Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Söyleyeceklerim var
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Söyleyeceklerim var
Mesaj icon Konu: bademcik ameliyati oldum Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
<< Önceki Sayfa   3
Yazar Mesaj
Murat880
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 377
Alıntı Murat880 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Temmuz-2020 Saat 05:40
Bu yaglar agizdaki yararli bakterilere zarar vermiyor.
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2404
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Temmuz-2020 Saat 16:24
Orjinalini yazan: Murat880

Bu yaglar agizdaki yararli bakterilere zarar vermiyor.

Yararli/zararli bakteri diye bir sey yoktur. hepsi zararlidir. Firsatini buldugunda hepsi ahstalik yapar ve hatta hayati tehlike yaratabilir.

Yaglar bir film (tabaka) yaparak bakterilerin üzerini örterler. Anaerop bakteriler bu örtünün altinda çogalirlar, büyürler, salyadan korunmus olurlar, sayilari artar.

Bakterielrin bazilari yaglari gliserole kadar parçalayip enerji kaynagi olarak kullanir ve sizin verdiginiz yag ile beslenirler, daha gürbüz, daha gelismis ve sayica daha artmis olarak hayatlarina devam ederler.

Agizda yag bulunuyorken mukozanin yüzeyi bir tabaka ile kapatilmis oldugu sirada dakikalar için koku (kaybolmaz ama) algilanmaz olur.

Agziniza yag alarak yapilacak tuhaf uygulamalar agiz kokusunu gidermek bakimindan isabetli olmayabilir.
-M
IP
Belinda
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 31
Alıntı Belinda Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Temmuz-2020 Saat 06:40
Bademcik ameliyatini 2 yil önce oldum yaklasik ondan sonra basladi bu kuruluk ve gecmio...olmadan önce sorun yoktu acaba ters giden biseylermi oldu ameliyatta
IP
ahmetmehmet1
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 316
Alıntı ahmetmehmet1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Temmuz-2020 Saat 23:42
Orjinalini yazan: Belinda

Bademcik ameliyatini 2 yil önce oldum yaklasik ondan sonra basladi bu kuruluk ve gecmio...olmadan önce sorun yoktu acaba ters giden biseylermi oldu ameliyatta

bende de vardi. b12 vitamini, d vitamini kullaninca geçti. devam ediyorum tabi.
IP
Belinda
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı Belinda Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Agustos-2020 Saat 23:50
Hicc ne yapsam gecmio salagen duydum bi kac kisiden acaba bu salageni kullanmaya baslasam sürekli olarak bi yan etkisi olurmu bana...?
IP
Belinda
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı Belinda Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Agustos-2020 Saat 23:55
Ahmetmehmet1 kullandim duzenli olarak bi faydasi olmadi
IP
nisaluce
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 69
Alıntı nisaluce Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15-Agustos-2020 Saat 02:16
Belinda, romatoloji doktorum salageni vermekten kaçiniyor, dayanabildigin yere kadar dayan diyor ben kullanmadim, kullanan arkadaslar salagen kullanildiginda normalden farkli bir kivamda su gibi bir tükürük artisi oldugunu ayni zamanda terlemelerinde de artis oldugundan bahsediyorlar.
IP
mahoni
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 422
Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Agustos-2020 Saat 08:07
Belinda hanim merhaba
Sizin gen konusunda bilgili oldugunuzu duydum forumda bir arkadastan.
Bu konuda yaziniz varsa atarmisiniz bana lütfen ?
Yani gen tadavisi hangi ülkelerde yapiliyor?
Sanirim Hollanda da varmis’ diye duydum.
Kokuya hangi gen’in sebep oldugu bulunabiliyor mu gerçekten?
Ne biliyorsaniz paylasir misiniz lütfen?
Sevgiyle kalin 🙏🏾
IP
Belinda
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı Belinda Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Agustos-2020 Saat 22:52
Yabancilarin halitosis hastalarinin bize benzer bi forumu var~~bad breath forum~~ die bakabilirsnz orda bahsedilmis gen mutasyonlarndan
IP
nisaluce
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 69
Alıntı nisaluce Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Agustos-2020 Saat 23:40
Eger durumumuz genetik olsa dogustan agzimiz kokmaz miydi? Bende 32 yasindayim ve son 5 senedir var, aniden ortaya çikti çok siddetli olarak insanlar açikça söylediler yüzüme, agiz kokusuyla ayni anda dilimde beyazlik ortaya çikti, dilimi 18 yasimdan beri firçaliyordum ve her dilimi firçaladigimda dilim pembe renkli olurdu ve agzim çok ferah olurdu, ancak dilim beyazladiginda dil firçalama ile geçmiyor, arada b12 kullandigimda geçici olarak daha pembe daha iyi olabiliyor ancak 5 senedir ne yaptiysam eski haline dönmedi, kuru bir dilim var, bogazimda kuru, dilimin üzerindeki papiller özellikle orta kisimda 2 mm kadar uzunlar, bugune kadar dilimi en iyi temizleyen beyazliga dolayisiyla kokuya en etkili firça colgate zigzag firçanin arkasi oldu.
IP
Anonim
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 5
Alıntı Anonim Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Ekim-2020 Saat 23:18
Selam herkese, biraz yasadiklarimdan ve hastaligimin durumundan bahsedecegim. Bir çogumuz benzer sorunlari yasiyoruz zaten fikir alis verisi olmasi açisindan ve bu durumu ailem dahil hiç kimseyle paylasamadigimdan içimi dökmek istedim.Oncelikle bu sorunun tam olarak kaç yasinda basladigini hatirlamiyorum ama küçüklügümden beri var. Suan 19 yasindayim çok istedigim bir bölümü okumama ragmen ona bile hevesim kalmadi suan uzaktan evet ama açildiginda ne yapacagim insanlarla nasil iletisim kuracagim ya da kurabilecek miyim bunlari düsünmekten alikoyamiyorum kendimi:/ Her neyse yasadigim ve bu soruna neden olabilecek saglik problemlerinden bahsedeyim kendimi bildim bileli geniz akintim var, yaklasik 4 sene önce reflu oldugumu ögrendim, burnumda biraz kemik egriligi varmis yasamimi etkilemeyecek sekilde(doktor böyle söyledi) onun disinda bademcik tasi vardi kesin bundan kaynaklandigini düsünüyordum kafaya koymustum ameliyat olacaktim en son özelde ameliyat oldum baslarda iyi anlamda etki etti belkide psikolojikti bilemiyorum ama sonrasi yine ayni ama en azindan kafamdan bu durumu atmistim. Saplanti haline getirmistim çünkü bunu. Suan ki durum ise gaviscon kullaniyorum reflu için bir çogunuz biliyordur zaten (bir haftadir falan kullaniyorum) o ilaci kullanmaya basladiktan sonra agiz kokum azaldi ama hala vardi kbb ye gittim geniz akintim için bana sinüzit ve faranjit oldugunu söyledi çok ilgisizdi zaten ilaç yazip yolladi. 2 gündür o ilaçlari kullaniyorum bir tanesi balgam sökücü bir digeride antibiyotik. Ve suan koku belki en fazla %10 falan vardir yani benim sorunum tip2 ve tip3 diye düsünüyorum. Bu kbb doktorunun verdigi ilaçlar bitince büyük ihtimal yine eskiye dönecek durum ama bu seferde çörek otu yagi kullanmayi düsünüyorum burun damlasi seklinde belki geniz akintima çözüm olabilir. Bir gelisme olursa yine belirtirim. Amma da uzun yazmisim ama iyi hissettirdi bu sorunumu paylasabilmek sizleri tanimasamda iyi ki varsiniz demek istiyorum.. Allah herkese en kisa zamanda sifâ versin insallah 😞😞
IP
nicksizz4
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 363
Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Haziran-2021 Saat 20:23
Yarin sabah ameliyat günü almaya gidecegim. Dualarinizi bekliyorum. Süreci burdan paylasacagim bu baslik altinda takip edebilirsiniz.
IP
<< Önceki Sayfa   3
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu