi onu gerçekten.Ama güvenemiyorum çünkü piyasayi parselleyen çogu kesin sarlatandir.
|
|
![]() |
|
Melina
![]() ![]() ![]() |
Bu konuda Eray Haciosmanoglunu takip etmenizi öneririm ben arastirdigim kadariyla bir tek ona guvenebildim
|
|
![]() |
|
ismimnefarkeder
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10-Eylül-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
![]() ![]() ![]() |
Öneri için tesekkürler.Arastiricam.Yanlis çikarim yapmadiysam siz bu tedaviyi denediniz.Yanlis mi anliyorum?
|
|
![]() |
|
Melina
![]() ![]() ![]() |
Hayir denemedim sadece gördüm ve arastiriyorum
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |