|
|
Ben iyileştim | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Ben iyileştim |
Konu: bitsin artık bu koku | |
Yazar | Mesaj |
karamel
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 29-Aralık-2011 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Konu: bitsin artık bu koku Gönderim Zamanı: 29-Aralık-2011 Saat 10:11 |
merhabalar,
senelerdir cektiğim agız kokusunun nedenini dün aksam gittiğim dr. bademciklerden kaynaklandığını ve tek cözümün lazerle bademcikleri almak oldugunu söyledi, bademciklerimden bi şikayetim yok ama büyüteçle baktıgında dr. bademciğin üzeri beyaz iltihap gibi seylerle kaplıydı görüntüsü bile korkunct:(( daha önce mideden kaynaklanıyo olabilir diye endoskopi yapıldı bişey cıkmadı, sinüzit tedavisi oldum koku gecmedi, bütün diş dolgularımı yenilettim sorunun onlardan kaynaklanmadıgını da anladım... koku okadar yogunlasmaya basladı ki insanlarla konusmaktan cekinir hale geldim, agzımda devamlı naneli sakız, seker ama hepsi gecici cözümler bunlar. sanırım bademciklerimi aldırıcam, umarım kesin cözümdür...
|
|
misafir
Misafir |
Gönderim Zamanı: 29-Aralık-2011 Saat 20:11 |
benzer bir durumu bende yasamıstım.kbb uzmanı şikayetimi(esneyerek,ilgisizce) dinledikten sonra bademciklerimin alınmasını önermişti ama sorunun kaynağının kesinlikle bademcikler olup olmadığını kendisi de bilmiyordu, bu da beni düşündürmüştü biraz.
tıbbın ilk ilkesidir daha fazla zarar vermemek.bunu göz önüne aldığımda doktorların güven verdiklerini söyleyemem.tedavi için ne kadar çaresiz olursam olayım vücuduma daha fazla zarar vermek istemediğimden önemsemedim önerisini. belkide konusuna daha hakim bir doktordan daha detaylı bilgiler alabilirsin.ya da hiç uğraşmadan aldır gitsin o et parçalarını.zaten ne işe yaradığını hala anlamamışlar değil mi ? her iki durumda da bu konuyu güncellersen sevinirim. |
|
misafir
Misafir |
Gönderim Zamanı: 29-Aralık-2011 Saat 20:12 |
bu arada burası iyileşme hikayeleri için ayırılmış bir bölüm değil mi ?
|
|
fb
Misafir |
Gönderim Zamanı: 22-Şubat-2012 Saat 18:44 |
karamel ameliyat oldunmu? Olduysan sonucu bizimle paylaşırmısın..
|
|
misafir2
Misafir |
Gönderim Zamanı: 23-Şubat-2012 Saat 19:31 |
karamel aynı belirtiler bende de var.gitmediğim gastroentolog ve kbb uzmanı kalmadı.artık yoruldum.sakız çğnemekten de yoruldum.bakteriyel tedaviye cevap verdim.ama sonra tekrar başladı.inanılmaz ağır bir koku ve acı bir tad hissediyorum ağzımda.
|
|
İSİMİZİ
Misafir |
Gönderim Zamanı: 21-Mayıs-2012 Saat 07:38 |
Benimde sizden farkım yok.birinizde desin ki sunu yaptm su doktora gittim ve ii oldum |
|
MT
Misafir |
Gönderim Zamanı: 25-Haziran-2012 Saat 19:39 |
Iyi sanslar, denemekte fayda var...
|
|
rasitcalik
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 31-Temmuz-2012 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 16 |
Gönderim Zamanı: 01-Ağustos-2012 Saat 03:12 |
benim sorunum orta kulak iltihabindan kaynaklaniyordu ve ben bu durumun agiz kokusu yaptigini iyilestikten sonra ogrendim.
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|