Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Söyleyeceklerim var
 Agiz Kokusu | GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari | Söyleyeceklerim var
Mesaj icon Konu: Mide sorunlari Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
effect
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 299
Alıntı effect Cevaplabullet Konu: Mide sorunlari
    Gönderim Zamanı: 04-Mayis-2013 Saat 20:50
Mide sorunlarina çok iyi gelen herbalist Ibrahim Gökçek in kürlerinden aldim. (lahana suyu ve iksir diye adlandiriyor) Daha önce de kullanmistim.

gastrit ve reflü var bende. Her ne kadar yaptirdigim testler birbirinden farkli sonuçlar verse de bariz sekilde reflü belirtileri var.
Ayrica bir arkadas sogan yemedigim halde sogan yemisim gibi bir tat var agzimda demisti. Tamamen mide-reflü kaynakli. Bende de ayni durum söz konusu.

En son gittigim kbb doktoru (ben geniz akintisi diye tutturdum çünkü) reflü bulgulari tespit etti. ve reflü baskilayici bir ilaç verdi.

Sallantili araç yolculugunda sikayetlerim tavan yapiyor.
Les gevsekligi endoskopi sonucunda çikmadi. Zaten yedigim seyler vs gelmiyo sadece yogun bir asit (bozuk bir yapida iltihapli gibi) hissediyorum agzimda.

Antral gastrit ve reflü tedavisi konusunda bilgisi olan var mi?

reflü tamam ama, antral gastrit geri dönüsümü olmayan bir hastalik mi?

IP
ornitop
Üye
Üye

Gönderilenler: 80
Alıntı ornitop Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Mayis-2013 Saat 23:04
ibrahm gokcek kurlerinin faydasi varmi gercekten?
IP
coqnfechn
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 55
Alıntı coqnfechn Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Mayis-2013 Saat 11:29
adam sivilce için bile bagirsaklardan kaynaklaniyor iksir iç geçer diyor. illa ben dolandiriciyimmi demesi gerek ?
IP
effect
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 299
Alıntı effect Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Mayis-2013 Saat 21:00
Benim mide sorunlarim yillar öncesine dayaniyor, 4 yil önce ilk kez almistim. Iksir dedigi sey limon sarmisak vs. karisimi dogal bir içecek. Reflüden ve mide agrilarindan kivranirken bu kürler ayaga kaldirmisti beni.

Gökçek Almanyada egitim görmüs ve sertifikalari da var. Piyasada o kadar dolandirici varken elbette insan kuskulaniyor ancak güvensizlige yol açacak herhangi bir seyle karsilasmadim ben.

Üstelik bu kadar agir bir sorunum varken gidip rastgele ürünler alacak kadar da kendimi kaybetmedim elbette.. Suan tonik (lahana suyu kürü) kullaniyorum. Mideyi sakinlestiriyor. Asit yükselmesini önlüyor.

Bu ara agzimda sürekli sogan yemisim gibi bir tatla dolasiyorum. Nedenini arastiriyorum ama bir türlü bulamadim.
IP
xauke7
Üye
Üye

Gönderilenler: 64
Alıntı xauke7 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Subat-2014 Saat 18:26
bu ibrahim gökçek banada inandirici gelmedi bu adamin uzmanlik alani yokmu arkadas her hastaligin ilacini yapmis hiç inandirici gelmedi
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu