Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Söyleyeceklerim var
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Söyleyeceklerim var
Mesaj icon Konu: geniz akintisi olanlar buraya Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
<< Önceki Sayfa   4 Sonraki >>
Yazar Mesaj
erkannn1
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 105
Alıntı erkannn1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Subat-2015 Saat 07:04
Bu arada geniz akintisi dilde beyazlik yaparmi?
IP
chocalate
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 68
Alıntı chocalate Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Subat-2015 Saat 19:57
Geniz akintisi dilde beyazlik yapabilir zira benim var genziz akintim ve dilde beyazlik
IP
erkannn1
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 105
Alıntı erkannn1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Subat-2015 Saat 07:54
tamam kardes saol bugün doktoruma kontrole gidicem geniz akintisi için bundan ve kokudanda bahsedicem her nekadar kokunun ve pasin burundan kaynakladigini sanmasam bile
IP
chocalate
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 68
Alıntı chocalate Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Subat-2015 Saat 20:56
2 gündür bilmedigim bi sebeple koku gitti sanki bende belkide hala vardir ben hissetmiyorumdur orasini bilemicem ama sanki insan oldugumu unutmusum gibi bi his olustu içimde okadar rahat davrandimki bu 2 gün içinde ama dedigim gibi sadece hissetmiyorum Belkide hala vardir koku
IP
bursa90
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 8
Alıntı bursa90 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Mart-2015 Saat 15:56
Merhaba arkadaslar yeni üye oldum. Ama bi kac senedir forumu yakindan takip ediyorum. Bende de sinuzit, geniz akintisi ve dil pasi sikayetleri var. Ama ben kendimde sunu farkettim; benim agiz kokum dil arkasi ya da bogazdan geliyor. Geniz akintisi yaz kis oluyor fakat genelde seffaf ya da beyaz renkli oluyor. Bi keresinde iltihabin rengi sariydi ve o keskin kötü kokutu ben çok bariz bir sekilde hissediyordum. O gün arabamin evine oturmaya gitmistik. Sonunda ben kuzenle yalnizken sordum böyle böyle suan çok kötü bir koku hissediyorum konusurken sende farkettin mi diye. O da hiç koku olmadigini söyledi. Beni rencide etmemek için soylemedigini düsündüm ve yemin ettirdim. Yalan yerede yemin edicek biri degil kesinlikle. Yani sunu söyleyeyim. kötü koku benim nefesimde degil dil arkasi ve bogazdan geliyor. Ben kendimde bu teshisi koydum.

Geçen hafta da kbb doktoruna gittim ve tomografi cektirdim. Sinuslerin çok dolu oldugunu söyledi doktor ve bi kac ilac yazdi. Bunlari kullan haftaya sinusler temiz oldugunda bi daha bakalim dedi.(amaci ilaci verip basindan savmak degildi ve çok ilgili bir doktordu)ilaçlari kullandim (1 haftalik tedaviydi zaten) ve yarinkontrolüe gidicem. Artik yarin belli olucak insallah ne olacagi. Yarinda sizi buradan bilgilendiririm.

Bu arada ilaci kullanirken anneme sürekli kontrol ettirdim koku olup olmadigini sagolsun yardimci oluyor bana. Konusurken koku belli olmuyor. Yakindan da konussam koku olmadigini söylüyor. Fakat hohladigimda biraz koku oldugunu söyluyor. Bu arada parmagimi dilimin arkasina degdirdigimde keskin bir koku oluyor. Ayni sekilde parmagimi dislerimle yanagimin arasina degdiriyorum ve zerre koku yok. Bu gozlemlerimi doktorla da paylasicam.

Bu yaziyi okuyup bnmle ayni sikayeti olan varsa dil arkasini ve yanagindaki tukurugun kokup kokmadigini test edip yazmaniz. Ve kendinize bile belli olan kokuyu en yakininiza konusurken ve hohlayip kokup kokmadigini test ettirip buraya yazmaniz...
IP
bursa90
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 8
Alıntı bursa90 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Mart-2015 Saat 00:59
Yazmayi unutmusum iki gün önce gittim kontrole. Burnuma vebogazinma bakti. Bogazimin kuru oldugunu soyledi. Ilaçlarin fayda edip etmedigini sordu. Kokuda azalma oldugunu fakat akintinin devam ettigini söyledim. Sonra dilimin arkasina parmakla dokunup kokladigimda keskin bir koku oldugunu, ayni islemi yanak ve dislerime yaptigimda zerre kadar bile koku olmadigini söyledim. Koku ya enfeksiyondan ya mideden ya da disteki bir çürükten kaynaklanir dedi. Sonra burnumun tam arkasinda doluluk hissediyorum ordan surekli geniz akintisi oluyor dedim. Bir de film cektir gel ona bakayim dedi. Filmi cektirdim fakat mesai saati yetmediginden pazartesiyi bekliyorum. Kontrolden sonra gelismeleri tekrar yazacagim.

Ama hiç cevap yazan olmamis. Bikac ricam olmustu arkadaslar. Lutfen bi onceki yazida ki dille ilgili testi yapip yazarsaniz sevinirim. Birbirimize destek olalim ki kurtulalim...
IP
mahoni
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 422
Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Mart-2015 Saat 13:23
Mrb,tip 2 den eminsen,benim yaptigimi yazayim.
Oncelikle burun temizleme kiti al eczaneden ve icine ictigimiz sudan koy ve suyun icine 2 cay kasigi sirke ekle ve bunu burun deliginden cek digerinden ciksin.ilk once burun icini yakiyor ama vazgecme ve bunu her 2 gunde bir tekrarla yilma.Bunu yaparken ayrica saf sirkeden agzina ir yudum al ve bogazina kadar basini kaldirip gargara yap ama dikkat et yutma.tukururken bak tukurdugun maddede kahverengimsi yada siyaha yakin kurumlar goreceksin.iste bu agzindaki bakterilerdir. Belki koku ilk basta cogalabilirde ama panik yapma ve dedigim gibi devam et.Ve daha sonrada hergun dilini fircala ve fircayla da en son dil kokunu de bastirmadan ama hizli hizli fircala ki,tukuruk bezi harekete geciyor ve kalan bakterileride temizliyor o tukuruk.dil kokunu fircalarken goreceksinki agzindan damlalar gelmeye baslicak.Benimki boyle yuzde80 azaldi iste ve bu azalma nerdeyse 2,3 aydir suruyor.
Bu arada Birhayalimvar kardesimin hijyen konusunu da unutmayin.Bu konuda tecrubesi cok kesinlikle elinizden geleni yapin.Benimle ilgili yazdigi guzel seyler icin kendisine tesekkur ederim.Ben yuzde 20 az bi koku hala var derken,inanin buyuk konusmamak icin oyle yazdim.Yani %20 lik belkide psikolojiktir.Insan o psikolojiyi hemen atlatamiyor! Ben bu yaziyi bir arkadasa yazmistim ve sanirim sitede de paylasmistim daha once.Yani hepiniz bu tecrubelerimi okuyun kendinize ait mutlaka birseyler bulacaksiniz ve probleminiz KBB kaynakliysa iyileseceksiniz,diye umut ediyorum.Denemekten birsey kaybetmezsiniz. Sonucta sirke kimyasal agirlikli bir madde degil.Burdan 1 kisiye bile iyi gelirse ne mutlu bana.Bu yazdiklarimi dene Sevgili Bursa90
IP
effect
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 299
Alıntı effect Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Mart-2015 Saat 20:05
Arkadaslar geniz akintisi ve sinüzit için çok faydali bilgileri kisaca belirtiyorum tekrar:

1)Ananas içindeki 'bromelain' maddesi sinüzit için birebir. Bu madde artik proteinleri sindiriyor ve nazal akintilari azaltiyor yada inceltiyor herneyse..
Bu madde ilaç gibi de satiliyor bence direk ananas yiyin.

2)Narivent pomat, ödem sökücü sprey. yan etkisi diger spreyler gibi degil, yanlis hatirlamiyorsam yan etkisi yok. Kullandiginizda burnunuzdaki o akmayan birikintiyi inceltiyor. Çok basarili bir ürün.

3) okyanus suyunu kullanirken spreyi dik olarak gözlerinize (iki göz araniza dogru) dogru sikacaksiniz. sinüzleriniz bu sekilde temizlenir. kimileri yatay sikiyor demisti doktor. öyle faydali degil.

IP
asil35
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 20
Alıntı asil35 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Mart-2015 Saat 11:38
Orjinalini yazan: effect

arkadaslar inanilmaz bi öneride bulunacagim size simdi.ananas geniz akintisina çok iyi geliyor. geniz akintisi sindirilemeyen proteinler nedeniyle çok artiyor ve koyulasiyor. ananasin içindeki bromelain enzimi bu proteinlerin sindirilmesini saglayip geniz akintisini kesiyor. birebir denedim ve mucizevi sekilde sonucu gördüm. Aslinda zaman zaman geniz akintim sifira iniyor ama hangi besinden kaynaklaniyor pek anlamiyorum. internette kesfettim arastirma yaparken. burun etleri sis olsa bile geniz akintisi olmazsa sorunda olmuyor.

Ananasin Faydalari Nelerdir?
Antioksidan: Suda çözünür antioksidan vitaminler arasinda bulunan C vitamini sayilari arttiginda damar tikanikligi, diyabete bagli kalp hastaligi, solunum yolu hastaliklari ve daha pek çok hastaligin önünü açan serbest radikalleri dengeleyerek vücudu koruyor. C vitamini ayni zamanda saglikli bir bagisiklik sistemi içinde önemli vitaminler arasinda yer aliyor.
- See more at: http://iyigelenyiyecekler.com/ananasin-faydalari/#sthash.J0fhdOjY.dpuf
yorum(suz)
IP
umit
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 24
Alıntı umit Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Mart-2015 Saat 12:00
Narivent Pomat içerigi nedir acaba? Yan etkisi yoksa uzun süreli kullanilabiliyor mu?
IP
effect
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı effect Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Mart-2015 Saat 19:16
Narivent in etkin maddesinin beyin ödemleri için kullanildigini belirtmisti doktor.

Içerigini bilmiyorum. Bu spreyi kbb doktorlarinin %95 i bilmez. Sordugum kisiler hayatinda ilk kez duyuyormus gibi davrandi bazisi adini aldi diger hastalarina önermek için.
IP
effect
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı effect Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Nisan-2015 Saat 02:00
Forumda en az yazi yazilan baslik burasi sanirim. En zor tedavi edilen kisimda burasi gibi.

Son durumumu iletiyorum;

sag taraftaki burun tikanikligim nedeniyle devam eden geniz akintisi bir-iki gün içinde (bogazda) dis firçalamayla geçmeyen bir etki birakiyor. Bu nedenle 3 günü geçirmeden önce dislerimi firçalayip ardindan sirkeli su ile yogun bir gargara yapiyorum. Ardindan dilimi ve dislerimi macunsuz tekrar firçaliyorum. Hergün de yaparim sirke gargarasini ama biraz çekiniyorum. Agiz florasini bozar miyim diye.
Bu arada sirke özel yapim sirkelerden. dibinde tortu filan var. marketlerde satilan icetea görünümlü sirkelerden degil.geniz akintisi olanlar bogazini gerçek manada arindirmazsa ciddi sekilde koku olur. dislerini 100 kerede firçalasa fayda etmez çünkü bogaz esas sorunlu kisim oluyor.

Burun etini küçültmek için son çarem lazer gibi duruyor. Videosunu filan izledim. Lazer tedavisinde burun eti tekrar büyümüyor diyor doktor.
Yalniz mukozanin yüzeyine uyguladiklari için mukoza resmen yakiliyor. Bu sagliklimi bilemiyorum. kuruluk olursa bu da ayri sorunlara yol açabilir.

gittigim bir doktor (baska bir sehirdeki hastanesindeyken) mukozayi kurutmamak için lazeri burun etinin içine yapiyoruz yüzeye dokunmuyoruz demisti, . ama suanki hastaneye henüz lazer cihazi getirmemisler. yapan doktor yok yani.

burun eti büyümesi olanlar varsa lazeri birlikte arastirip fikir alisverisi yapabiliriz burda.

IP
mahoni
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Nisan-2015 Saat 19:00
Effect kardes verdigin bilgiler ve emegin icin tks ederim.
Ben yaklasik 6 aydir arasira sirke su olayini uyguluyorum ve koku da %80 azalma oldu bende.Ama dedigin gibi floraya zarari varmi bilmiyorum bende.Sanirim Murat Hoca agizdaki florayi etkilemiyor,demisti yanlis degilsem. Bende %80 kokunun yok olmasi hala devam ediyor.Benim de burnumun bir tarafi tikali ve deviasyon var.Ama coktandir Dr a gitmedim.Burnuma ve agzimi sirkeli suyla temizledigimden beri burun akintim seffaflasti ve eskisi gibi burnum akmiyor.Demekki koku dedigin gibi akintidan kaynakli.Yani bende durum bu yonde.
IP
effect
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı effect Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Nisan-2015 Saat 09:54
mahoni rica ederim.
sirke olayini bence sen yine de burnunda uygulama. bir nevi açik yaraya nasil ki sirke kullanilmazsa burun yüzeyi de çok hassas ve kalici sorun olabilir bence. bakteriler konusunda ise yarayabilir ama burun fonksiyonunu da bozabilir.. ben sirkeyle gargara yapiyorum.

Bu arada yeniden çok heyecanliyim. LAZER ile burun eti küçültme yaptiracagim. bu islemde lazer isini burun etinin içine veriliyor. Bu sayede mukozada problem olmuyor. Kalici bir tedaviymis. Eski haline dönme olayi yok. Yalniz çok tecrübeli bir doktorun yapmasi lazim. Ankarada özel hastanelerde bu is yapiliyor ama hangi doktora gitmeliyim bilemiyorum. Bu lazeri bana öneren doktorun hastanesinde yoktu. Öneri lazim bana.
uygun sekilde yapilmazsa bunun tekrarlanma olasiligini göze alamam.

gurkan33 sende bunu arastirmalisin bence. Arkadaslar konka sorunu olanlar mutlaka arastirsin bunu..
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Nisan-2015 Saat 15:42
valla benim burun eti buyudu mu blmiyorum ki 2-3 hafta sonra olmazsa doktora gidiyim brun etleri nasil sis mi diye...

gerci alerji yuzunden sismisse nasil anlicak doktor? burnun icince anlar herhalde kizariklik varsa falan...

bu arada sabah uyandigimda telden burnumun icine isik tutuyorum kirmizi boyle nasil diyim sistigi icin mi acaba kirmizi gibi gorunuyor? aydin bey sizde cvplarsaniz memnun olurum
IP
effect
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı effect Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Nisan-2015 Saat 09:33
Lazeri istanbulda bir iki kbb hastanesi uzun yillardir yapiyormus. 5bin tl gibi bir fiyat verildi. Bu kadar basit bir uygulamaya biraz fazla geldi. muayene vs derken 6 bin olacaktir. yarim saat bile sürmüyor. Ayni gün hastanede kalmadan taburcu ediliyor hasta. Benim Bulundugum Sehirde özel hastanelerde Yapiliyor ama deneyimli bir doktor nasil bulacagim bilmiyorum. Doktorlar fevkalade hastane çok iyi ama bu lazer içinde ayri bir deneyim gerekiyormus. Doktora bu konuda deneyiminiz var mi diye sorsam tersleyebilir. Isten izin Alip Istanbul'a bu islemi özel olarak yapan kbb doktoruna mi gitmeliyim.

Arkadaslar aramizda saglikçi varsa bu uygulamanin ücretini ögrenebilir mi?
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Nisan-2015 Saat 20:28
effect, 5 bin tl çok çok fazla bir rakam. Burun eti küçülttürmek olaganüstü bir operasyon degil ki o kadar para verilsin. Lazer mazer cilalamalarina kanma. Ben büyüksehirlerden birinde lüks bir özel hastanede bademcigimi aldirdim, burun etimi küçülttürdüm, küçük dili törpülettim toplam 900 tl kadar bir ücret verdim. Üstelik istesem bir gece tek kisilik odada kalacaktim. SGK karsiladi bir kismini ama yine de 5 bin tl astronomik bir fiyat.

Burun etinin çok fazla yakilmasi da ilerde büyük sikintilar dogurabiliyormus. Ameliyatin nasil yapilacaginii sonuçlarini iyice arastir. Bir de bazi doktorlar radyofrekans yöntemine de lazerli ameliyat diyor. 5 bin tl vermeyi göze aldiysan en ince ayrintisina kadar hatta saçma gelebilecek sorulari bile sor.

IP
mahoni
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Nisan-2015 Saat 21:01
Soz vermiyorum ama bizim ist da bir kbb doktoru var ona bu sozlerini bi okuyayim bakalim ne dicek!
IP
effect
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı effect Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Nisan-2015 Saat 11:54
asdf tesekkürler bilgiler için.
aslinda bu uygulamanin liste fiyati 1500 civari imis. geri kalan bicak parasi oluyo sanirim..

Gittigim özel hastanede kbb doktoru lazer yapmiyoruz dedi. bazilari lazere rf diyormus ondan karistirmislar sanirim.

doktora lazeri sordum lazeri burunda önermem dedi, sonra yine sordum yapmadigim birsey hakkinda yorum yapamam dedi. Biraz çeliskili cevaplar verince kafam karisti.

Neyse.
rf te sonuç alabilir miyim bilmiyorum. Yine de lazerden önce bir kez daha deneyecegim. Zaten en fazla 3 kez yapilabiliyor rf.
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Nisan-2015 Saat 00:23
5000 tl nedir abi yarim saat bile surmeyen burnun icine radyofrekans gondercek hepsi bu :)
IP
effect
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı effect Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Nisan-2015 Saat 20:22
Lazer için bir doktor buldum. Bunu hastalarda en son uygulariz dedi. rf i bir kez daha denememi önerdi olmazsa lazer yapariz dedi. RF e bir sans daha vermeye karar verdim.

IP
mahoni
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Nisan-2015 Saat 23:09
Effect kardes ben senin lazerle burun ameliyati olayini bir kbb doktoruna sordum.hatta yazini okuttum ve basit,dedi.
Tekrarlar mi dedim? ben ameliyati yaparken iceriye dogru bilmem neyi yamulttugu icin bir daha kesinlikle tekrarlama olmuyormus. Bu kbb doktoru ayni zamanda hastanenin bashekim yardimcisi. Durum boyle yani
IP
effect
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı effect Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Nisan-2015 Saat 09:53
Mahoni çok tesekkürler kardesim , içimi rahatlatti bu mailin, lazeri kafaya koydum zaten kesin yaptiracagim. Nette baktim biraz kuruluk olabiliyormus. Doktora sordum onu hallederiz dedi kremler filan.

Doktor rf i bir deneyelim diyince bende çok isine karismak istemedim.   çok ileri bir vaka degilmis benimki. Suan çok sikintidayim ve Hayatim olabildigi son noktaya kadar sekteye ugradi zaten. Onun için kendimi doktora biraktim. Aslinda derdimi de söylemedim daha çok nefes alamiyorum filan dedim çünkü doktorun ciddiyeti azaliyor ve geçistiriyorlar
IP
effect
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı effect Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Nisan-2015 Saat 13:43
mesaja fotograf nasil ekliyoruz bilen var mi arkadaslar?
IP
mahoni
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Nisan-2015 Saat 19:13
Isine yaradigina sevindim. Umarim hersey istedigin gibi olur.Bence koku olayini doktora soyleyebilirsin.Cunku bazilari gercekten cok duyarliTabi sana denk gelirse o bazilari.Mesela benim burun filmimi de gosterdim ve neden bu kadar sene bekledin dedi.
Benimkinde yapisal bozukluk var ve bende sol taraftan rahat nefes alamiyorum.Burnum yanlis yerde oturuyormus.Cok basit bir ameliyat dedi.Ayrica koku olayinida soyledim ama fazla giremedik koku mevzusuna cunku biraz kafasi kalabalikti Dr un..Neyse birbirimizi bilgilendirelim kardesim.
IP
effect
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı effect Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 24-Mayis-2015 Saat 09:07
arkadaslar yakinda rf tedavisi yapilacak bana.

yalniz alerjik rinit için birseyler yapmaliyim yoksa basa saracak. bu konuda arastirma yapan var mi?
IP
Mehmet
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 388
Alıntı Mehmet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 24-Mayis-2015 Saat 13:00
Konkalari mi yaktiracaksin RF ile? Bence kismi kesim islemini uygula. Bir estetik cerrah kendi operasyonlarini anlatiyordu. RF bir halta yaramaz ki bende yaramadi. Konkalari tamamen kesmek çok kötü ama kismi kesim olursa çok iyi! Benim sol burun deligim kismi kesim islemi uygulandi ve çok iyi, sag burun deligime de RF uygulandi tekrar kapandi. Allaha sükür bayadir o da açik ama baska seylere bagliyorum. Sen sen ol RF oyununa gelme.
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 24-Mayis-2015 Saat 13:11
Orjinalini yazan: effect

arkadaslar yakinda rf tedavisi yapilacak bana.

yalniz alerjik rinit için birseyler yapmaliyim yoksa basa saracak. bu konuda arastirma yapan var mi?

alerjik rinit bende de var bulursaniz haber ederseniz cok sevnirim
IP
umutsuz
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 18
Alıntı umutsuz Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Mayis-2015 Saat 20:35
arkadaslar ben de sizinle benzer sorunlar yasiyorum.geniz akintim,alerjim ve dil pasim var.ayrica agzimda kötü bir tat oluyor.
kokumu kendim alamiyorum.bazen dilimi arkaya attigimda alabiliyorum ama dedigim gibi her zaman olmuyor.(bir de çok ilginçtir bende de göz bozuklugu var)kokunun azalip azalmadigini tam bilemiyorum ama dil pasi ve agizdaki tat için sunlari söyleyebilirim.
su ana kadar tuzlu suyu,sirkeli suyu ve sinüs rinse kiti denedim.üçünün de etkisi 1 saati geçmedi.tekrar dil pasim olustu ve tat geri geldi.denediklerim arasinda en etkili olan sey ada çayi oldu.disleri ve dilimi firçaladiktan sonra bir su bardagi ada çayinin 3/4 ile gargara yapip içiyorum.kalan 1/4 ünü ise sinüs rinse kitin pompasiyla burnuma çekiyorum.önce bir delikten çekip diger delikten akmasini sagliyorum daha sonra ise burnuma çekip genzimden akmasini sagliyorum.bunu yaptigimda agzimdaki o kötü tattan ve dil pasindan çok büyük oranda kurtuluyorum.ama dedigim gibi agiz kokumu kendim hissedemiyorum.bunun üzerinde etkisi olmus mudur emin degilim.göremedigim bir düsmanla savasiyorum.
deneyecek olan arkadaslari uyarayim.ada çaynin burna çekilmesinde herhangi bir sakinca var midir,uzun vadede nasil bir etkisi olur hiç bilmiyorum.ayrica çayi genzinize çekerken dikkatli olun.ben artik kokudan kurtulmak için ömrümden vermeye raziyim.o yüzden her seyi deneyebiliyorum.
umarim isinize yarar...
IP
effect
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı effect Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Haziran-2015 Saat 08:33
Dilimin görüntüsünü atiyorum

Sag tarafta garip bir yükseklik var. bunun disinda sag taraftan geniz akintisi aynen devam ediyor.
IP
mahoni
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Haziran-2015 Saat 12:27
Effect geniz akintisini oldugunu nerden anliyosun?
Sag taraftan geniz akintisi dvm ediyor,yazmissin!
Yani geniz akintisi nasil anlasilir ben bilmiyorum yolunu.
Bir insanda geniz akintisi varmi yokmu,tip bunu resmen bulabiliyormu? Hocam gercekten bir bilgim yok bu konuda!
Bilgi verin bende ogreneyim.
IP
effect
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı effect Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Haziran-2015 Saat 07:26
rf tedavisi olali 3 haftadan fazla oldu.
doktor bir süre kanli kabuklu bir salgi çikabilir burnundan normal dedi. sol tarafta dedigi sekilde oldu çok yogun bir salgi attim 3 hafta, sag tarafta tik yok, bir damla burnum akmadi, ne kabuk ne kan..sanki oraya islem yapilmamis gibi.

geniz akintisi bende su sekilde. sag tarafta yogun bir mukozal kalinlasma var. raporlarda da çikmisti. bu zamanla o kadar yogunlasiyor ki artik genzin tamamen dolu hissediyorsun.
ve bu sivi bir türlü seyrelmedigi için sürekli bogazinda bekliyor. sürekli gicik yapiyor ve inanilmaz kötü bir koku yapiyor. yutkunamaz hale geliyorum. sürekli su içiyorum geniz akintisini gidermek için.
IP
effect
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı effect Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Haziran-2015 Saat 15:06
@Murat Hocam

Pharmol gargara formülünüz için bugün yine çok dua ediyorum size. agiz florasini ,tadini, kimyasini degistirmeden, mideyi alt üst etmeden kullandigim tek ürün bu. Benim sorunum mukoza kalinlasmasi nedeniyle geniz akintisi oldugu için Pharmol gargarayi sprey sisesine koyup burun için kullanmayi düsünüyorum. görüslerinizi belirtirseniz çok sevinirim. Kritik anlarda toplulukta kullanmak üzere spreyi alicam yanima devamli degil. Bazen çok lazim oluyor.
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2404
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Haziran-2015 Saat 22:20
Faydali olduguna sevindim.
Sonucu bana da bildirirseniz çok memnun olurum.
-M
IP
umzn3071
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 1
Alıntı umzn3071 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Temmuz-2015 Saat 15:50
arkadaslar bende kaç aydir çekiyorum bana faranjit dediler tonsilin(bademcik) dediler reflü dediler çözüm yok igneler ve antibiyotikler haplar attim ama fayda yok ama bizim çocugun doktoru iki cümle dedim ve geniz akintisi vardir dedi ve bana ILIADIN diye bir ilaç verdi çok çok kesti geniz akintisi ve burnumdan aylar sonra mukoza gelmeye basladi simdi çok az yutkunma ve agiz kokusu var tasviye ederim hepinize dua edelim birbirimize
IP
Aleho
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 98
Alıntı Aleho Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Temmuz-2015 Saat 20:31
umzn3071 o Iliadin dene spreyi 5 günden fazla kullanmak iyi degil diye biliyorum bagimlilik yapiyomus burnu açmaya birebir ama bende etliki diye 2 sise aldim birini bir delikten birini diger delikten doldurdum burnuma yemyesil bisey akti burnumda sonrada burnum sürekli tikanik olmaya basladi burnum hemen akar simdi en ufak bi sosukta yemek yerken bile akar fazla kullanma tavsiyem zararli o ben fazla kullandim ama normal kullanimi bile 5 günü geçmemeliymis
IP
blanche
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 22
Alıntı blanche Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Temmuz-2015 Saat 23:04
Bende otrivine kullandim.zaten otrivine ve iliadin birbirinin muadili spreyler.birer fistan sonra once burnumdan ta yukarilara kadar nefes alabiliyorum yani nefesin yukarilara ciktigini hissediyorum,sonrada geniz akintim ve bogazimdan hic gitmeyen o birikinti gidiyor,en sonundada agiz kokum ciddi oranda azaliyor hatta neredeyse kayboluyor.5 - 6 saat sonra tekrar basliyor.hangi doktora anlatsam sadece o sprey burnunu mahveder 5 gunden fazla kullanma diyor baskada bisey demiyor...
IP
effect
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı effect Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Temmuz-2015 Saat 09:12
Arkadaslar bence burun tikanikligindan fazlasi var.
ben rf olduktan sonra tikaniklik gitti iyice.
ama rf ten sonra tek burnumdan sürekli akinti olurken digerinden hiç akinti gelmedi. kupkuru. normal zamandaki gibi. bu sorunlu taraf hiç akmiyor burun tikanikligi ile ilgili degil sorun.
IP
blanche
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 22
Alıntı blanche Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Temmuz-2015 Saat 20:47
effect kardesim sende otrivine kullandiktan sonra rahatlama hissediyomusun?yada hic kullandinmi?
IP
ncort
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 162
Alıntı ncort Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Temmuz-2015 Saat 21:39
Otrivineyi ben kullandim. Acayip burun aciyor :) Ilk kullandigim zamanda soyle bi 10 15 sn sanki beni biraz yuksege cikardi. Rahatlatti. Genel olarakta rahatlatiyor. Ama dil pasina etkisi olmamisti sanirim. Agiz kokusuna zerre etki etmedi.
IP
<< Önceki Sayfa   4 Sonraki >>
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu