|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Söyleyeceklerim var | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 4 |
Yazar | Mesaj | |
cihat1762
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21-Temmuz-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 32 |
![]() ![]() ![]() |
|
net bir çözüm oldugunu mu söylüyorsunuz. Yarin hastaneye gidecegim fakat çözümünün zor oldugunu biliyorum |
||
![]() |
||
cihat1762
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21-Temmuz-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 32 |
![]() ![]() ![]() |
|
Bugün hastaneye gittim. Gittigim yer belkide istanbulun en iyi yeriydi muayene 10 dakika sürdü. Ve bademcik ameliyati olmaliymisim. olup olmama konusunda kararsizim. Vede farenjit olmadigimi söyledi burdaki doktor. Yani kime inanacagimid sasirdim |
||
![]() |
||
ahmetmehmet1
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
![]() ![]() ![]() |
|
özele mi gittin ? eger özel ise devlete git bir daha farkli doktora gözük. para için yapiyorlar bazen ameliyat olun diye. bademcik zaten flas ile bak. bademcik tasi beyaz beyaz varsa koku yapiyor o. direk olun aldirin bademcikleri. yine o kadar vergi veriyoruz filan devlet hastanesinde kbb lilerin çogunda kamerali sistem yok. bir 300-400 tl verip kamera ile bakmali sistem almiyor devlet. özel kbb gittimi hemen açiyor burun kamerasina giriyor kulaga buruna bogaza aninda ne varsa söylüyor. bizim devlet hastaneleri 1900 yilindan kalma aliyor eline aleti flas ile bakiyor. |
||
![]() |
||
Lezgin
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04-Eylül-2017 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
|
Merhaba arkadaslar
Ben ingilterede yasiyorum,burun tikanikligi geniz akintisi,yüzümde baski agirlik hissî,kapali alanlarda sikâyetlerimin artmasi,araba içinde,klima havasi hatta kolonya surdugumde bile sanki rahatsizlik veriyor.iste bu sikayetler nedeniyle KBB doktoruna gittim ve deviasyon(kikirdak egriligi) oldugunu söyledi tabi ameliyet ile sikâyetlerimin bitmeme ihtimali oldugunu allerji de olabilecegini söyledi birkaç alerji testi yapti ama reaksiyon göstermedim sonunda ameliyet olamaya karar verdim iylesecegim diye çok umutluydum fakat 8 ay geçti sikâyetlerim devam ediyor ( nefes almada daha iyiyim artik ama aniden burnum kapanabiliyor hala ) doktorun dedikleri aklima geldi ve bir alerji uzmanina görünmeye karar verdim tabi burda devlet hastanelerinde uzmanlara görünmek uzun zaman aliyor randevu için mektup bekliyorum duruma göre tekrar yazacagim. Gerçekten çok kötü bir hastalik, alakasi varmi bilmiyorum ama halsizlik bile yapiyor bende sanki. hayat kalitemi ciddi anlamda etkiliyor insan yaptigi isi bile dogru yapamiyor |
||
![]() |
||
ahmetmehmet1
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
![]() ![]() ![]() |
|
bendede halsizlik var . |
||
![]() |
||
elifank
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08-Ocak-2019 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
|
Herkese Merhabalar,
Öncelikle geçmis olsun, ve birçogunuzun da geçmistir sikintilari umuyorum. Aradan bir hayli zaman geçmis gerçi ama belki halen bir çare arayanlariniz vardir..faranjit, geniz akintisi ve sinüzit ile ilgili arastirirken bu siteye rastladim, ve bu basliktaki çogu yazilarinizi okudum. Pek çok kisinin yogun agiz kokusu probleminden muzdarip oldugunu gördüm ve ayni zamanda da sinüs problemleri, geniz akintisi vs eslik ediyor. Bende agiz kokusu yok ama sinüzit bazen çildirtcak boyuta geliyor, hayattan sogutuyor. Su an üst solunum yolu enfeksiyonu geçiriyorum ve antibiyotiksiz atlatmaya çalisiyorum. Doktor viral oldugunu söyledi, gerçi ben belirtiler yani bogaz agrim,eklem agrilari halsizlik baslar baslamaz gittim, soguk alginligi ilaci, gripin ilerlemesini azaltan bir ilaç, agri kesici, öksürük surubu ve burun spreyi verdi. Durumum daha kötüye gitti ama 8 gün oldu ve degisen hiçbir sey yok. Bir de sinüzit eslik etti ki oturup aglayacagim nasil geçecek bu hastalik diye o kadar moralim bozuluyor. Günlerdir azicik uykuyla duruyorum çünkü geniz akintisi sürekli gicik ve kasintiya sebep oluyor ve öksürmekten uyuyamiyorum. Bogazimin agrisi hep orada sürekli yaniyor adeta. Artik dogal tedavilerle takviye yapmaya çalisiyorum evde. Bal-sarimsak, kara turp-bal bu ikilileri yapmaya basladim umarim faydasi olur bunlarin. Sik sik gargara yapip tuzlu su çektim ve sinüsleri bosaltma gayretindeyim birkaç gündür deli gibi, ve sanirim bugün biraz basardim bunu. Sinüsler için yüz masaji videolarini izleyip yaptim ara ara, biraz etki etti gibi dokundugumda eskisi gibi sislik yok yüzümde, sadece göz alti ve kapaklarinda hafif koyuluk olustu, galiba sinüsleri açayim diye fazla bastirdim ve biraz morluga sebep oldu diye düsünüyorum. Ama ise yariyor sinüs masajini tavsiye ederim. Sarimsakli bal’i iltihabi söksün diye bogazim için yapmistim, sabah ve aksam bir tatli kasigi kadar yedim. Aksam yedigim özellikle balda daha uzun süre beklediginden acisini bala birakmis genzi yakiyor, ve daha yerken adeta burnumun açildigini hissettirdi bana. Su çekip bosaltmadigim sürece sümküreniyordum çünkü tikali oluyordu hep ama balli sarimsak dedigim gibi açilma hissettirdi. Hatta sabah ilk yedigimde öyle bir açildi ki sümkürdügümde afedersiniz yogun katimsi bir mukus çikti ve kan pihtilari vardi. Neyse daha igrençlesmeyim bu nerden çikti böyle zaten ölü konuydu demeyin😏 Aslinda üye olup mesaj atmak istememin nedeni tamamen agizkokusu ile ilgili bir bilgiye rastlamam ve onu sizinle paylasmak istememdi. Lakin nerelere geldim:) Neyse agiz kokusuna gelirsek, baska bir platformda rastladim, bademcik tasi diye bir sey varmis ilk kez duydum, ve o ciddi agiz kokusuna sebep oluyormus. Bu nedenle bagdemcikler ameliyatla aliniyormus, ya da doktor bademcik üzerinden bu tasi kaziyormus. Fakat bademcigin yapisina göre yeniden tas olusturma ihtimali varmis. Bu taslar beyaz iltihap gibi gözükebiliyormus. Burda epey mesajlarinizi okumustum ve buna rastladigimi hatirlamiyorum, umarim isinize yarar, belki sizdeki kokuya sebebiyet veren de bagdemcik tasidir. Acil sifalar diliyorum hepimize... |
||
![]() |
||
Mücadele
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27-Ekim-2020 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
|
Baby Shampoo for Sinus Infections
Internette geniz akintisi ile arastirma yaparken bebek sampuani ile yapilan sinüs yikamanin normal tuz ve karbonat yikamalarindan daha etkili oldugu yaziliyor. ( bakterilerin bio filmini zedeledigi için ) ...Buna dair medikal arastirmalar da var, yikayan hastalarin %64’nde etkili oldugu saptanmis. Internetten arastirmanizi öneririm. Ben elimde olan sinus yikama kitine ( abfen ) eczaneden aldigim Johnson bebek sampuanini ekleyerek yaptim. ( marketten almayin, sahte çikabilir) ciddi bir rahatlama sagladi.. Burnunuz yanmiyor...bir su bardagina yarim çay kasigi... Hatta flagyl tedavisi ile birlikte kullanilirsa burundaki enfeksiyonu kuratmada etkisi artacaktir... Paylasmak istedim.. |
||
![]() |
||
<< Önceki Sayfa 4 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |